Dragon ball gt hivatalosan most már nem létezik. Ezt maga az író mondta. (Igaz eddig is fillrernek volt tekintve )
Ez szép és okés Ultra,csak mint mondtam több okból csalódást okozott Torijama.
A legnagyobb hibája az volt,hogy a saját mangájából is belepiszkált pár fejezetet. Pontosabban innentől felejthetünk pár dolgot
http://naruto-kun.hu/manga/Dragon_Ball/516/13Lehet,hogy csak 4 fejezetről van szó,de benne volt egy olyan karakter,aki képes lenne Gokut túlszárnyalni. Itt már rájöttem,hogy az író eladta saját magát. Torijama jobban járt volna,ha egy új mangát írt volna. De mivel nem írt egy másikat,akkor ezt azt jelenti,hogy nincs már új ötlete.Csak Copyzik a Gtből és rengeteg sablon és több féle marhaságot pakolt bele a mangájában. Szó szerint tönkre tette a saját művét a pénzért cserében.
Még pár szót a Supernél,ami különleges idegbajt kaptam.
- Első sorban az nem tetszett,hogy Vegitának randomként lett egy testvére. Az a vicces az egészben,hogy Vegita egyszer se említette a Znél. Supernél pedig tök lazán mondtam,hogy régen láttalak.(Ilyenkor mondom,hogy mivan????)
-A következő pedig mint mondtam 2x,hogy Uub kihagyása nagyon nagy hiba.Supernél már Goku és a többieket a kispadra kellett volna küldenie,hogy az új generáció kapjon szerepen. Mert már elegem van,hogy csak a saiyanok képesek megmenteni a földet és az egész világot.
- Gtnél már el elspoilerezte az egész történetet.
- Csak Goku az egyetlen,aki képes az új főboss ellen harcolni.A többiek már csak élő boxzsákra jók.
- Többit már leírtam az előbbi hssz.
Röviden tömören,ez nem egy nem létező sablonos Dragon ball sorozat.Sőt ő lett a Manga írók legnagyobb szégyene is,mert egy kiváló mangáját szépen és lassan tönkre teszi.
Erre inkább nem mondok semmit.R.I.P Dragon ball!!