Az a gond ezzel a társasággal itt a fórumon, hogy nem tudjátok, vagy csak nem akarjátok úgy elfogadni egymást ahogy vagytok, mert jól esik a kötöszködés, nem tudom. Nem akarok okoskodni, meg már régóta nem vagyok aktív tag, meg ilyenek, de így mint valamelyest kívülálló, azt tudom mondani, hogy ez a közeg így kerek ahogy van.
Felesleges megpróbálni magunkat ráerőltetni egymásra, lehet, hogy Gdaték is foglalkoztak spiritualitással, de ők nem szajkózzák ezt, Stance meg igen. Na és akkor mi van? Ha neki így esik jól, akkor ez van. Én szeretem olvasni az ő hozzászólásait is, akárki akármit mond, szerintem általában elgondolkodtatóak.
Mondtátok itt, hogy gman nélkül nem lenne ugyan ez a fórum, de ez akkor pont így elmondható Stanceról is, vagy akár Ayumiról, tökmindegy. Ettől leszünk egyéniségek, hogy különbözünk.
Én gman faszságait is szeretem olvasni, amikor komoly témák közé benyög egy irdatlan ostobságot, általában kacagok egy nagyot xdd Ettől eltekintve neki is voltak komoly hozzászólásai is, szóval ha valaki nem ostoba akkor látja, hogy gman sem egy hülyegyerek, csak neki ez a stílusa. Biztos van még aki emlékszik mugenre, nagyon sokan egy gyökér állatnak nézték itt, én bírtam a humorát, meg láttam, hogy csak játszik, beszélgettünk, taliztunk is már és amúgy amíg hülyének nézték, ő otthon csak röhögött rajtatok

Persze létezik az emberek közt természetes ellentét, de akkor fogod, TAB/mute és csókolom. Nem muszáj elolvasni mindenkinek a hsz-eit.
mire telón leírtam már tök máshol van a téma, és amúgyis rájőttem, hogy fölösleges erről beszélni, hisz úgysem változik tőle semmi. De ha már ennyit leírtam nem törlöm ki, szóval peace and love