Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5835 Dátum: 15 szep 18, 20:50:50 » |
|
a deák téren nem folyik keresztül a duna Megnézted már a Végzet őreit?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5836 Dátum: 15 szep 18, 20:53:03 » |
|
Nana kiborított. Azt az animét még nem fejeztem be, félig néztem és úgy berágtam hogy nem bírtam tovább nézni Én most nézem először. Nem tudom, eddig tetszik. Aztán, hogy később mi lesz... Igazából barátnőm mondta, hogy nézzem meg és ha már itthon esz a penész meló nélkül... miért is ne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5837 Dátum: 15 szep 18, 20:54:57 » |
|
én dragon ballt nézek millió egyszerre, meg azt is játszom párhuzamosan. de nem tudom elverni Freezát mert kinyír mindig -.-"
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5838 Dátum: 15 szep 18, 20:56:11 » |
|
Narutóval vagyok így. Játszom nézem, RPzek mindent És lassan bölcsebb leszek.... legaábbis fáj miatta a fél állkapcsom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5839 Dátum: 15 szep 18, 20:58:27 » |
|
Megszületett a 444 ellentétes identitású nagytestvére, a www.888.hu. Még nem derült ki, hogy ez egy komoly oldal lesz-e, vagy csak valaki trollkodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5840 Dátum: 15 szep 18, 21:09:55 » |
|
Ezt úgy modndod,mintha a 444 egy komoly oldal lenne
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5841 Dátum: 15 szep 18, 21:15:45 » |
|
Nem, ezt pont úgy mondtam, hogy egyik sem komoly. Bár ezt kár volt leírni, mert mindenki tudja.
Egyébként gyorsan foglaljuk le a 333.hu domaint, mert már csak az szabad a számszériából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 18, 21:17:04 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5842 Dátum: 15 szep 18, 21:26:31 » |
|
A 888.hu oldalt Habony csinálta, úgyhogy feltehetően komoly (köz)pénzek állnak mögötte. Azt meg döntse el mindenki maga, hogy ez komollyá teszi e a dolgot, vagy épp ellenkezőleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5843 Dátum: 15 szep 18, 21:30:38 » |
|
Akkor már lehetett volna 666.hu. Ha már ennyi pénzünk van ebben az oldalban, akkor próbáljunk meg egy kicsit örülni neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5844 Dátum: 15 szep 18, 21:40:32 » |
|
Kár, hogy a 90es évek elején leszerelték a magyar Scud rakétákat. Pedig most kénének, hogy rakétacsapást mérhessünk Horvátországra. Nagyon megérdemelnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #5845 Dátum: 15 szep 18, 21:41:31 » |
|
A "verd ki iphone-ért" cikk mindent megmagyaráz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5846 Dátum: 15 szep 18, 21:44:20 » |
|
És Fodor Gábor a főszerkesztő. Valami nagyon elkattant ezek agyában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5847 Dátum: 15 szep 18, 22:23:27 » |
|
Minek verjem ki érte? Van egy ott porosodik a szekrényen..... Imádtam de túlhypolt készülék nem éri meg az árát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5848 Dátum: 15 szep 18, 22:58:41 » |
|
Lol, az mi már, hogy a nemzetközi sajtó a horvátok töketlenségéért is Magyarországot hibáztatja? Ritkán mondok ilyet, de remélem hamarosan eltalálja egy izraeli rakéta ezt a faszit:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5849 Dátum: 15 szep 18, 23:05:25 » |
|
Nem vagyok a George Cloone
Ha gondolod arcon vághatlak egy lapáttal, vagy egy ásóval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|