Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #945 Dátum: 15 jún 30, 10:46:31 » |
|
Tessék, egy örökzöld beszélgetés a témában A "családfát" érdemes megnézni. Nagyon sokan már, Lew.... van egy ősi FB családfám is régebbről. Azóta persze sok minden történt (lásd. amit leírtál) Az isten b*ssza meg, eddig csak zakkantnak tartottalak, de te kib*szott creepy vagy bdsrstnt. Hallod ezek után ha meglátlak az utcán szívlapáttal b*szom szét a fejed és karót döfök a szívedbe, mert biztosra kell mennem. Wow, Lew, túlzásnak érzem Amúgy meg egyértelműen hamis, tudjuk hogy Crowley-nak Rowena az anyja
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #946 Dátum: 15 jún 30, 11:04:22 » |
|
A képen a hiba, hogy gman épp közösülést folytat ezzel a halott képződménnyel, csak nem látszik, mert a másik oldalán van.
Ja, meg épp leszúrtak valakit azért, mert már 2 hónapja nem fizette ki a tartozását, aminek törlesztésére volt egy éve, és hát megértem, hogy a fickó pipa lett emiatt, meg azt is megértem, hogy mindenki a bazi nagy bálnával volt elfoglalva, de lehet jobban tették volna, ha elbújnak valami biztosabb helyre, és nem a bálna háta mögé, hogy csak mi ne lássuk őket. Amen.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #947 Dátum: 15 jún 30, 11:04:32 » |
|
Szerintem meglátva a családfát, akkor és ott valami eltört bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #948 Dátum: 15 jún 30, 13:14:58 » |
|
Huszonakárhány könyvet elolvastam Drizzt Do'Urden történetéből, de csak most látom, hogy van belőle képregény is. Gondolom Kaze is így van ezzel, csak fordítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #949 Dátum: 15 jún 30, 13:40:29 » |
|
Tudtam hogy van de nem olvastam. Mármint se a könyveket se a képregényt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 30, 13:41:07 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #951 Dátum: 15 jún 30, 15:06:05 » |
|
Milyen professzor? Csak kíváncsi vagyok milyen szakterületen dolgozik ha már ekkora ökörséget mond.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #952 Dátum: 15 jún 30, 15:15:03 » |
|
Az egyik prof közölte, hogy szerinte ez megrendezett volt és a fidesz direkt provokálta a menekülteket, hogy tudják bizonyítani, hogy ők (mármint a fidesz) megvédik az országot tőlük. Minden évben összebalhéznak, csak most a bevándorlásügy miatt jobban felkapta a média. Múltkor több százan kezdték egymást verni, mert a fekák krikettezni akartak, az afgánok meg nem mentek le a pályáról. Már nem is az lep meg, hogy ilyen szellemi szintű személyeket importálunk, hanem az, hogy ilyen hülye játékokat is, mint a krikett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #953 Dátum: 15 jún 30, 15:19:05 » |
|
Egy labdát kell átjuttatni egy kis kapun egy arra alkalmatlan eszközzel. Szerintem vicces játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #954 Dátum: 15 jún 30, 15:21:41 » |
|
Csak ezt nem értem hová lett az a sok fogorvos, meg tanár hirtelen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #955 Dátum: 15 jún 30, 15:28:01 » |
|
Tudtátok, hogy ezt az egész bevándorlás ügyet a cigányok szervezték? Most már mindenki a bevándorlókat utálja, a régi ellenségről el is feledkeztünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #956 Dátum: 15 jún 30, 15:35:06 » |
|
Off de ez a csaj komoly volt Ma volt róla szó a TV-ben https://hu.wikipedia.org/wiki/Hedy_LamarrAnno hadi technológia volt de így működnek a mobiltelefonok is
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #957 Dátum: 15 jún 30, 15:43:06 » |
|
Egész nap nem volt net a melóban, azt hittem megőrülök. xD Az egy dolog, hogy a munkához is kellett volna, de még csak fórumozni se tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #958 Dátum: 15 jún 30, 15:46:20 » |
|
Megértem Aes. Amikor anno munkahelyen az utsó napokban elromlott a mobilom és nem tudtam munka közben netezni az rettenetes volt. Amúgy a hülye csoportvezető azt hitte, hogy akadályoz a munkában, pedig segített. Gyorsabban ment úgy az idő és kevesebb pszichés energiát kellett emiatt elpazarolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #959 Dátum: 15 jún 30, 16:21:27 » |