24 nov 27, 14:22:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Dragon Ball Super - anime  (Megtekintve 80946 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #105 Dátum: 15 júl 24, 16:54:29 »

Ez az életben is így van Nevet De Gokuéknak mindig mázlija van, ha pl. A Dragon Ball Z legelején jött volna Cell vagy éppen Bills, az nagyon nagy szopás lett volna Nevet
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #106 Dátum: 15 júl 24, 17:15:10 »

Pont az poén hogy nem bills a legerősebb hanem aki utaztatja Mosolyog (és mestere is egyben )
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #107 Dátum: 15 júl 24, 18:06:32 »

Olvastam, hogy a Friezás filmben lévő "kék hajas" átalakulással (Super Saiyan God Super Saiyan) Goku már eléri Bills szintjét.

Lesz még itt előbb-utóbb olyan átalakulás, amivel Bills legyőzése max. egy ütés lesz. Nevet Kíváncsi vagyok, miket találnak majd még ki.
Naplózva

MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #108 Dátum: 15 júl 24, 21:04:41 »

Na, ezt én is megnézném. Mosolyog
Egyébként a Bills történet után remélem jön valami másik story, mert azért elég sok háttér információnk van ezzel kapcsolatban, szeretnék olyan istenesen meglepődni majd. Nevet Nevet
Naplózva

- Mi történet magával?                 - Mondd, te süket vagy?
- Borotválkoztam Uram.                  Van vanília, tuttifrutti,
- Na de a kezével.                           rumos dió és kávé.
- Abban volt a borotva.                   Pisztácia kifogyott,
                                                     csokoládé nem is volt.
Dave SSJ4
Újonc
*

« Válasz #109 Dátum: 15 júl 25, 10:13:35 »

Olvastam, hogy a Friezás filmben lévő "kék hajas" átalakulással (Super Saiyan God Super Saiyan) Goku már eléri Bills szintjét.

Lesz még itt előbb-utóbb olyan átalakulás, amivel Bills legyőzése max. egy ütés lesz. Nevet Kíváncsi vagyok, miket találnak majd még ki.

Nagyon úgy néz ki, hogy SSJ God-ban is ugyanúgy át lehet változni, szóval valószínű lesz God SSj2, és God SSJ3 is.

Mindenek előtt azért mutassanak egy SSJ3 Vegetát is, és legyen azért még Goku-Vegeta fúzió is (SSJ God SSJ3 Gogeta mekkora király lenne Nevet)
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #110 Dátum: 15 júl 26, 08:03:19 »

A Kai-ról mi a véleményetek? Érdemes megnézni? Mivel azt olvastam a régi részek újradolgozása így nem kezdtem neki.
Naplózva
MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #111 Dátum: 15 júl 26, 11:30:49 »

Szerintem érdemes, nézd meg!! Összefoglalja a Z-t, és feldolgozza, igen, de nem nyújtják, mint pár részen keresztül az elődje Nevet. Pl: Freezát kb. 5 rész alatt beveri Goku a Z 20 részéhez képest. Nem tudom neked tetszene, de nekem anno idegtépő volt, hogy nem billent a mérleg, csak húzták az agyam a harccal. Ezt küszöböli ki a Kai. Nevet A grafika is jó, ugye halad a korral. Nevet Szóval nem hagynak ki semmi lényegeset, csak felpörgették az eseményeket. Mosolyog Ha rég láttad a Z-t, jó kis összegző. Mosolyog Pláne most, a chou beindultánál. Nevet
Szerintem csináld azt, hogy megnézed az első 3 részt, és magad döntöd el. Mosolyog Mosolyog Én ajánlani tudom. Mosolyog És az opening is jó.

Egy kis kedvcsináló: https://newanime545.files.wordpress.com/2015/01/dragon-ball-kai-2014.gif
https://www.youtube.com/watch?v=o19JQ0vu0jo
https://www.youtube.com/watch?v=dJXzA_GcTZ8
https://www.youtube.com/watch?v=3lIZ2g1eowc
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 11:46:06 írta MinatoItachi » Naplózva

csokoládé nem is volt.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #112 Dátum: 15 júl 26, 12:12:31 »

Én nem ajánlanám. A Z első 190 részét a Kai 98 epizódban lerendezi, tehát 2 Z-s rész jut egy Kai-ra. Jó, mondjuk kiszedik a filler részeket (Kis Gohan kalandjai, Ál-Namek Bolygó, Garlic Jr. és Túlvilági Bajnokság ív), de ettől függetlenül nagyon összecsapott az első 100 része. Egyedül az átalakulásoknál és erőtöltéseknél éri meg a Kai-t nézni, mert azok valóban nevetségesen el voltak húzva a Z-ben. Viszont!!!
A Kai cenzúrázott a háttérzenéi alig vannak és a legtöbb vérszegény.
Azonban a Buu Saga Kai-ban már mindjárt jobb lett. A Z-ben 200-291ig tart ez az ív, míg a Kai-ban 99-159ig. Tehát 92 epizódot "foglalnak össze" 61-ben. Itt már egyáltalán nincs összecsapva semmi és a háttérzenék baromi jók. Mondjuk igazából csak azt a néhány filler jelenetet vették ki és a hosszú átalakulásokat és erőgyűjtéseket.

