MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #45 Dátum: 15 jún 03, 16:43:36 » |
|
Ja, akciósan adtak mellé egy trollmérő műszert is, de az sem bírta sokáig ezen a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #46 Dátum: 15 jún 03, 16:48:11 » |
|
Holnap lesz haverom bulija és a gond az hogy semmi pénzem. Még bérlet se. A másik ajándékom hogy van megint tbm. Ráadásul testépítők és fotó modellek lesznek ott. Kilógnék mint Weisz Noé az NSDAP-ból. Pedig kéne már egy buli.
S milyen messze van a haverod? Akár gyalog is mehetsz. A másikra meg, az izom mellé kell az ész is. A ti esetetekben két külön testben lesz ez ott jelen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #47 Dátum: 15 jún 03, 19:20:54 » |
|
A város legészakibb pontjától a legdélebbihez kb még átgondolom megyek-e KÜL)NBEN(vazeeeeee) nem tudom mutattam-e már de elkészült anyum weboldala: adamami.huReszponzív meg mindent tud szóval ilyesmiket tudunk csinálni Bár a szépségápolós csajos témához nem értek. Vélemény? Bocsi az önreklámért off: rájöttem miért csináltam néha olyat hogy az írásjel szar helyre került. A telefon miatt van, ha szerkesztem az utolsó szót néha az is alrább kerül gomenasai
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 03, 19:35:13 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #48 Dátum: 15 jún 03, 19:26:01 » |
|
Az is ezért van, hogy am helyett azt írod, hogy ám?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #49 Dátum: 15 jún 03, 19:30:07 » |
|
Égnek a disznópásztorok. Kíváncsi vagyok mit nyilatkozik majd Kondás mester. Hány góllal kellett volna nyerniük és mennyire uralták a játékotxDD Minden bizonnyal jogtalan lesz a kiállítás és elvették a kupát a csapatától:D Imádom mikor nyilatkozik mindig pont az ellenkezője volt a pályán. Az el selejtező meg érdekes lesz. Utolsó körig eljut a Fradi, de ott kérdés kikap. A bejutásban nem bízom, de helytállunk majd bundás vagy premier-es csapat ellen is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 03, 19:32:07 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 15 jún 03, 20:04:51 » |
|
Jesszus mariska! Duma 13! Tiszteletemet teszem már itt is! Ahhoz képest hogy nem szoktam ilyen alkoholos üdítőket inni, elég jó ez a málnás radler...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #51 Dátum: 15 jún 03, 20:23:08 » |
|
Köptetőnek minden bizonnyal. Másra nem használnám.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #52 Dátum: 15 jún 03, 20:41:58 » |
|
Tibi atya óta divat lett fikázni a gyümölcsös söröket, pedig vannak köztük egész jók. Bár mostanában kocsmában is inkább csak citromos vizet iszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 15 jún 03, 21:09:57 » |
|
Köptetőnek minden bizonnyal. Másra nem használnám.
A csapvíznél jobb egy fokkal... Ingyen volt, és hideg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #54 Dátum: 15 jún 03, 21:17:57 » |
|
Nem követem Tibi atya miséit. Egyébként nekem sincs semmi bajom velük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #55 Dátum: 15 jún 03, 22:32:53 » |
|
Én ittam a minap egy nagyon finom barackos házisört, vagy már nem tudom mit. A törzshelyünkön, itt Visegrádon, msot egy csomó új sör van és nem szeretem annyira a sört, de végig kostolom az összeset. Múltkor valami csokisat is ittam, de kávé-karamella íze volt... az fura volt. Valaki magyarázza meg please, hogy mi értelme annak, hogy a facebook-on elfordítják a profilképeket úgy 90 fokkal? Gyakorlatilag értelmezhetetlen pozitcióban kellene meglesnem a képét a monitoromon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 15 jún 04, 07:41:40 » |
|
Az az értelme, hogy menő idiótának lenni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #57 Dátum: 15 jún 04, 08:59:47 » |
|
Én még ilyet szerintem senkinél se láttam. Vagy csak nem zavart, és ezért nem jegyeztem meg. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #58 Dátum: 15 jún 04, 09:27:52 » |
|
Én 9gag-en láttam ilyet, hogy jó csajok képét elfordították oldalra, hogy nyakizomgyakorlatot csináljanak azoknak, akik olvassák a bejegyzést. Aztán valaki beírt egy billentyűkombinációt, amivel el lehet forgatni a képernyőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|