25 máj 12, 05:11:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 707
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 13  (Megtekintve 1276746 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #7710 Dátum: 15 nov 15, 23:38:29 »

Ha kitenném a magyar zászlót profilképnek, merhát most aztán nagyon büszke vagyok, aztán arra rányomnám a franciát, az együttérzést mégiscsak ki kell fejezni, akkor jampi lenék? xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7711 Dátum: 15 nov 16, 00:19:24 »

Egy pár napig nem jövök fel és amikor felnézek, akkor kiderül, hogy kölcsönösen tiszteljük egymást 3 jó nővel is. ikszdé

Ebben a 30-40 oldalban biztosan volt még sok érdekes dolog, de mivel a nevemre rákeresve azokra nem adott találatot a fórum, így azokkal nem foglalkozom. Nyelvesít
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #7712 Dátum: 15 nov 16, 00:23:25 »

Rájöttem valamire olvasva Saphira és Niki hozzászólásait. Igen, én elolvastam.

Saphira teljesen megfontoltan, utána nézve, nyugodtan reagál. Régebb óta ment bele mindenféle vitákba... emlékszem itt mik mentek, nem is tudom az életben hogy nyomatja ezeket, már van egy rutinja. Esztétikailag szép válaszokat kreál. Míg az életben nem mindig tudod megtenni, hogy egy adott dolgot vissza idézel ilyen pontosan, addig írásban ezt könnyen alkalmazhatod. Ő ezt megteszi. A hozzászólása, szép, tiszta és érthető minden benne.

Aztán ott van Niki. Ő hirtelen ír és érzelmeket is bele visz, úgy ír, mint aki beszél. A legtöbb ember, köztünk én is megtanulta mondhatni azt akár itt a fórumon, vagy máshol, hogy mikor írunk kicsit jobban átgondoljuk a dolgokat. Hiába egy párbeszéd megy végbe csak írásos formában, mégis megtehetjük azt, hogy nyugisabban írunk, nem írjuk le minden gondolatunkat.
Nikinél meg mikor olvasom ezeket a hosszú hozzászólásokat, bele viszi szívét-lelkét, gondolatait, akkor elképzelem mikor itt van mellettem és csak beszél és beszél és beszél. Akár ugrálhat a témák között is, nem érdekel, de csak beszél. Kiadja magából, minden "Hm? Hm?" és hasonló dologgal együtt. Nevet
Ha végig nézzük akár Saphira hozzászólását, mikor okoskodik, vagy magyaráz valakinek, akkor nem használ smiley-t, de régebbről is észre vehető ez. Mikor önmagát adja és nem okoskodik, akkor természetesen ott vannak a smileyk. Ezzel szemben, mivel Niki úgy ír ahogy beszél, még vitákban is vagy, okoskodáskor is szükségét érzi arcokkal kifejezni érzelmeit, vagy jelenlegi arckifejezését, amit termsézetesen nem látunk.

Fantasztikus egyébként.  Be van tépve Nagyon sokan ezért sem olvassák el, a túl hosszú hsz mellett a szövegeket. Na meg néha zagyva. Míg Nikinél a kapkodás látszódik, még ha nem is úgy ír, addig Saphinál a nyugodság, még ha nem is úgy ír. Nevet

Jah amúgy ezt ne vegyétek sértésnek, csak... kiírtam magamból. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 00:24:43 írta Minagi » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #7713 Dátum: 15 nov 16, 00:55:39 »

És még ennek ellenére is állítólag 2 órába telt az utolsó hsz-t megírnia Nikinek. Mondjuk annak már tényleg volt terjedelme rendesen ikszdé El tudom képzelni, ahogy leül ott a kis laptopja vagy gépe elé, és 2 órán át nyomatja xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7714 Dátum: 15 nov 16, 01:24:11 »

Hát igen Mini azért a tegnapi eszmecsere magasabb nívót képviselt az ezt megelőző témánál, amit igazából csak a szarral való trollkodás tudott valamelyest kompenzálni.

Minden magyar siker az orbáni eszement politika visszaigazolása így mindig az ellenfélnek fogok szurkolni mert ballibsi vagyok és összemosom a stadionépítésekkel a válogatott meccseit.

