Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 15 júl 11, 14:41:35 » |
|
Ez a homofóbok egyik kedvenc érve, hagyd meg nekik
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 15 júl 11, 14:53:24 » |
|
Én sose értettem ezt a "homofób" kifejezést. A fóbia félelmet jelent. Márpedig a homokosokat elítélő emberek többsége egyáltalán nem fél tőlük. Csak simán utálja őket és/vagy undort érez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 15 júl 11, 15:00:17 » |
|
Ha nem félsz attól, hogy egy kigyúrt buzi megerőszakol, akkor szerintem nem is undorodsz a gondolattól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 15 júl 11, 15:01:22 » |
|
Ezzel én is így vagyok. Semmi félelmetes nincs bennük, csak nem kedvelem ezt az egészet. Az anált meg azért védem, mert azt jó csinálni, csak nyilván nőkkel. Én nem félek, mert erre nincs reális esély.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 15 júl 11, 15:14:26 » |
|
Nyilván a buzik is biztonságosan csinálják, csak ez a szar + buzik téma magas labda. Egyébként én az év nagyrészében nem vagyok túlzottan "homofób", de amikor megy a cirkusz ezzel a meneteléssel, akkor mindig nagyon utálom az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 15 júl 11, 15:15:43 » |
|
Én annyira várom már azért, hogy élesben tolhassam a látens homo-látens pedofil párhuzamot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 15 júl 11, 15:23:16 » |
|
Amúgy ha azt halljátok, hogy meleg pár, akkor miért az jut eszetekbe először, hogy egy férfi egy másikat dug? Nekem két egymással enyelgő nő jelenik meg a szemeim előtt. A férfi melegeket kizárja az agyam. Most nem akarok senkit látens buzisággal vádolni, de ez tényleg magyarázatra szorul, hogy az agyatok miért két meztelen férfit állít elő ösztönből?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 15 júl 11, 15:31:05 » |
|
Mert a két meztelen nő gondolata nem vált ki undort belőlem, tehát nem tudnám ellenezni azt, ami szerintem rossz, azaz az egyneműek vonzódása egymáshoz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 15 júl 11, 16:28:44 » |
|
Ez ilyen 22es csapdája. Nem helyes, nem természetes, de van (melyik pasi nem bámult még smároló csajokat nyálcsorgatva?). Ha 2 pasi smárol akkor meg reflexszerűen rám jön a hányinger. Lányok főleg a yaoi pártiaknak meg 2 smároló pasi beindító látvány. Elfogadott. Ennek tuti van valami oka hogy a másik nemmel toleránsabbak vagyunk sőt még tetszhet is a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 15 júl 11, 17:27:36 » |
|
Ahogy elmentünk Miskolc mellett kocsival, az egyetemnél fel a Bükkre, még éreztem annak a kannás pincemesternek az erjedését amit még lew hagyott ott nyárra. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 15 júl 11, 17:46:44 » |
|
(melyik pasi nem bámult még smároló csajokat nyálcsorgatva?)
Mondjuk a valóság kicsit másabb, mint a Brazzers.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 15 júl 11, 17:54:19 » |
|
Persze bár én már az utcán is láttam ilyet, tudom nem illik bámulni de vazze
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 15 júl 11, 18:10:32 » |
|
(melyik pasi nem bámult még smároló csajokat nyálcsorgatva?)
Mondjuk a valóság kicsit másabb, mint a Brazzers. Azért a valóság sem rossz néha Bár ott inkább divatleszbik vannak, de a lényegen ez nem változtat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 15 júl 11, 18:22:27 » |
|
http://www.mangareader.net/super-doctor-k/23/2Unatkozva rákattintottam erre a mangára mangareaderen, és nagyon vicces, napok óta nem röhögtem ennyit semmin. Még a sebészetet is le lehet butítani béna shounen mangaszintre. -Because I hear that Takashina's injured his head and stomach. - Head and stomach? The dura mater and the intestines? lololol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 11, 18:31:40 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|