anno3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #975 Dátum: 15 jún 21, 15:44:27 » |
|
Ja igaz  bocsi elfelejtettem, hogy a japánoknál bevett szokás a unokatestvérrel házasodni. Szinte az összes shoujo mangában bejátszák ezt...elég beteges 
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #976 Dátum: 15 jún 21, 15:48:11 » |
|
Hát igen  bár nézőpont kérdése  nekünk beteges,náluk megszokott. Amúgy mi európaiak is rend szerint házasodtunk családon belül az elmúlt 2-3 ezer évben.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Aniron
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #977 Dátum: 15 jún 21, 15:58:37 » |
|
Első unokatestvérrel házasodni, csak orvosi, és mit tom' én milyen (középkorban pl, pápai) engedéllyel lehet. Egy klán magában foglalja az unokatestvérek unokatestvérének az unokatestvérét is. Tehát, ha a harmad, vagy negyed unokatestvérével/nagybátyjával, nagynénjével házasodik össze nincsen baj. Csupán arra kell odafigyelni, hogy ne legyenek túl közeli rokonok. Nagybácsi, nagynéni nem elírás, nekem pl van egy nagybátyám, aki hat héttel fiatalabb nálam, de a rokoni szálak szerint ő a nagybátyám (nagymamám legkisebb öccsének a legkisebb fia) Tehát nem releváns a vérfertőzés, ha a másod, vagy harmad unokatestvéreddel házasodsz. A vérfertőzés, testvérházasság, pontosabban a közeli vérrokonok közti közösülés. A klán, mint olyan, egy rokoni közösséget jelöl. Közös ős, vagy két testvér által alapított közösséget. Tehát az idők folyamán, ez a két szálból induló genetikai állomány, olyannyira elkülöníthető lehet, hogy nincs esetleges genetikai probléma belőle, ha házasság révén netán utód létesül. A klánok valószínűleg, pontos leszármazási listát, családfát vezettek. Ebből adódóan, nem biztos, hogy mindig szerelmi házasság köttetett, de a vérvonal tiszta maradt, és jószerencsével a genetikai állomány se korcsosult el. Egyébként, Naruto és Hinata házasságára akár úgy is lehet tekinteni, mintha a Hyuuga klán megszerzett volna a genetikai állományába egy erős képességet, vagy kicsit hígítottak volna a vérükön. Utána újra lehet belházasságot kötni, elvégre került bele új genom. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #978 Dátum: 15 jún 21, 16:03:46 » |
|
A Rómaiak, a Görögök meg még páran,már jóval a kereszténység előtt is kötöttek családon belüli házasságot,ezek persze mind érdekházasságok voltak.Így biztosra mehettek hogy jó helyre kerül az anyag  De ha megnézzük akkor Naruto és Hinata is rokonok (azonkívül hogy házasok) mert mind Kaguyától származnak 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 16:04:31 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #979 Dátum: 15 jún 21, 16:22:31 » |
|
Szerintem a két bajuszkát csak azér rajzolta oda Kishi, hogy biztosan tudjuk hogy Hinawari és Boruto Naruto gyerekei . Ezt azért kétlem erre egyszerűbb megoldás is lenne no meg rájuk néz az ember és egyből látszik hogy kinek a gyerekei még bajusz nélkül is. Narutonak is egyből a születése után lett bajsza pedig akkor még nem is volt belezárva. Ami fura hogy Kushinának meg Hashi feleségének nem volt bajsza de ez gondolom azért lehetett mert ők 100%-ig Uzumakik voltak. De mintha rémlene valami olyasmi hogy ki lett jelentve hogy a bajusz Kurama chakrájának hatása de lehet tévedek.  Mondjuk fura mert Minato is magába zárta Kuramát de neki sem volt bajsza.  Most jut eszembe a felhő rejteki testvér pár is tudta használni kurama chakráját pedig nem volt beléjük zárva,csak etek a húsából. Ha így nézzük akkor lehetséges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #981 Dátum: 15 jún 21, 17:27:36 » |
|
