Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1230 Dátum: 15 júl 05, 18:07:34 » |
|
Úgy van fent facebookon hogy Gman Mester? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1231 Dátum: 15 júl 05, 18:08:46 » |
|
Ja, egyszer random be is jelölgetett mindenkit a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 15 júl 05, 18:26:40 » |
|
heo, milyen bicskát vettél?
Egy ilyet. Majd veszek egy nagy rácot is, alpakka paklikkal, fekete szaru markolat panelekkel, már beszéltem egy mesterrel, de az egy másik hónap lesz. Révész műhelytől veszem majd, díszített rugóval. Aztán csináltatok hozzá egy pásztor tokot.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1233 Dátum: 15 júl 05, 18:28:44 » |
|
Ez magától működik és sört is tud hozni a hűtőből, hogy ennyi pénzért vesztegetik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1234 Dátum: 15 júl 05, 18:49:17 » |
|
Egyik sem, de a felhasznált anyagok minősége miatt majd olyan 20 év múlva egyszer talán meg kell élezni és ha nem hagyod el, akkor más dolgod nem is lesz vele addig, néha meg kell mosni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1235 Dátum: 15 júl 05, 19:12:53 » |
|
Nekem nagyon bejön. Kis pofás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1237 Dátum: 15 júl 05, 19:46:51 » |
|
De vajon most mi lesz Lewel? Mennyit kell várnunk rá. : ((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1238 Dátum: 15 júl 05, 20:03:48 » |
|
Nagyon menő. Én ilyet szeretnék már egy jó ideje, de sosincs ennyi felesleges pénzem: Egy ilyenre annyit nem is adnék ki, akkor sem, ha lenne rá pénzem. Az az acél amiből van ennyiért egy szép nagy vicc/átverés. Vannak a Cold Steelnek jó cuccai, de ez nincs közöttük. Amúgy miért pont ilyen csizma kés kellene? Csak megtetszett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1239 Dátum: 15 júl 05, 20:05:16 » |
|
Most bikram után közös zuhanyozóban találkoztam először a 'no homo' női megfelelőjével, azaz ott nem beszélünk. Bár mondjuk idegen emberekkel mit beszélnék. Edit. Nem ér hogy az egyik japán csajnak nagyobb a melle TT-TT
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1240 Dátum: 15 júl 05, 20:09:42 » |
|
Pic or never happened!
Van olyan állatkert az országban, ahol afrikai oroszlánok vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1241 Dátum: 15 júl 05, 20:18:11 » |
|
Amúgy miért pont ilyen csizma kés kellene? Csak megtetszett? Mert ezt tudom negyedáron beszerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1242 Dátum: 15 júl 05, 20:19:39 » |
|
heo, milyen bicskát vettél?
Egy ilyet. Majd veszek egy nagy rácot is, alpakka paklikkal, fekete szaru markolat panelekkel, már beszéltem egy mesterrel, de az egy másik hónap lesz. Révész műhelytől veszem majd, díszített rugóval. Aztán csináltatok hozzá egy pásztor tokot. Szép darab Nekem egy Gerber késem van.Nem volt drága de tavaly óta még nen kellett éleztetni
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1243 Dátum: 15 júl 05, 20:28:18 » |
|
Szerintetek Aes haragudni fog ha a képregény miatt penta postolok a best of topicba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1244 Dátum: 15 júl 05, 20:28:52 » |
|
Fúú ennek a képregénynek minden oldala epic. Mondjuk jó látni Sabakut megint hosszú hajjal. Toljad felfele mindet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|