MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 15 júl 08, 18:02:49 » |
|
Amúgy miért utálják annyian a Balaton Soundot? Csomó helyen kárörvendő "híreket" látok, hogy "hehe, elmosta az eső".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 15 júl 08, 18:14:43 » |
|
Sörrel egész kellemes lapátolni a vizet a pincéből, csak hamar elfogy. A sör.
Itt vagyok a nagykőrösitől 5 percre, de nem hívnál át egy sörre. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 15 júl 08, 18:29:17 » |
|
Én még mindig 5 perce vagyok tőle. Otthon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 15 júl 08, 18:33:18 » |
|
Itt még mindig nem esik az eső. De eléggé beborult. Meg a szél is fúj egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 15 júl 08, 18:46:08 » |
|
Lew-ről is sokat elmondanak az alkalmankénti 'úgy szétb*sznám a fejed ha találkoznánk' típusú kirohanásai, meg az is amit legutóbb Ayumi kapott tőle.
Azért ez nem túl gyakori...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 15 júl 08, 19:18:50 » |
|
De csak mert lusta vagy leírni. Mondjuk legalább vállalod a következményeket, tetszik ez a tudom, hogy összeversz, de akkor is összevérzem a kedvenc pólódat, mentalitás.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 15 júl 08, 19:25:31 » |
|
Verekedésről mindig a tavaly nyár jut eszembe. Hosszú sztori. Lényeg, hogy Münchenbe hajnali 4-kor érzéstelenítő nélkül varrták össze a számat és az államat. Úgy volt vele a doki, láttam rajta, hogy ebben a gyerekben annyi alkohol van, hogy úgy se érez semmit. Ja és ez az akkori "bnőm miatt" volt. Bár akkor még nem jártunk, csak a testi vágyak kielégítése végett. Engem a nők fognak a sírba vinni. vagy 4x szerkesztettem ezt a f#st yolo
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 08, 19:29:03 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 15 júl 08, 19:40:54 » |
|
De csak mert lusta vagy leírni. Mondjuk legalább vállalod a következményeket, tetszik ez a tudom, hogy összeversz, de akkor is összevérzem a kedvenc pólódat, mentalitás. Kötöttem már ki az ügyeleten azért, mert bevertem egy gyereknek aki folyamatosan kóstolgatott hazaúton A baj, csak az volt, hogy volt vele 2 haverja is. Emlékszem tök kedvesek voltak, mert amikor leléptek és nagy nehezen felkeltem a földről, még az egyikük fejbe rúgott De nem érdekelt, mert látni a hülye gyerek arcát, amikor elképedt, hogy vérzik az orra felbecsülhetetlen élmény volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 15 júl 08, 19:43:38 » |
|
Menj azért thai boxra Lew. Az sosem árt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 15 júl 08, 20:10:26 » |
|
Aztán majd ő sem fogja tudni megállni, hogy fényes nappal ne rugdosson oszlopokat az utcán és cigánybandákba köt majd bele a mori2-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 15 júl 08, 20:11:48 » |
|
De én legalább nem úgy, mint egy haverom, akinek volt annyi esze, hogy rendőrök előtt csinálja és majdnem bevitték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 15 júl 08, 20:15:56 » |
|
Gdat erről jutott eszembe a vasárnap hajnali kis "akció" mikor mentünk haza. Annyi történt, hogy Margitsziget bejáratánál megkérdezte egy nem épp tiszta társaság, hogy: akarszt patkányt sz*patni? Ő meg gyilkos tekintettel: úgy nézek én ki? Egyből csöndben maradtak. : DDD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 15 júl 08, 20:21:07 » |
|
Meg három lépést hátralépett azonnal. A téma amúgy nem értem, hogy jött fel. Valahogy a patkányszopatásról beszéltek, én nevettem. És így kekeckedve megkérdezte. Bár asszem úgy kérdezte szoktam-e. De részletkérdés. Mindenesetre, kellett az úgy hajnalban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 15 júl 08, 20:50:51 » |
|
MrSabaku Coelho.
Ezt levédetem. Thai boxra meg most már én megyek tényleg, csak még le kell járni bikram bérletet. Aztán majd kezdhetem, balettal párhuzamosan Lew: Ennyiszer pont elég.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 08, 20:57:07 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
|