Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #165 Dátum: 15 júl 20, 12:10:08 » |
|
Jó volt ez a rész is! Jah, Ban vs Meliodas kegyetlen csata volt. Kíváncsi vagyok mire képes így a tündérkirály. De ami még inkább érdekel, az Meliodas múltja, remélem harc közben fog mesélni Illetve szerintem jót fogunk mosolyogni Hawk-on is, mikor ráébred, hogy az ereje egy sültmalachoz mérhető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rain
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 15 júl 25, 14:53:13 » |
|
Elérhető a manga valahol magyarul is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zeropiece
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #167 Dátum: 15 júl 25, 14:56:24 » |
|
Elérhető a manga valahol magyarul is?
Néhány fejeztet a Naruto kunon fent van De elméletileg majd lesz még több is fent
|
|
|
Naplózva
|
Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 15 júl 27, 09:15:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #169 Dátum: 15 júl 29, 08:17:59 » |
|
Akciódús volt meg nem is Végre visszakapta. Elég durvának néz ki, kíváncsi vagyok mit fog kihozni belőle. Ahhoz képest, hogy King-el szórakoztak kicsit bent, szerintem Meliodas olyat tanult ami nagy hasznára lesz. Minden esetre az a mondat, hogy úgysem értené, hogy ő ki vagy mi, ez érdekes. Úgy tűnik még további meglepetést tartogat számunkra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
|
« Válasz #170 Dátum: 15 aug 03, 10:10:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #171 Dátum: 15 aug 03, 11:28:50 » |
|
Köszi Meglessük! Szerk: Hűűűű! Nem cicóztak! Mint egy rongydarab, kb. Kíváncsi leszek rá, hogy elmesélik-e a teljes történetet, hogy mi volt 3000 éve. És hogy ki Meliodas valójában. Zúzós rész volt, 6 másodperc, vajon a figyelmeztetés célba talál? Elgondolkodom mi lesz a következő lépés. Megkeresik Escanor-t? Az ellenségek közül egyre nagyon kíváncsi vagyok: milyen lesz Esterosa? Illetve Freudrin mennyi ideig fog még élni? És pont Hendrickson fogja megmenteni Dreyfust??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 03, 12:41:12 írta Binda »
|
Naplózva
|
|
|
|
zeropiece
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #172 Dátum: 15 aug 17, 11:01:25 » |
|
http://www.mangacap.com/nanatsu-no-taizai4/136/1/A fejezet vége elég WTF?! volt De a lényeg biztos jönni fog a 2vs1 mecsek Remélem a sensei jól meg fogja csinálni a Ban, Diane, Escanor belépőt . Úgy tudom elképzelni hogy Ban biztosos Meliodasnak fog segíteni. Diane Kingnek. És Escanor Gowthernek.
|
|
|
Naplózva
|
Nincs olyan hogy erõs ellenfél mert én erõsebb vagyok.(kivéve Yamchánál és Chuk Norrisnál)
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #173 Dátum: 15 aug 17, 20:37:16 » |
|
Nem hiszem, hogy 1 bűn menne neki 2 démonnak egyszerre. Szerintem a csapat 2 max 3 részre fog oszlani, és az 5 ellenséges csoportot egymás után célba venni. A vége nekem is, enyhén meglepődtem Összesen vannak 11-en (+-1), így 4-5 fő mehetne 2 ellen. Meliodas tuti Elizabeth-el menne, így a maradék 8 fő 2 csoportban tudná tolni. És ide tud becsatlakozni Ban és a többiek. És az oroszlán még mindig nem ébredt fel álmából, pedig már mikor megismertük?! Gondolom amiatt sem került még elő, mert ő is kb. Meliodas szintjén van(lehet), és így már kevésbé lenne izgalmas a történet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
I'm Serious!
|
|
« Válasz #174 Dátum: 15 aug 24, 12:45:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jokerke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 15 aug 25, 22:38:06 » |
|
Meliodas power level-jéről csak annyit, hogy:
Gilthunder: Hawk, mit mond Balor Szeme a harci kapacitásáról? Hawk: MESSZE 32000 FÖLÖTT!!!
------------------------
De visszatérve a fejezethez, szerintem senki nem lepődött meg azon, hogy Elizabeth Liz reinkarnációja.
Viszont felmerül egy kérdés. Mi van, ha Liz már eleve valakinek a reinkarnációja? Gondoljatok bele, nem furcsa, hogy amikor Meliodas először találkozott Lizzel ő kijelentette, hogy ha bárki is ártani mer neki, azt onnantól ellenségének tekinti. Pedig nem is látták egymást azelőtt.
Szóval mi van akkor, ha Liz olyasvalaki reinkarnációja, akit Meliodas még talán a 3000 évvel ezelőtti háborúból ismert, és talán segített lepecsételni a Démon Klánt, de előtte/utána/pont ez miatt meghalt, viszont hókusz-pókusz-varázslat történt, ami lehetővé tette ,nevezzük Betty-nek (Elizabeth-->Liz-->Betty), hogy reinkarnálódjon. Meliodas ezt tudván pedig élete hátralevő részét azzal töltötte, hogy Betty reinkarnációját kereste. És megtlálta, kétszer is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 25, 22:39:17 írta Jokerke »
|
Naplózva
|
\\\"Élvezd a kitérőket! A lehető legjobban. Ugyanis ezeken találod meg azokat a dolgokat amik sokkal fontosabbak, mint amit el akarsz érni.\\\" - Ging Freecss
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #176 Dátum: 15 aug 26, 12:32:25 » |
|
Tetszik ez a gondolat Jokerke Főképp amiatt is, mert Galan elszólta magát: szóval ilyen az elátkozott démon ereje... És ahogy az erőviszonyokat elnézem, Meliodas még a démonok között is az elitbe tartozott. Miért lett akkor elátkozott? Mi történt 3000 éve, a csatában, vagy ki tudja, talán még az előtt? Miért robbant ki egyáltalán háború a klánok között? Igen, én is el bírom képzelni, hogy Liz is egy reinkarnáció volt. És talán pont ez az átok, hogy Meliodas örök életű, és újra és újra elveszíti akit szeret... még ha nem is harcban, de akkor is, elveszíti. Egy biztos: továbbra is marad az egyik kedvenc mangám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető