Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 15 júl 05, 11:12:08 » |
|
wáááá elküldték az MTVA-tól a munkavállalói szerződésemet úgy néz ki megyek melózni Bocsi Lew lehet hogy nem fogunk piálni
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 15 júl 05, 12:38:31 » |
|
Kikapott Argentína, mondjuk Messivel nem volt nehéz, sosem lesz egy Batistuta, vagy Maradona. Na mindegy ott van még argenítán kívül másik opció ami érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 15 júl 05, 12:49:55 » |
|
Egy messzi galaxisban Minagi panaszkodó facebook-bejegyzése miatt megtaláltam az egyik legendánál (akit törölnie kéne a g*cibe) Stance energiakérdésére a választ
Kire gondolsz? Sajnos ez ideje nem szortíroztam az ismerőseimet, csak a hírfolyamomat... de már kellene, csak egy-kettő "érdek" miatt, pl. szervezés miatt kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 15 júl 05, 12:58:54 » |
|
Sz. M, aki szó szerint ezt a tippet adta, miután leírta, hogy a lájkokért pózol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 15 júl 05, 13:05:03 » |
|
A vicces az, hogy én gondoltam rá, hogy beidézem ezt a szöveget, persze ironikus értelemben, ahogy az eredetileg számban is van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 15 júl 05, 13:12:07 » |
|
Jaj, az egy köcsög. Amint vége a Gólyatábor szervezésnek, hogy a szavaiddal éljek: "törlöm a g*cibe. Egy ismerősöm miután látta mit írt a Marci, rögtön rám írt, hogy "ez most ironikus megjegyzést volt, vagy komolyan gondolja az ismerősöd?", mondom neki, hogy sajnos komolyan. -------------------- Ez kicsit más, de szeretnék magyarázatot kapni. Ti hogyan definiálnátok a hippiket? Miaz ami után valakit úgy jellemzel, hogy hippis?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 15 júl 05, 13:20:20 » |
|
Kikapott Argentína, mondjuk Messivel nem volt nehéz, sosem lesz egy Batistuta, vagy Maradona. Na mindegy ott van még argenítán kívül másik opció ami érdekel.
Én örülök, hogy Alexisék nyertek, mert Arsenal játékos. Ez kicsit más, de szeretnék magyarázatot kapni. Ti hogyan definiálnátok a hippiket? Miaz ami után valakit úgy jellemzel, hogy hippis? Hippik az anarchisták azon rétege, akiknek nincs 50-es karjuk és így sose lehettek tagjai a Halál Angyalainak, vagy egyéb motoros bandának. Megmaradtak a lakókocsis betépős társadalmon kívülieknek. Ez a véleményem róluk, én ha hibásan is, de így határoznám meg őket. Az meg hogy kit nevezünk manapság hippisnek? Aki hasonló külsőleg. Az ideológiájuk megbukott, így már csak a külsőségekben lehet őket a mai társadalomban élőkhöz hasonlítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 15 júl 05, 13:28:37 » |
|
Mini, a hippi az, aki hajnali 2-kor mezitláb mászkál a Margitszigeten a vizes fűben, majd később a Deák téren halad át szétdobált piásüvegek között. : DDD Tényleg amúgy nem fotóztad le véletlenül a sünit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 05, 13:30:14 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 15 júl 05, 13:37:30 » |
|
Mi van Mini beb*sztál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 15 júl 05, 13:44:27 » |
|
423-ba mentetek este?
Láttál ott (ha arra jártál), vagy csak abból gondolod hogy korábban említettem hogy oda járunk? Egyébként igen, ott voltunk.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 15 júl 05, 13:45:06 » |
|
Azért én a legjobban. Pedig nem jellemző. De néha ilyen is kell. Lew tiszteletére történt, mert menő voltam a képregényében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 15 júl 05, 13:51:44 » |
|
Aki hasonló külsőleg. Az ideológiájuk megbukott, így már csak a külsőségekben lehet őket a mai társadalomban élőkhöz hasonlítani.
Az egyszerű pacifisták, de azért anno a '60-as években, ők eléggé küzdöttek és most már az az ideológia amit képviseltek az bőven elmúlt ez tény, viszont én azért kapom meg, mert... nem tudom. De már mindneki lehippizik. Mini, a hippi az, aki hajnali 2-kor mezitláb mászkál a Margitszigeten a vizes fűben, majd később a Deák téren halad át szétdobált piásüvegek között. : DDD Tényleg amúgy nem fotóztad le véletlenül a sünit? Nem próbáltad, pedig le kellett volna venned a cipődet, mert baromi kényelmes volt. ÉS nem igaz, ez nem jó megfogalmazás. Viszont sajnos nem fotóztam le. Elfutott. Mi van Mini beb*sztál? Nem. Vicces, de nem. Egyszerűen élveztem a természet adta lehetőségeket, és a kényelmet. Ilyeneket józan állapotomban csinálok, nem részegen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 15 júl 05, 14:16:15 » |
|
Már csak Lew kellett volna, bár gyanítom mivel nem bírja a piát, hogy éjfélkor már az árokban fetrengett volna. Ahh és nem tudom megcsinálni rendesen a textet mert az már fizetős lenne. proli life : (( Mindegy, életünk gdattal:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 15 júl 05, 14:18:07 » |
|
423-ba mentetek este?
Láttál ott (ha arra jártál), vagy csak abból gondolod hogy korábban említettem hogy oda járunk? Egyébként igen, ott voltunk. A Single Speedben ütem és láttalak. Mini sosem részeg, ha mégis, akkor kikéri magának és csak maximum becsípett. Még 1 nap és megjön a hőn áhított bicskám. Yay!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 15 júl 05, 14:48:03 » |
|
Szerintem nem jó a hippiséget meghatározni és kategorizálni. Nekem van pár ismerősöm és a közvetlen környezetembe barátaim, akik rengeteg jellemvonást hordoznak magukban, mind kívülről és belülről, még sem hívják magukat hippinek. Így átgondolva én is. Pl maga az életérzés, a spontaenitás, lazaság, a természethez menekülés és a harmónia, összhang. Azért ez is áteshet a ló túloldalára, amikor elkezdenek harcolni a hippik a társadalommal és kultúrával, ami szembe megy a saját elvükkel. Szerintem az igazi hippik nem hívják magukat annak, a hippik, akik pedig annak vallják magukat általában inkább jelmezként hordják magukon ezt és kevésbé passzol hozzá a jellemük. Erőltetik, túlságosan beleakarják élni magukat a fájdalmaik miatt és pont ezért nem lesz egészséges az egész, így alakul stílussá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|