MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #120 Dátum: 15 aug 04, 21:42:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #121 Dátum: 15 aug 10, 12:55:09 » |
|
Húú de kihalt a tpic, pedig tegnap jött ki az új rész. Tudom, a moviet ismétli, de azért sokban különbözik. Billst imádom változatlanul, nagy arc. Kaio kicsit már sok nekem... Óóó, a régi ruciiiii , meg a bemutató... Király!!! Goku grafikája brutálul ki van dolgozva, míg Kaioé olyan, mint a Z közepén. Érdekes a kontraszt.... Ezek után azért remélem máshogy lesz megoldva a SSJ Isten mibenléte... A movie nekem ebből a szempontból nem tetszett, hogy bevonták Videlt, meg Pant.... Jobb lenne, ha Goku úgy érné el, hogy felvesz még pár formát, Vegitaval fúziózik stb. stb.
Amúgy ez a rész már igazi DB!!! Felüdülés volt számomra. Egyszerűen fenomenális!!!!! Komoly volt, na!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 13:01:02 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
jasek89
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 15 aug 10, 14:13:50 » |
|
Húú de kihalt a tpic, pedig tegnap jött ki az új rész. Tudom, a moviet ismétli, de azért sokban különbözik. Billst imádom változatlanul, nagy arc. Kaio kicsit már sok nekem... Óóó, a régi ruciiiii , meg a bemutató... Király!!! Goku grafikája brutálul ki van dolgozva, míg Kaioé olyan, mint a Z közepén. Érdekes a kontraszt.... Ezek után azért remélem máshogy lesz megoldva a SSJ Isten mibenléte... A movie nekem ebből a szempontból nem tetszett, hogy bevonták Videlt, meg Pant.... Jobb lenne, ha Goku úgy érné el, hogy felvesz még pár formát, Vegitaval fúziózik stb. stb.
Amúgy ez a rész már igazi DB!!! Felüdülés volt számomra. Egyszerűen fenomenális!!!!! Komoly volt, na! Nem hiszem, hogy ezen a részen sokat fognak változtatni, én mondjuk abban reménykedek h más színű lesz a GOD form, mert én még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a rózsaszín haj-szem változattal. Annyi minden más szín van még, miért pont ezt a rózsaszínt kellett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #123 Dátum: 15 aug 10, 17:10:47 » |
|
Nem piros lesz a végleges..... Ez csak átmennet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #124 Dátum: 15 aug 10, 17:12:53 » |
|
Hehe, azt majd meglátjuk, mi lesz a hajszínnel.... Kíváncsi vagyok a Sensei mennyire fog mindenben a movie történetszálához ragaszkodni. Azért már most van pár apró eltérés, ami megdobja a dolgot. Jó úgy nézni, hogy ezen már a mangaka áldása van. Lehet elfogult vagyok, de így most minden jobban tetszik, mint a filmben, pedig az is élvezetes volt a számomra. De hát könyörgöm, hetente DB RÉSZ!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 10, 17:14:10 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #125 Dátum: 15 aug 11, 16:49:59 » |
|
Igen jobb mint a film mert résszeletes Majd akkor lesz érdekes ha már elhagytuk a movie 2 öt is az lesz uj mindenkinek De ez nem mostanában lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #126 Dátum: 15 aug 11, 20:17:10 » |
|
Ha nem szúrják tele fillerrel, ami jelen esetben viccesen hangzik, elvégre mi számítana annak hehe, akkor 20 rész alatt lenyomhatnák nem? Bár, lehet hogy több. Addig meg jó látni, mik az eltérések.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #127 Dátum: 15 aug 21, 09:34:35 » |
|
Anime jobb mint a manga ezzel sok + jelenettel. Itt a 3 .manga de csak lényegre koncentrál De ez fordítás kicsit érdekes.... http://readms.com/r/dragon_ball_super/003/2902/3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #128 Dátum: 15 aug 23, 14:31:02 » |
|
Köszi ULTRA! Láttam, hogy kijött a rész. Én a mangát sosem olvastam, amiatt, amit mondtál. Meg, kis általános iskolásként amikor a tévében adták, még rohadtul nem vágtam, mi az a manga. De a mangaka is az animéra fekteti és mindig is arra fektette a hangsúlyt. Emiatt nem zavarnak a fillerek. A mostani rész egyébként jó volt, egy picit zavart, hogy minek kell Vegitából hülyét csinálni, de aztán rájöttem, hogy már a Buu saga után vagyunk, és neki is fontos a Föld, mint olyan. Bills még mndig kedvenc főgoni. LOL! Na, haladunk, haladunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #129 Dátum: 15 aug 23, 20:20:50 » |
|
Bills nekem is most a kedvencem Na jó Vish a kedvenc de ö majd később
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 15 aug 25, 16:37:50 » |
|
Hehe, hát ez az, csak ő majd később alkot. De milyen fura már, hogy ugráltatja Visht Bills. Hát, nem is tudom, én nem így bánnék azzal, aki erősebb mint én, meg amúgy a Mesterem..... Buut meg hogy beverte... Nagyon komoly.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #131 Dátum: 15 aug 27, 17:31:05 » |
|
7. rész Nos, teljesen olyan, mint a movie. Szegény Vegitát hogy megalázták.... Krilin itt úgy néz ki, mint egy gyerek. Chichi jól megmondta neki, amit én is gondoltam. Piccolo beszólása milyen menő volt már: "Ne menj, mert csak megöletnéd magad." http://rs372.pbsrc.com/albums/oo162/Tzukune/1147641141_eslaughter.gif~c200 Hehe, értjük.... És fura volt Dendét kicsinek látni. Azt a fejet Billstől, mikor azt mondja, még pudingit sem ehetett. LOL!!!! Goten és Trunks megindul, komolyan.... Jó látni az erőfölényt. Ezek a részek erre kellenek, hogy meglássuk milyen erős Bills, és hogy milyen mércét kell megütnie a Saijen Istennek. Whis meg...... http://24.media.tumblr.com/tumblr_m67c5jVFbe1rywvuvo1_500.gif Azt egyre jobban sajnálom, hogy Mr. Satan japán hangja nem a régi. Kár, hogy meghalt a szinkron színész. Fura a mostani hangja... Vegita akcióját, mikor Bulmát megbosszulja.... még mindig öröm látni Rögtön Saiyen2-ben.... Főleg, hogy a mangaka áldása van rajta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 17:43:34 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #132 Dátum: 15 aug 27, 18:22:37 » |
|
Gotenks azért betolhatott volna egy SSJ3-at (bár esélye így sem lett volna). A vége nagyon epic lett az epizódnak, mikor Vegeta bepipul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BRON94
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #133 Dátum: 15 aug 27, 18:44:57 » |
|
Piccolo beszólásával kapcsolatban, vajon Yamcha eben a sorozatban is meg hal ?Remélem igen .Meg kell őrizni ezt a nemes hagyományt .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 18:46:08 írta BRON94 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #134 Dátum: 15 aug 27, 18:49:44 » |
|
LOL!!! Az akkor lenne poén, ha tényleg Krilin halna meg. De ja, előbb Jamchának kéne mennie, aztán Krilinnek. Bár, még csak a 7. résznél tartunk, ne nyírjuk ki rögtön őket a legelején. A SSJ3-at én is hiányoltam. De, csak lesz majd később.... Én még Vegitánál látnék szívesen egy SSJ3-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 27, 18:50:47 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|