MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #90 Dátum: 15 jún 06, 14:41:59 » |
|
Fórumos edzőcsoport mikor lesz? Ja, soha, mert itt max. 2-3 ember edz rendszeresen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #91 Dátum: 15 jún 06, 15:47:07 » |
|
Csak akkor 3, ha engem is beleszámolsz, amit biztos nem tettél És megvan ruhám szalagavatóra. Június elején. Nem normálisak az emberek...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #92 Dátum: 15 jún 06, 16:36:55 » |
|
Sport alatt csak a súlyzózást, esetleg a plusz súllyal végzett saját testsúlyos edzést értem. Szerencsére nem vagyok szűk látókörű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 15 jún 06, 16:37:49 » |
|
Kipróbáltam ma a nagyi féle szoláriumcsöveket... Egész jól beváltak... Vörös vagyok mint a rák, és be van durranva minden izmom... Ez a tűző napon való kapálásra volt egy hasonlat? Sógorommal pekapáltuk öreganyám portáján a kukoricát.... Úgy hogy magasabb volt a gaz, mint a kukorica... Fórumos edzőcsoport mikor lesz? Ja, soha, mert itt max. 2-3 ember edz rendszeresen Erről a kondis dologról annyit, hogy aki napi 8 órában irodai munkát végez, vagy még tanul, megértem ha elmegy kondizni, de a fizikai munkát végzők, ha a nap végén még van kedvük kondizni, akkor nem dolgoztak eleget... De ez egy magánvélemény.. El sem kell olvasni... Én szalagavatóra úgy kértem kölcsön egy zakót, a szalagavató előtt 2 nappal..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 15 jún 06, 16:58:11 » |
|
Erről a kondis dologról annyit, hogy aki napi 8 órában irodai munkát végez, vagy még tanul, megértem ha elmegy kondizni, de a fizikai munkát végzők, ha a nap végén még van kedvük kondizni, akkor nem dolgoztak eleget... De ez egy magánvélemény.. El sem kell olvasni...
Ezek csak kifogások. Én a pizzériában egyedül dolgozom 12 órákat mint kiszolgálószemélyzet egy műszakban hétköznaponként és simán nekiállok edzeni miután hazaértem úgy, hogy bicajjal járok melóba ami oda-vissza össz 24 km. Egy kis akaraterő, kitartás, rendszeres testmozgás, rendes kajázás és az ember energiaszintje fényévekkel előbb van mint egy átlagemberé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #95 Dátum: 15 jún 06, 17:04:57 » |
|
Ez tényleg így van. Nekem jelenleg semmi dolgom csak inni és nincs semmi energiám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #96 Dátum: 15 jún 06, 17:29:15 » |
|
Ezek csak kifogások. Én a pizzériában egyedül dolgozom 12 órákat mint kiszolgálószemélyzet egy műszakban hétköznaponként és simán nekiállok edzeni miután hazaértem úgy, hogy bicajjal járok melóba ami oda-vissza össz 24 km. Egy kis akaraterő, kitartás, rendszeres testmozgás, rendes kajázás és az ember energiaszintje fényévekkel előbb van mint egy átlagemberé.
Fizikai munkától sajnos senki sem lesz különösebben izmos, szóval nem árt edzeni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #97 Dátum: 15 jún 06, 17:31:13 » |
|
A fizika tanárok is fizikai munkát végeznek?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #98 Dátum: 15 jún 06, 17:34:37 » |
|
Nem, mert aki tudja csinálja, aki nem tudja, az meg tanítja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #100 Dátum: 15 jún 06, 17:45:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #101 Dátum: 15 jún 06, 17:47:47 » |
|
Sport alatt csak a súlyzózást, esetleg a plusz súllyal végzett saját testsúlyos edzést értem. Szerencsére nem vagyok szűk látókörű. Szóval aki mondjuk lefut egy maratont az nem is sportol szerinted?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #103 Dátum: 15 jún 06, 18:03:53 » |
|
Nem mindenki, de ez a nő pont igen. A nagyapja az én felmenőm is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #104 Dátum: 15 jún 06, 18:14:20 » |
|
Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy ilyen kettőt gyúrok-egyet lélegzek típusú felhő le tudná-e futni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|