Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #5460 Dátum: 15 szep 10, 19:31:38 » |
|
Véletlenül nem Cartman az?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5461 Dátum: 15 szep 10, 19:35:34 » |
|
Hát ezt nem hiszem el... gyorsan felvettem a pulmonológia gyakorlatot, mert azt gondoltam, azt gyorsan elkapkodják, elvégre senki nem akar a belre menni. Ezután sietek, hogy még fel tudjam venni a szülészetet, erre betelt mind. Most mehetek a kbszott sebészetre, elegem van már, mi a francért játsszák el ezt velünk egy évben hatszor. -.-
Ráadásul az a gáz benne, hogy nekem most nincs is sebészet gyakorlatom, bezzeg azok a retkek, akiknek sebészete van, az felvette a szülészetet, mert miért ne, fuck the rules.........
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 19:36:15 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
 |
« Válasz #5462 Dátum: 15 szep 10, 19:37:06 » |
|
Az ortopédián anyámnál ma 140 beteg fordult meg. Mondtam neki, hogy ha mindre járna egy ezres, akkor lazán meglenne egy nap alatt a fizetése majdnem kétszerese. Akkor lenne mi motiválja őt.
Amúgy miért van az, hogy én soha nem hallom a saját nevem mástól (Heni), csak akkor, ha mérgesek rám? Amúgy Lujzi vagyok meg Nyusz. Meg nagymamámnak Lina.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5463 Dátum: 15 szep 10, 19:37:49 » |
|
Az ortopédián még van hely. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5464 Dátum: 15 szep 10, 19:38:55 » |
|
Egyszer elviszel engem egy boncolásra, Saphi? Jó, mondjuk a dokik egyszer anya szeme előtt verekedtek egy levágott karral.  És kihagytak abból is. :|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 19:39:26 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5465 Dátum: 15 szep 10, 19:42:05 » |
|
Urológiát tanulj, az a legbecsesebb tudomány a világon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5466 Dátum: 15 szep 10, 19:43:11 » |
|
Tényleg jó. Bár megvannak a csúnya hátrányai. Régen még jónak tűnt az, hogy minden reggel 'f@sszal' a kezedben melózol, de ma már... Én pár éve azt akartam. Most meg szexuálpszichológus akarok lenni. Szerintem passzolna hozzám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 19:43:52 írta Destroid »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5467 Dátum: 15 szep 10, 19:43:37 » |
|
Most is van urológiánk, de ott már nincs hely. Inkább mentem volna oda, mint sebészetre, de még azt se sikerült felvennem.
Amúgy félreértések elkerülése végett, az urológia nem a seggbenyúlkálás tudományága, hanem nagyrészt a vesével, ill. kismedencei szervekkel foglalkozó szakterület.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5468 Dátum: 15 szep 10, 19:45:20 » |
|
Ezzel most szerencsére nem mondtál újat. Én a nőgyógyászokat rühellem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5469 Dátum: 15 szep 10, 19:47:09 » |
|
De a szerszám karbantartása is az urológiához tartozik. Ezért a legtöbb férfi hálás lehet az urológusoknak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5470 Dátum: 15 szep 10, 19:49:06 » |
|
Igazából az az andrológushoz tartozik, csak mivel egyedül ez a szakvizsga nem sokat ér, így a legtöbb andrológus egyben urológus is, de nem minden urológus andrológus. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5471 Dátum: 15 szep 10, 19:52:01 » |
|
Nőgyógyásznak lenni azért érdekesebb lehet  (de csak ha kizárólag fiatal, szép páciensek vannak és nem is betegek, szigorúan csak megelőzés céljából jönnek  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5472 Dátum: 15 szep 10, 19:53:49 » |
|
Akkor remélem, be se fognak engedni. Olyan undorító, amikor idegenek turkálnak bennem (ahahah, meg ne 'szólaljatok'!) ... amíg tudom, kerülöm. Még ha hiba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5473 Dátum: 15 szep 10, 19:58:32 » |
|
Hová nem fognak beengedni és kit? SZÜLÉSZETET AKAROK!  Szerintem az egész csoportból csak nekem nem sikerült felvennem, mindenki másnak igen.  Basszus, nem tudom, mit fogok csinálni a műtőben, amikor gyakorlatom nem volt egy éve. Majd mondják, hogy preparáljak vénát, tuti kiégnek az adrenerg receptoraim a sokktól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 szep 10, 19:59:05 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #5474 Dátum: 15 szep 10, 20:01:09 » |
|
Azért szülészetet sem irigyelném ha a legtöbbje cigány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|