Tipikus női probléma: van ezer göncöm, de nincs mit felvennem.
(jásztfrájdéjszingsz)
Macska akarok lenni. Arany életük van.
Kivéve az enyémnek, akit 4 hete elütött az autó.... a törött lábával azért már felmászott a fára. Jelzem, meg kellett műteni. 50 ezer forintért. Erre azt mondta anya barátnője, hogy egyszerűbb lett volna agyon csapni. Kinek van ehhez szíve? Ebben az a vicc, hogy a hölgynek is van egy kandúr macskája. Nem hiszem, hogy képes lett volna kinyiffantani.Ez az a kategória, mikor bort iszik valaki, de vizet prédikál. Vagy, ahogy anyum mondja: segget csinál a szájából. ^^ Legalább a cicum jól van, és vigasztalhatatlanul nyávog, ha éhes.
Nagyon sok osztálytársam 1 évig otthon fog ülni, mert nem veszik fel. Van ilyen, de mikor márciusban kijelentik, hogy elsz*rták az elmúlt 4 évet, és tudják, hogy nem veszik fel őket, akkor miért nem tudnak automatikusan nekiállni a tanulásnak? Jövőre ugyanúgy érettségizni kell, 1 év nem hosszú idő és bár nem tudom, kinek milyen a taktikája, de jobb nem utolsó pillanatra hagyni a dolgokat. Ha belegondolok, hogy áprilisban már bele sem akartam nézni a könyvekbe.
Jobb is volt ez nekem így. Ha egyetemen azt fogják mondani, micsoda stréber vagyok, hogy szeptemberben előveszem a tankönyveket, akkor majd arra gondolok, hogy a vizsgaidőszakot túl kéne élni. Mindenki azt mondja, az első nagyon nagy szívás, de úgy vélem, kitartó munkával túl lehet élni. Aztán vannak a mázlisták, akik épp csak belelapoznak az anyagba és négyest kapnak.
Rettegni meg nem érdemes. Az érettségit is túlreagálják. Alig bírnak megszólalni szóbelin. Nyelvvizsgán is ez van. Pedig csak egy kis módszer kell hozzá, én örülök, hogy kifejlesztettem valamennyire.