: (((
Nem csak a liberánsok, hanem az Orbánt gyűlölő szélső jobboldali emberek is összemossák a dolgokat. Azt ugye tudjuk, hogy a stadion építés pénzmosás miatt létező project. Valamennyit az állam pénzéből belenyomnak, a vállalkozók révén meg visszajut valamennyi a politikusok zsebébe. Vagy részesei a vállalkozásnak, vagy Mészáros bácsihoz hasonló pályázat felvásárlók vannak....
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 09:58:08 írta Ishida » Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #7715 Dátum: 15 nov 16, 11:32:13 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:48:54 írta Nikuccia » Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7716 Dátum: 15 nov 16, 11:41:49 »

Mit fogsz te ezért itt kapni gdattól  ikszdé
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7717 Dátum: 15 nov 16, 11:45:11 »

Trianon lelki sérülés. Cserbenhagyta a világ a kiszolgáltatott Magyarországot. Nem először és nem utoljára.
Naplózva
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #7718 Dátum: 15 nov 16, 11:47:48 »

Gondold úgy hogy összeveszel a barátaiddal akik erősebbek nálad,legyőznek és a vita végén fölosztják maguk között a javaidat
(megint) úgy hogy a korábban birtokolt szaraid 2/3-át elveszik (megint).
Én már attól agyfaszt kapnék ha valaki elvinné a gépem.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 14:34:16 írta Capac » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #7719 Dátum: 15 nov 16, 12:02:45 »

Más is legalább ilyen jól halad? Nevet

http://9gag.com/gag/anBZ75B?ref=fbp
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #7720 Dátum: 15 nov 16, 12:36:17 »

Én a bajszom lekaptam pénteken hajnyíróval. Már nem bírtam elviselni ikszdé. Nem tudom a nagy szakállas bajszos emberek hogy bírják, annyira idegesített. Nem is az, hogy szúr, de az érzés, hogy mégiscsak ott van. Valahogy nagyon zavaró. De azóta már majdnem ugyanolyan, szóval no problem xd
Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #7721 Dátum: 15 nov 16, 13:04:34 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:48:28 írta Nikuccia » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7722 Dátum: 15 nov 16, 13:25:32 »

Amikor a műveletlenség és a butaság találkozik.
A párizsi szerződés volt 1947-ben. Amikor az első és második bécsi döntést eltörölték. A második Trianon.

És olyankor nem az megy, hogy más a tábla és kész. Gazdaságilag kifosztották az országot. Sokkal jobb életszínvonalon élhetnénk. A románokat betelepítették magyar városokba. Román többség lett olyan helyeken, ahol az fel sem merülhetett volna korábban. A magyargyűlöletnek voltak halálos áldozatai is. Hogy csak mást ne mondjak a fekete március, ami után rengeteg magyar el is hagyta Marosvásárhelyet, mert nem mert ott maradni. Ha bármilyen sérelem érte a magyarokat jogszerűtlenül elküldték őket az anyjukba, mert magyarok őket nem kell védje a törvény. A virágzó Erdélyt lelakták a suttyó románok. A vezető réteg távozni kényszerült. A gyerekek az iskolában hazug történelmet tanultak. De a legsúlyosabb az a  lelki terror amit a saját földjükön éltek meg a magyarok, azért mert magyarok.

Értem én, hogy a személyiséged része, hogy felelőtlenül jelentesz ki átgondolatlan dolgokat. De ha tényleg lövésed sincs egy témához, pláne ami megnyomorított egy nemzetet, azt ne bagatelizáld már el.
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #7723 Dátum: 15 nov 16, 14:04:27 »

...
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 03, 03:48:00 írta Nikuccia » Naplózva
Stance
*

« Válasz #7724 Dátum: 15 nov 16, 14:21:41 »

Muszáj róla beszélni, megemlékezni, felidézni, stb, mert ezek a gyökereinkhez tartoznak. Ha körbenézel láthatod, miért nem jó gyökértelennek lenni. Ez nem hiszti, ez egy éltető dolog, amivel minden magyar embernek tisztában kéne lennie és ismernie a mélységét. Aki ezt halálosnak tekinti az nem érti a magyart. Ez a karmánk része, ide születtünk, szerintem nem véletlen. Nem felelősségnek mondanám, inkább a véred részét képezi. Nem egy kocsi, amit csak úgy lecserélhetsz.

http://www.magyarfoldre.hu/cikkek/2545/egyszer_volt_es_egyszer_lesz_is_talan

Ezek a képek meg magukért beszélnek.

Én mondjuk azt se tartom kizártnak, hogy maguk az áldozatok is tudták, hogy meg fognak halni Párizsban. Meg lehet kövezni, de az emberek úgy vannak az orruknál fogva vezetve, mint a huzat és szégyennek tartom, hogy egy ilyen tragédiát Trianonhoz hasonlítasz, meg ahogy az emberek egy terrortámadást a lelkükre vesznek (vagy nem és csak képmutatósat játszanak, ez még nagyobb szégyen) de a többi tragédia az konkrétan le van szarva és szemrebbenés nélkül nézik/hallgatják végig a híradóba vagy olvassák a neten. Mitől nagyobb tragédia ez, mint a többi, amik heti szinten történnek? HÁT AZÉRT MERT A FACEBOOK AZT MONDTA! Egyszerűen szánalom.
« Utoljára szerkesztve: 15 nov 16, 14:35:54 írta Stance » Naplózva

Oldalak: 1 ... 513 514 [515] 516 517 ... 707
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins