Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #5475 Dátum: 15 szep 10, 20:02:26 » |
|
(de csak ha kizárólag fiatal, szép páciensek vannak és nem is betegek, szigorúan csak megelőzés céljából jönnek Nyelvesít) Akkor remélem, be se fognak engedni. Engem a nőgyógyászatra. Amúgy a szülészeten elég sok a 13-15 év körüli cigány csitri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #5476 Dátum: 15 szep 10, 20:03:46 » |
|
Én mindenesnek mennék el.Na az az igazi munka.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5477 Dátum: 15 szep 10, 20:05:26 » |
|
Én meg rabló leszek, milliárdokat fogok lopni és sose fognak elkapni mert elbújok a parlamentbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5478 Dátum: 15 szep 10, 20:12:14 » |
|
ma 10 órát csináltam egy laptopot aminek a gazdája technológiai analfabéta volt (tasukete kure  ) DE nem baj ha minden jól megy ebből fogok megélni  A sebészetre futnak be a "legérdekesebb" dolgok nem ? Remélem majd hallhatunk pár "Saphira pislogtató" esetet tőled  Már amennyire mesélhetsz ilyeneket
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #5479 Dátum: 15 szep 10, 20:17:19 » |
|
10 órán át? darabokra szedted majd újra összeraktad? 
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5480 Dátum: 15 szep 10, 20:22:25 » |
|
Ja, kurvára érdekes a sérvműtét és a epehólyag-eltávolítás... wait, no.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5482 Dátum: 15 szep 10, 20:24:53 » |
|
Csináljatok teát a cigiből, ha töményezni akartok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5483 Dátum: 15 szep 10, 20:31:24 » |
|
Az érzés amikor lew és bandája már jól bebasztak és találok még egy üveg pálinkát a spájzban. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5484 Dátum: 15 szep 10, 20:35:29 » |
|
40 valahány vírus az egész egyetlen káoszos meghajtó, elavult programok toolbarok mindenféle lassító szemét aztán külön progival megcsinálni egy második meghajtót. és oda átpakolni az asztalról 150Gb adatot  mert hát hol tartja az ember a dolgait ha nem az asztalon  Egy picit régebbi kék Dell vas volt  de most már rendbe tettem 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #5485 Dátum: 15 szep 10, 20:53:11 » |
|
Sosem értettem hogyan lehet valaki olyan tróger hogy telebassza a gépét vírusokkal...évek óta nem használok semmilyen vírusirtót, a w8 tűzfala elég erős,meg ott a defender...1-1,5 évente rakom újra a gépem azt csá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5486 Dátum: 15 szep 10, 20:57:45 » |
|
tróger Erről a régi gúnynevem jutott eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5488 Dátum: 15 szep 10, 23:55:02 » |
|
Annyira elegem van már ebből a magyar rokonság témából. Biztos tényleg libsi lettem, de féláll a hátamon a szőr a sok ultramagyar zsenitől, aki mindenkinek be akarja mesélni, hogy törökök, mongolok, kazahok, ujgurok, xyjóistenfasza a rokonunk, és amúgy mi vágottszemű kis ázsiaiak voltunk mindig is, akik meghódították a világot, csak a kis sárgák elpárologtak a szláv tengerben.
9gagen belementem egy ilyen vitába egy "nagymagyarral", aki éppen azt állítgatta, hogy mongolok vagyunk, és tisztelnünk kell a közös történelmünket (azt a két évet, amikor lerohanták Magyarországot és megöldöstek mindenkit az 1250-es években?), sőt a fasz még genetikából is ki akart oktatni, majdnem kiröhögtem... komolyan, lassan letagadom, hogy magyar vagyok, mert itt vagy magyargyűlölő libsik vagy tévképzetben élő turulszíriuszi történelemistenek élnek csak. Már közösséget vállalni sem éri meg velük, inkább kitalálok magamnak egy népet. Bár ugye ők is ezt csinálják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 23:56:48 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5489 Dátum: 15 szep 10, 23:57:48 » |
|
Szerintem amúgy is lényegtelen az, hogy honnan származunk. Az ember az ember, mindegy, hogy honnan származik. Az meg legyen érdekesség, ha esetleg sikerül kideríteni, mi van. A románok is azt hiszik, hogy a Rómaiakhoz van közük. Legalábbis megpróbálják elhitetni mindenkivel. Meg persze hogy volt Romulus, Remus meg Romanus. Csak elfelejtették, hogy nekik csak az apjuk fasza maradt - ahogy mondani szokás.
Egyébként pedig kezd elegem lenni, hogy egy nap 40 fok van, másnap meg 2 takarót magamra húzva didergek a hideg szobában. Fú, rühellem a hideget. >>
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 23:58:28 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
|