24 nov 23, 13:54:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1111672 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1830 Dátum: 15 júl 18, 10:52:02 »

Fúú tegnap este megyünk metróval beszáll mellénk egy afgán csoport rengetgen vannak mondjuk valami libsibolsi csaj volt a vezetőjük, hát gyrost nem csináltak nekünk pedig kértünk, deáknál leszállnak erre helyükre bejön egy kínai csoport. :DDD

Dat multikulti.

Másik volt egy kép amit most nem találok, első világháborús német/osztrák propaganda kép, ami az volt kb hogy ellenségeink velük mentenék meg az európai kultúrát és a képen a sok gyarmati meg ázsia katonák akik az antant hadseregiben harcoltak.
és ez a felröhögés bazdmeg 100 elteltével sem változott semmi.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 18, 10:54:34 írta Syzygy » Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #1831 Dátum: 15 júl 18, 11:10:08 »

Még a piarban mondta az énektanár  hogy európa 50 éven belül egy mohamedán vallású emírség lesz.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1832 Dátum: 15 júl 18, 11:11:49 »

De legalább nem leszünk többé rákosak, mert kiirtja őket a sugárkezelés.

Azért milyen nevetséges, hogy a libsik okozzák az egészet, de ők fogják legjobban megszopni. Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1833 Dátum: 15 júl 18, 11:14:01 »

Az a baj, hogy nem. Az ő dédunokáik. És ők abban a tudatban halnak meg, hogy milyen királyok voltak.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #1834 Dátum: 15 júl 18, 11:19:49 »

A Nyugati meg egyre undorítóbb.Kint ül az összes hadzsi a lépcsőkön,büdösek,habdaláznak és nem lehet tőlük elférni.Ehhh hogy rohadna meg az összes libsi...engedjék már őket tovább nyugatra azokat szopassák ne minket.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1835 Dátum: 15 júl 18, 11:31:39 »

Azért nézzétek a jó oldalát. A jólét sosem szült pozitív változásokat a közéletben. Európa erkölcsileg elveszett, és egyedül nem képes átalakulni. De minden erővel szemben áll egy azonos nagyságú ellentétes reakció (igaz, csak a fizikában ikszdé). Végre lesz indíték a változásra és a harcra. Lesz ok, hogy jobbá akarjunk válni, és kimászni a dekadenciába süllyedő hajóból. Mindig példálózunk a tolerancia és érdektelenség miatt lehanyatló Rómával, de elfelejtjük hozzá tenni, hogy a hamvaiból egy olyan menő birodalom született, mint Bizánc.

Szóval amíg nem tartja egy ellenség a fejünkhöz a fegyvert, nem azon kéne keseregni, hogy felelőtlenül mit szabadítottunk a saját fejünkre, hanem hálát kéne adni a sorsnak, hogy végre lehetőséget ad felépíteni egy új Bizáncot.

Mondom mindezt úgy, hogy én kesergek legtöbbet ezen. Nevet

Majd amikor Stance mártírhalált hal az új európai emirátusban gyaur hite miatt, ő lesz az új vallásunk, a sztenszizmus első szentje. Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1836 Dátum: 15 júl 18, 11:32:27 »

Én 95-öt számoltam a Nyugati és az Oktogon között.

---

És így fog megszületni majd a kis Lakatos Rocklee.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1837 Dátum: 15 júl 18, 11:39:57 »

Szécsényen lakik egyik barátnőm. Sosem felejtem el, mikor egyszer vagy öten ültünk a házuk előtt a fűben, és odajött hozzánk egy német házaspár, hogy meg tudjuk-e mondani, hol van a 'szécsényi' fürdő.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #1838 Dátum: 15 júl 18, 11:45:15 »

Bizáncot is ledarálta egy még menőbb Oszmán birodalom.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1839 Dátum: 15 júl 18, 11:48:29 »

Nem éppen. A Bizánci Birodalmat a negyedik kereszteshadjárat darálta be, mert a mohó nyugat-európaiak már nem tudtak mit kifosztani. Az Oszmán Birodalom már csak szétesett városállamokat ostromolt és foglalt el.

Ráadásul ezer évig uralkodott a terület felett, szóval elég ledegradáló menőbbnek titulálni az Oszmán Birodalmat, ami pár száz év tündöklés után legyengült.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 18, 11:50:18 írta Saphira » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #1840 Dátum: 15 júl 18, 11:52:25 »

Jogos, igazad van
Amúgy haragudnának ha ilyeneket énekelnék előttük?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=RQMoaoiT_es" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RQMoaoiT_es</a>
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1841 Dátum: 15 júl 18, 12:07:40 »

Hát egy presszó kávéban vagy 7-szer több koffein van, mint a cappuccinoban, szóval lehet hülye volt, legalább leredukálta az adagját. ikszdé

Én azt nem értem, miért cukorral isszák sokan a kávét. Feketén jó, és úgy egészséges. Lesütöttszemek

Miért lenne benne több koffein? Ugyanúgy, ugyanannyi kávé van belefőzve, csak lassabban szívódik fel a tej miatt és nem basz meg mert közömbösíti a csersavat a gyomorban.
Én csak a jeges kávét iszom cukorral, az úgy nagyon jó. Mármint úgy jeges kávé, hogy sima presszó és belekúrsz egy marék jeget. Állati jó, főleg mentolos cigivel. (a megvilágosodott Stance dohányzik, képmutató fasz Neeem )

Egyik nap átmentem haverhoz inni. Betértünk egy kisboltba venni egy üveg bort. Mondom az eladó csajszinak, hogy valami jobb minőségű, középáras rozét szeretnék vásárolni. Erre leemel a polcról egy 300 forintos La Fiesta édes rozét ikszdé . 10 percig röhögtem utána megállás nélkül.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1842 Dátum: 15 júl 18, 12:17:54 »

Lewnek már az is túl nívós bor lenne.

https://www.facebook.com/natgeoru/photos/a.116656325075449.21119.116651035075978/860674780673596/?type=1&theater

Egyértelmű, hogy a Kárpátok az, csak az lehet ilyen szép.  Durci
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 18, 12:23:14 írta Saphira » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1843 Dátum: 15 júl 18, 14:37:04 »

Tegnap éjfél után zárok, lezártam a kasszát is, pakolok befele. Bejött egy volt óvoda társam a barátjával, tuti, hogy bevettek valamilyen tabletátt még meg nagyon részegek voltak. Mondom nekik, sajna zárok épp, erre mondják, hogy csak vennének bort akár, amit eltudnak vinni. Mondja a srác, hogy akár tablettás bor is jó, sőt. Rá nézek csúnyán, hogy mi olyan nem árulunk, kérlek. Nevet Azonnal bocsánatot kért, aztán a ciánozott faluban próbáltak máshonnan vadászni alkoholt. Ami nem túl könnyű, a dohánybolt 10-kor zár, a kocsmák is, 10-kor vagy éjfélkor...
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1844 Dátum: 15 júl 18, 15:11:03 »

Szerintem mondjuk nem sok különbség van a kannás és a mostani olcsó borok között. Egyik se látott túlzottan szőlőt, borzasztó a szaguk, színük, ízük. A reduktív eljárással készült boroktól meg kivétel nélkül atom másnapos vagyok. A hatásuk is egyenesen okádék, annyira beszűkül tőle a tudat - már 1-2 pohár után - hogy lehetetlen valóban élvezni tőle bármit. Mint amikor herbált szívsz, kimegy belőled aztán van az a depressziós hangulat.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 121 122 [123] 124 125 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins