|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1591 Dátum: 15 júl 09, 16:30:10 » |
|
Lehet nekem is el kéne mennem valami fesztiválra. Csak nem Soundra mert ott csak drogos burzsoák vannak, minden nézésük elnök. Köcsög libsiket meg hagyjuk. Most különösen utálom őket az Ultras Liberi miatt. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1592 Dátum: 15 júl 09, 18:48:16 » |
|
Kíváncsi vagyok, mikor jön az sms, hogy "mindenki engedjen be a lakásába egy bevándorlót. belügyminisztérium".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1593 Dátum: 15 júl 09, 19:27:08 » |
|
Aessel meg Hieivel már a népliget előtt gyújtogatjuk a holland buzisasokat. : (( kazekage csak azért nincs velünk, mert újpest drukker.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1595 Dátum: 15 júl 09, 23:42:41 » |
|
Megint szökőkút feeling. Elején tök humoros, jót lehet rajta szórakozni, aztán most már mémet is csináltak belőle facebookon, amitől a hányinger kerülget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1596 Dátum: 15 júl 09, 23:51:23 » |
|
Mi a baj a mémekkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1597 Dátum: 15 júl 10, 00:05:31 » |
|
kazekage csak azért nincs velünk, mert újpest drukker.
Ne sértegess kérlek fiatal barátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1598 Dátum: 15 júl 10, 00:16:58 » |
|
Ishida ezen én is beszartam. Mit gondolt a hülye? Gondolom azt hitte, hogy megússza, csak elég gyanús lett a rendőröknek, hogy a kórházban kígyózó sorokban állnak a biztosítóügynökök. Telefonlehallgatások után kiderült, hogy kimondottan csonkításról érdeklődött az összes megkeresett biztosítónál. Érdekes információ, hogy a havi biztosítások többe kerültek volna(ha nem a megkötések után nem max 1 hónappal történik a dolog), mint a fickó keresete. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1599 Dátum: 15 júl 10, 09:35:22 » |
|
Meg állítólag a felesége ápolónő (tőle volt a tipp, hogy mennyit fizetnek csonkításért a biztosítók) és már készenlétben állt, hogy ellássa a sérüléseit, mielőtt még a mentő odaért. Valahol persze azért szomorú a sztori, hogy ennyire nem látott más kiutat az anyagi helyzetéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1600 Dátum: 15 júl 10, 10:07:03 » |
|
Sziasztok, legközelebb majd csak 10 nap múlva leszek. Addig is élvezzétek ki a nyarat és gyártsatok sok hsz-t, menjetek Deák Térre, gyúrjatok az edzőteremben, meg ami kell.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1601 Dátum: 15 júl 10, 10:36:32 » |
|
Mi a baj a mémekkel?
Semmi. Az erőltetéssel van a baj, meg amikor úgy próbálnak humorosak lenni, hogy ítélkeznek a saját fájdalmukból adódóan. Olyan, mint amikor kiröhögöd magad, de valójában büszke vagy a szánalmasságodra. Röhögni magunkon jó, meg kell is, aki nem tud magán nevetni, az halott. De aki azon nevet és büszke rá, hogy szégyenteljes, az még jobban a sírban fekszik. Lehet a tükrünkre mondani, hogy állati jó, de embernek születtünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1602 Dátum: 15 júl 10, 10:45:00 » |
|
Elég gyanús a dolog Coelho, kevés nő hord a táskájában gumipókot annak érdekében, hogy vérzést próbáljon elállítani. x'DDD Stance ez így van, sajnos embernek születtünk. Én oroszlán akartam lenni, de a sors nem így hozta a dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1603 Dátum: 15 júl 10, 11:16:06 » |
|
Egy csávó a nyugati előtt feltűnően mutogatja az 50-es karjait. Coelho?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1604 Dátum: 15 júl 10, 11:41:39 » |
|
A karmutogatás is csak egy belső munka. Figyelemelterelés a bevándorló gyíkemberekről. Maradj penge haver.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|