Az index figyelteti a fórumot és utálják Stance-et es Gdat-ot.
http://index.hu/kulfold/2015/06/15/semmi_panik_minden_ajtot_bezartunk/Szerk.:
Mutathatsz PhD-s diákot, de attól még ezek nem lesznek kevésbé veszélyesek. És számtalan példa van erről, hogy miket csináltak. Egész nap sorolhatnám. És oké, hogy csinálnak közöttük jó dolgokat is. De ez nem vigasztalja a félkarú jegyellenőrt, vagy a megerőszakolt és megölt Elin Krantzot. Nem is beszélve azokról akik közöttük szélsőségesek és a mi kultúránk pusztulását akarják.
Ha kopog az ajtódon 5 ember és tudod, hogy van közöttük egy, aki gyilkos és rendszeresen öl ártatlanokat, de nem tudod melyik az, akkor beengeded őket? Mert itt konkrétan ezt akarják megcsinálni. Nem baj, hogy ártatlan európaiak halnak meg. Mentsük meg az arabokat és a fekákat. Én meg azt mondom, hogy de. Baj. És ha választani kell köztük és köztünk magunkat választom. Márpedig választani kell.
Szerintem főleg azért különbözik a véleményünk, mert itt másképp látjuk a dolgokat. Szerintem akik az igazán nagy gondot okozzák, azok nem azok, akik menekültjoggal / vízummal letelepednek egy országban. A nagy problémát azok a fenti videóban is látható ILLEGÁLIS bevándorlók okozzák, akik azt hiszik, hogy Európában nem kell dolgozni a megélhetésért. Szerintem aki legálisan le tud telepedni, próbál minél jobban beilleszkedni (vagy legalábbis nem törvényt szegni), nehogy visszaküldjék.
Szóval a példa arra módosul, hogy: Kopog az ajtódon 5 ember és tudod, hogy van közöttük egy, aki gyilkos és rendszeresen öl ártatlanokat. Ha mindenkit kizársz, a gyilkos akkor is megpróbál bemászni este az ablakodon, egy másik közülük pedig éhen hal (ez az 5 nagyon kevés a megfelelő arányok érzékeltetésére

). Így beengeded őket?
Mellesleg a legális bevándorláshoz azért (remélem) több kell, mint beköszönni, hogy "Csá, én mennék Európába", szóval a gyilkost ebben a folyamatban kéne valahogy kiszúrni a többi négy közül. Ha megszüntetnék a legális utakat a bevándorlásra, azzal szerintem csak azt érnék el, hogy az eddig elhelyezkedni próbáló emberekből is illegális bevándorlót csinálnak. Pont azokat zárnánk ki, akik tényleg hasznosak lehetnek a társadalomnak.
Ui.: A hipertoleráns index milyen fasza Youtube-csatornákról linkel.