Sevanna
|
|
« Válasz #165 Dátum: 15 jún 10, 13:48:28 » |
|
Én Pesten ibolyaízű fagyit ettem a hétvégén. Végigjártuk Pest legjobb 3 fagyizóját egy lista alapján. És az a hely, ahol az ibolya fagyi volt, isteni tényleg. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #166 Dátum: 15 jún 10, 13:59:51 » |
|
Idén kimaradt a sörfagyi főzdefeszten. Azt a ruhát meg felpróbálnám szívesen. xD Miért jut random emberek eszébe az utcán megkérdezni, hogy el-e volt törve a lábam?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #167 Dátum: 15 jún 10, 14:13:23 » |
|
Mert kicsit furán mész. Bár én csak azután realizáltam ezt, hogy szóba jött egyszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #168 Dátum: 15 jún 10, 14:22:36 » |
|
Néha amikor nagyon uncsizok akkor szoktam olvasgatni a duma topicot kb mintha valami blog lenne, szóval most beírok, hogy megjelenjen a "Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése." alatt. Egyébként sziasztok.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #169 Dátum: 15 jún 10, 14:32:03 » |
|
Én ettem sörfagyit és nem igazán érte meg. Söríze nem volt, csokinak meg rossz volt. Bár lehet neked kifinomultabbak az ízlelőbimbóid a tanulmányaid miatt. Szerintem elég nagy tapintatlanság erre rákérdezni. Biztos nem akart rosszat az illető, de akkor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #170 Dátum: 15 jún 10, 14:58:27 » |
|
De azon akadtam ki, hogy tényleg így random emberek állítanak le az utcán. Én szoktam válaszolni, csak mindig az jár a fejemben, hogy mi közöd van hozzá, ma a csávó utána elkezdett kérdezősködni, hogy és gyógytonára járok-e és dokihoz még járok-e vele. Közben meg haladtam volna konzultációra. Nekem tavaly nagyon bejött az a fagyi, idén meg már későn jutott eszembe, amikor hűvi volt, elment az idő azzal, hogy ismerősökkel beszélgettem.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #171 Dátum: 15 jún 10, 15:31:11 » |
|
Jobban megsértődtél volna, ha a szexuális szokásaidra kérdeztek volna rá random emberek az utcán kamerával. Ez így még oké.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 15 jún 10, 18:38:23 » |
|
Elkövettem egy végtelenül amatőr hibát eddig. Ha 444-es cikkhezz kommentet írtam érveltem és még én voltam felháborodva, hogy nem, vagy hülyeséget reagáltak. Pedig ez az én hibám volt. Azok az emberek pont azért szeretik a 444-et, mert ők csak a szellemes oltasokat kepesek ertelmezni. Most egy olyat irtam es nem is szolt be senki es tobb likeot is kaptam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 10, 18:41:42 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #173 Dátum: 15 jún 10, 18:39:58 » |
|
Te kommenteket írsz 444-re? Most csalódtam benned. Ott csak nagyon ostoba emberek tesznek ilyesmit. Én még olvasni se nagyon szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #174 Dátum: 15 jún 10, 18:43:15 » |
|
Civilizacios kotelessegem megtenni, mert ha nen teszem kepesek azt hinni, hogy csak az o velemenyuk letezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #175 Dátum: 15 jún 10, 18:56:48 » |
|
a 444 önmagában egy vicc de legalább van rajta élet
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #176 Dátum: 15 jún 10, 19:04:49 » |
|
Élet és rengeteg Palvinbarbi. Aki sajnos már "too old".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 15 jún 10, 19:10:16 » |
|
Én Pesten ibolyaízű fagyit ettem a hétvégén. Végigjártuk Pest legjobb 3 fagyizóját egy lista alapján. És az a hely, ahol az ibolya fagyi volt, isteni tényleg. *.* Honnan tudod, hogy milyen íze van az ibolyának?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #178 Dátum: 15 jún 10, 19:20:52 » |
|
Minden virágnak olyan az íze, amilyen az illata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 15 jún 10, 20:22:37 » |
|
Elkövettem egy végtelenül amatőr hibát eddig. Ha 444-es cikkhezz kommentet írtam érveltem és még én voltam felháborodva, hogy nem, vagy hülyeséget reagáltak. Pedig ez az én hibám volt. Azok az emberek pont azért szeretik a 444-et, mert ők csak a szellemes oltasokat kepesek ertelmezni. Most egy olyat irtam es nem is szolt be senki es tobb likeot is kaptam.
nekem alig 100 hsz-el van több mint 500 likeom ott. amúgy csak ezt akartam veletek megosztani annyira jó lett, főleg amikor az eredeti szereplők is feltűnnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|