Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 15 jún 21, 13:05:52 » |
|
nah de zoizénemtudom a nevét jó nagy flame vihart kavart. : (((
mission complete
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #511 Dátum: 15 jún 21, 13:39:22 » |
|
amire 23 évesen is írkálsz.
Én azt hittem -7186 éves. Lehet hogy Saphira csak hazudott a koráról, hogy fiatalabbnak tűnjön? Akkor nem írogatok b*szd meg. Amúgy is a francért b*szom el itt az időmet, amikor jobb dolgom is van ennyi idősen.
Nem tudom eldönteni, hogy elkaptad-e az Ayumizmust, vagy csak poénkodsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #512 Dátum: 15 jún 21, 13:47:59 » |
|
Leírtam a tragédiámat a férfi topicba és ezzel bezzeg senki sem foglalkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #513 Dátum: 15 jún 21, 13:59:41 » |
|
Az a baj, hogy szerintem nem is Ariane tetszik, hanem az hogy híres. Találkoztatok már? Ha nem akkor valószínűleg csak a hírnévbe szerettél bele és ezt valószínűleg ő is érzi. Ezért nem jelölöm be Beth-t és Emma Stonet, pedig tuti lenne esélyem. Amúgy minek neked Ariane amikor van Hinata.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 14:01:40 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #515 Dátum: 15 jún 21, 14:07:58 » |
|
Jó tudni hogy nem csak én vagyok Hinata fan.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #516 Dátum: 15 jún 21, 14:15:52 » |
|
Jó látni a szarkasztikus Lewet újra, küldök is neki egy Gwent:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #517 Dátum: 15 jún 21, 14:49:02 » |
|
A patológia könyv azt írja, hogy az alkalmankénti "bulizós" alkoholfogyasztás nagyobb májkárosító hatással rendelkezik, mint a folyamatos ivászat. Lew, remélem minden nap megiszol egy deci pálinkát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 15 jún 21, 15:03:10 » |
|
Sőr nem alkohol! Nő nem ember! Medve nem játék! Egy sőr nem sőr! Viszont a bort tisztán a sőrt mocskosul szeretem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #520 Dátum: 15 jún 21, 15:04:07 » |
|
Na de mi az a s őr?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #521 Dátum: 15 jún 21, 15:10:44 » |
|
lol! Eddig ezt nem is vettem észre. Én mindig is hosszúval írtam. Kész Tiszta szégyen vagyok ma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #522 Dátum: 15 jún 21, 15:11:46 » |
|
Ugyanaz mint a Gennin. Már többször szóvá tettem hogy az Genin de szartak a fejemre én meg mentem tsre megbeszélni a párommal inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #523 Dátum: 15 jún 21, 15:23:10 » |
|
Jó látni a szarkasztikus Lewet újra,
Hiányoztam? A patológia könyv azt írja, hogy az alkalmankénti "bulizós" alkoholfogyasztás nagyobb májkárosító hatással rendelkezik, mint a folyamatos ivászat. Lew, remélem minden nap megiszol egy deci pálinkát.
Ennek örülök, mert nem bulizni, hanem istentelenül bebaszni szoktam. Erről jut eszembe, van még a hűtőben egy liter birsalma söröm. Be is puszilom gyorsan , mert ez ilyen házilag főzött és 2-3 hétnél nem bírja tovább. ( Tegnap vettem )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 15:25:32 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #524 Dátum: 15 jún 21, 15:26:00 » |
|
Egy-két korsó sör alkoholnak számít? "Napi 80 g alkohol fogyasztása (kb. 5-6 korsó sör vagy 2-2,5 dl pálinka) már rövid távon is enyhe májsejtkárosodást és zsíros degenerációt eredményez. Hosszabb távon általában 40 g alkohol fogyasztást tartanak határértéknek, ami esetén már súlyos következményekkel kell számolni." Vond le a következtetést magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|