Az lenne a legkirályabb ha valami új szemtechnika alakulna ki, valami specko, ami még nem volt 
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #982 Dátum: 15 jún 21, 17:32:45 » |
|
Mondjuk fura mert Minato is magába zárta Kuramát de neki sem volt bajsza.  MINATOOOO!!!!  A bajusz egyébként tényleg nem lehet megkülönböztető jel, mert Kushina és Minato (  )  is kapott volna. Azt Kishi csak poénból rajzolta oda, a megkülönböztetés végett. Én is azt hittem, a hyuugak vérvonala elég erős ahhoz, hogy Borutoék örököljék a szemtechnikát, elvégre ősibb az uchihaknal is, de Kishi így akarta. Talán majd a harmadik gyereknél....  Én Sakuraék második gyerekét nézném meg. Remélem tervezi Kishi.  Itt pedig csak nekem tűnt fel, hogy Sarada közös képre gondolt Sasukeékkal? Vagy ez megint csak a képzelete? Akkor viszont Naruto miért mondta azt, hogy tekintsen magába? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/708/9Bár a rajz alapján, lehet ez csak a képzelete....  Ezt akkor is benéztem, mikor azt képzelte, hogy Sasuket viszont látva megölelik egymást. Lehet ebben a tudatban volt nevelve, így gondolt a családjára annak ellenére, hogy Sasuke nem volt otthon.  LOL!  Hasonló képeket láttam csak DBZ-vel, így én már semmin nem lepődök meg. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 17:35:46 írta MinatoItachi »
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #983 Dátum: 15 jún 21, 17:33:41 » |
|
Így még lehet h Hinata is tudja használni Kurama chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #984 Dátum: 15 jún 21, 17:41:09 » |
|
Hinata  Így már elképzelhető  Itt pedig csak nekem tűnt fel, hogy Sarada közös képre gondolt Sasukeékkal? Vagy ez megint csak a képzelete? Akkor viszont Naruto miért mondta azt, hogy tekintsen magába? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/708/9Az a kép csak a képzeletében létezik nézd már meg mekkora Sasuke karja  ráadásul ott a bal karja is ami meg ugye nincs meg neki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 21, 17:44:19 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MinatoItachi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #985 Dátum: 15 jún 21, 17:52:53 » |
|
Az a kép csak a képzeletében létezik nézd már meg mekkora Sasuke karja  ráadásul ott a bal karja is ami meg ugye nincs meg neki Jogos, ott a pont.   És még meg is hízott. Apám....
|
|
|
Naplózva
|
- Mi történet magával? - Mondd, te süket vagy? - Borotválkoztam Uram. Van vanília, tuttifrutti, - Na de a kezével. rumos dió és kávé. - Abban volt a borotva. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt.
|
|
|
kurama95
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #986 Dátum: 15 jún 21, 17:58:00 » |
|
Ezen már én is . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
 |
« Válasz #987 Dátum: 15 jún 21, 18:03:45 » |
|
Az meg pláne  békeidőben az emberek lazán fölszednek pár kilót  meg egy bal kart 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bette96
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #988 Dátum: 15 jún 21, 18:17:38 » |
|
ugyanazon az oldalon nézzétek meg Sarada arcát a jobb felső sarokban...csak én látom úgy azon hogy tiszta Sakura? ezek után mondjátok hogy Karin az anyukája 
|
|
|
Naplózva
|
"Saját démonainkat a legnehezebb legyőznünk, hiszen ők ismernek a legjobban."
|
|
|
anno3
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #989 Dátum: 15 jún 21, 19:30:25 » |
|
Kishi csak, hogy kibékítse a népet a sok Sakura-Sarada szívatással szerintem betervezi Sakurának a második gyereket, csak majd a moziban lesz állapotos Hinatával együtt persze  na jó kész shoujo lett ebből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|