Kemény 12 óra után már csak 3 perc én meg mindjárt elalszom.
Ez tök jó, hogy kell várakozni, ha több játékos is csinálja ugyanazt a küldetést.
A kedvencem is benne van, a hegymászás.
A skillreset, a teljes skillsetet nulláza, pontokat visszadva, ezáltal egy akár teljesen új féle skillset is kirakható, vagy csak a rá osztott pontokat? Ja és hányszor használható?
Van e gyorsgomb a fegyverváltáshoz. Mert egyelőre még mindegy, hogy a tűzlabdához viselek kardot, vagy a varázsbottal vagdalom az ellenfelet, de gondolom már később számítani fog.
Vagy van e olyan fegyver,a mi egyszerre ad fizikai és mágikus sebzést. (Mármint valami kardfélére gondolok)
Lehet e nálam egyszerre két kard.
----
Annál a küldetésnél ahol csónakkal kell odamenni valahova, ott mekkora poén már ágyuval lőni a későn érkezőket.
- Nekem nem nagyon van sor. Amíg nem volt patronom akkor se. No jó, másfél óra hétvégén azért be-befigyelt. Tegnap viszont nagyon gyorsan belépett. Valamelyik postban említették, hogy két sor van. Egy a patronosoknak, egy a free usereknek. Gondolom az ingyeneseknek nagyobb a sor. Tegnap délután öten voltak előttem és hamar bejutottam.
- Ha összeálltok raidbe a többiekkel, akkor ha valamelyiketek lenyomja, akkro mindegyikőtöknek teljesül a küldetés "Kill" feltétele. Csak ugye ezt sokan nem tudják, meg nem akarnak csapatban menni, meg ki ez a gyökér aki invelgeti őket?!
- fegyver és skillek váltására van mód. Középen alul vannak az ikonok. A harci ikonok gyorselérése számokkal történik (fegyver, íj, varázslatok). 1-9 közt vannak besorolva. A skillek megnyitása után sima drag and drop módszerrel ráhúzhatod az adott skillt a kívánt számra. A nem harci, vagy speciális események Shift+szám gyorsbillentyűvel érhetőek el. Ilyen a paci, vag yszamár idézés és a rúgás azt hiszem. A paciról leszállásra még nem találtam gyorsgombot, de leet van. Ha nincs veled a paci, csak szélnekereszted, akkro viszont a harcokból nem kap XP-t azt hiszem. Bolnodosnak is nézetm sokakat, hogy harcolnak, a paci meg mögöttük kullog a bús szemeivel. De nem hülyék.