Szóval a Kai első 98 része (Cell legyőzéséig) nekem nem tetszett, viszont a Buu saga már egész jó lett. De még akkor is jobb a Z szerintem. Kb. másfélszer annyi idő megnézni Z-ben a történéseket, mint Kai-ban, viszont a háttérzenék sokkal jobbak, ami a hangulatot is nagyban befolyásolja.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 12:13:17 írta Csabi28 » Naplózva

MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #113 Dátum: 15 júl 26, 12:53:42 »

Tessék Blinda, gondolom most segítettünk. Nevet Nevet Nevet Na, ezek alapján döntsd el mi legyen...  Ördögi Nevet Nevet Nevet Hehe.
A Z alap, a Kai pedig egy kis szórakozás utána. Mosolyog Én azért kezdtem el anno, mert ÚJ!!! db részek voltak, amik jöttek ki folyamatosan, mégha a történet nem is változott. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 12:55:33 írta MinatoItachi » Naplózva

csokoládé nem is volt.
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #114 Dátum: 15 júl 26, 22:49:46 »

A Kai-ban is hiánytalanul megvan az rész, mikor Gohan először megy suliba, eljátsza a szuperhőst, megismerkedik Videl-el? Nekem azok a kedvenc részeim, illetve onnantól, közvetlenül Cell legyőzése után. Remélem ezeket nem ugrották át...

szerk: nem ma kellett volna jönnie a 4. résznek? Vagy ha nem ma, akkor mikor szoktak jönni?
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 26, 22:50:29 írta Binda » Naplózva
MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #115 Dátum: 15 júl 26, 23:31:02 »

July 05, 2015
Dragon Ball Super Episode 01 – Who Will the 100 Million Zeni Peace Reward Go To…?!
July 12, 2015
Dragon Ball Super Episode 02 – Onward to the Promised Resort! Vegeta Goes on a Family Trip?!
July 19, 2015
Dragon Ball Super Episode 03 – Where Does the Dream Continue?! The Search for Super Saiyan God!
July 26, 2015
NO EPISODE
August 02, 2015
Dragon Ball Super Episode 04 – Aim for the Dragon Balls! Pilaf Gang’s Grand Strategy!
August 09, 2015
Dragon Ball Super Episode 05 – Decisive Battle on King Kai’s Planet! Goku vs. God of Destruction Beerus

Hát nem szarakodnak 5 rész alatt lerendezik az egészet. Nevet
Gondolom 25 rész alatt megoldják a két mozit simán általában 20-25 rész egy történet ív. Legalábbis remélem hogy tovább nem húzzák. Azért ha csak 100 rész lesz jó lenne ha nem azzal telne el a fele hogy a két mozit ismételjük. De egyelőre úgy fest hogy gyorsan túl leszünk rajtuk.  bow

Ma nincs rész, és fentebb belinkeltem, a várható részeket, amit Kuro írt. Mosolyog

Nem tudom, hogy hiánytalanul-e, nem emlékszem rá, de azok a részek megvannak. Azt hiszem 99-től indulnak azok a részek. Mosolyog Csekkold le. Mosolyog Utána meg amúgy is a torna van, és megkezdődik a Buu saga. Mosolyog
Naplózva

csokoládé nem is volt.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #116 Dátum: 15 júl 28, 17:47:27 »

Benne is van, meg nem is. A Z-ben asszem 10 rész ment el Gohan iskolai életére sok filler epizóddal, bár azok nekem is nagyon tetszettek. Viszont Kai-ban csak annyi van, mint amennyi a mangában is. Max 3-4 rész :/
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #117 Dátum: 15 júl 30, 14:07:05 »

A Z tele volt filler részekkel, de mégis 1000x hangulatosabb, mint a Kai. Nekem az nem tetszett, végig sem tudtam nézni. Érdemesebb a Z-sorozatot végignézni és max. átugrani a fillereket.

Pilafékat még hányszor rángatják elő? Nevet Már nagyon unalmasak.
Naplózva

MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #118 Dátum: 15 aug 03, 12:56:53 »

A mostani rész szerintem átlagos volt. Az elejéért és a végéért érdemes megnézni. Mosolyog
Bills eddig a kedvenc olyan karakterem, aki Gokuéknak "nagy" ellensége, és itt a három főgonira gondolok, mint Freeza, Cell és Buu. Komolyan, visz mindent Nevet Nagyon jó arc Nevet.
Vegita és Bulma beszélgetése, hát ez kész!!! Nevet
És Gokutól az az edzés módszer.... Epic. Nevet Kaio mindig megszívja a levét, mikor nála van Nevet
A vége meg OMG!!!!

Nem volt rossz, de a Pilafos részek igazán kimaradhattak volna.... Annyira nem zavaró, elvégre a történet lassan kezd beindulni. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 03, 13:18:21 írta MinatoItachi » Naplózva

csokoládé nem is volt.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #119 Dátum: 15 aug 04, 15:04:22 »

Tipikus átvezető rész volt. King Kai szinte már őrületbe átcsapó aggodalmaskodásán jót nevettem, Pilafék nekem sem hiányoznának különösebben, felesleges volt visszahozni őket megint. Szívesen lennék azért Bulma barátja, amiért ilyen ajándékokat sorsol ki a barátai között, mint pl. egy várkastély vagy egy kívánság teljesítése a kristálygömbökkel. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins