|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5851 Dátum: 15 szep 19, 00:40:57 » |
|
Én nem hiszem el hogy nem lehet mit kezdeni ezekkel a migránsokkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5852 Dátum: 15 szep 19, 06:35:06 » |
|
De lehetne mit kezdeni velük.Szőnyegbombázás. szerk a Drót harmadjára is egy zseniális sorozat csak bassza az agyam hogy Marlo nem murdelt meg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 19, 07:57:11 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5853 Dátum: 15 szep 19, 07:57:04 » |
|
Van jobb megoldás. Hangosbemondókkal kell telerakni a határt és folyamatosan ezt kell tolni nekik: Mi ez a nagy buzgálkodás itt? Ti arabok mindig csak buzgálkodtok. Menjetek el és buzgálkodjatok máshol! Ettől észbe kapnának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5854 Dátum: 15 szep 19, 09:11:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5855 Dátum: 15 szep 19, 10:36:38 » |
|
Ha zavar, miért nem lövöd le te magad? Komoly kérdés. Annyi ötletelés van a probléma megoldásával kapcsolatban, de senki nem emeli meg a seggét, hogy példát mutasson. Interneten túl könnyű bátornak, meg okosnak lenni, én többek közt ezért is nem teszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5856 Dátum: 15 szep 19, 10:48:42 » |
|
De te az interneten kívül sem vagy az Amúgy egyetértek, néha kicsit már unalmas a sok szájkarate
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5857 Dátum: 15 szep 19, 10:55:14 » |
|
Nem én vagyok az állam hogy meg kelljen védenem a kultúrát és a lakosaimat Vagy úgy gondoljátok hogy eljutottunk odáig hogyha valaki meg kívánja védeni ezeket akkor bűnözővé kell válnia ? Mondjuk Magyarországon ahol létezik olyan a BTK-ban hogy "Közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése" Akkor miről beszélünk ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5858 Dátum: 15 szep 19, 10:57:01 » |
|
Mert akkor mégis kinek kéne lelőnie?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5859 Dátum: 15 szep 19, 10:57:12 » |
|
Mellesleg kint van az új Unreal Tournament alfája. Lew kijött az Otherworld krikája az MGS-ről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 19, 11:02:43 írta Capac »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5860 Dátum: 15 szep 19, 10:59:18 » |
|
A szájkaratéról perverz dolgok jutnak eszembe. Pl. szájkarate a kobra stílus ellen, ez harcművészeti virágnyelven a sz*pás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5861 Dátum: 15 szep 19, 12:01:30 » |
|
A 20-25 éves "normális" lányok három kategóriába sorolhatóak:
-Van kanja. = szívás -Nem rég lépett ki egy indokolatlanul hosszú kapcsolatból(ugye mivel a tízes évek végén lépnek kapcsolatba és csajok általában ragaszkodnak az első kanhoz), ami vagy még nincs feldolgozva, vagy a sok faszság miatt elege van egy időre a megállapodásból. = szívás -Ha a felső kettő nem áll fenn, akkor olyan gátak/korlátok vannak a fejében ami nem teszi lehetővé, hogy kapcsolatot alakítson ki, ezáltal nem is vonzó. = run you fools
Sajnos még azt sem írhattam külön kategóriaként, hogy ronda vagy dagadt hiszen teljesen mindegy egy 20-25 éves lány akkor is talál egy béta pasit könnyedén.
that's all folks
Ez eszméletlenül nagy hülyeség, ennél értelmesebb vagy azért, hogy ilyenekkel gyere. ------------------ Ismerősöm minap küldte ezt át. Ti már láttátok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 19, 12:10:59 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5862 Dátum: 15 szep 19, 12:53:12 » |
|
Igen Jó lett! Ezt várom el a vezetéstől! határozott fellépést és valódi biztonságérzetet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5863 Dátum: 15 szep 19, 13:54:01 » |
|
Szerintem inkább hatásvadász, mintsem elrettentő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5864 Dátum: 15 szep 19, 14:47:16 » |
|
Már csak egy hősies csata kellett volna a végére amit a magyarok a hadzsik ellen vívnak a Végzet hegyének lejtőin.Na úgy király lett volna. Így szimplán csak egy baromság az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|