25 márc 16, 13:43:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 91087 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Claire
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Ezer évente ha felnézek... XD

« Válasz #90 Dátum: 07 aug 23, 10:27:48 »

Az én első animém (amit láttam) az a Sailor moon volt. De már egy jó pár éve. Aztán a Candy. De ezek már tényleg régen voltak.
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #91 Dátum: 07 aug 23, 13:39:52 »

Nekem az első animém a yyh volt. Miatta lettem függő és kezdtem egyre többet megnézni Nevet De ha úgy vesszük, akkor a sailor moon-t láttam először, de nem nagyon kötött le. :-[
Naplózva
Ichigo
Újonc
*

« Válasz #92 Dátum: 07 aug 24, 11:30:52 »

Az én szüleimet nem nagyon érdekli, de ha túl sokáig nézem akkor rögtön jön, hogy "mit szeretsz ezekben a hülyeségekben?!" és ezzel már néha teljesen az agyamra megy. A suliból is csak páran ismernek egy-egy animét de ők sem rajonganak érte, és mindíg azt mondogatják nekem, hogy "milyen gyerekes!" meg "hogy lehet ilyet nézni?".
Naplózva

Az Uchiha klán tagja! Nyelvesít
Rina
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #93 Dátum: 07 aug 24, 21:01:09 »

Az én szüleimet nem nagyon érdekli, de ha túl sokáig nézem akkor rögtön jön, hogy "mit szeretsz ezekben a hülyeségekben?!" és ezzel már néha teljesen az agyamra megy. A suliból is csak páran ismernek egy-egy animét de ők sem rajonganak érte, és mindíg azt mondogatják nekem, hogy "milyen gyerekes!" meg "hogy lehet ilyet nézni?".

Pedig ez bolondság mindkét részről! Miért?Nincs mindenkinek valamilyen dolga amit nagyon szeret de a másik nem .Akkor se szabad lebeszélni arrol hogy neki mi teccik és mi nem.Mindeki egyéniség és az egyéniségét mindenki maga (és a környezete) szabja meg tehát ne akarják átalakitani mert akkor az ilető értékeket veszít magából.
Naplózva

Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"

\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
Sp1derP!g
Vendég
« Válasz #94 Dátum: 07 szep 01, 21:19:06 »

Először Ezüst nyíl majd később a DB.
Naplózva
Kiru
Vendég
« Válasz #95 Dátum: 07 szep 30, 17:13:01 »

Jó téma Nevet Nos Családom: Apa: hozzászokott segít amiben tud,néha ő is animez o.O Anya: nemszereti de elfogadta néha ő is kérdez o.O Nővérem:Szintén animes Nevet
ex-Osztály: hülyének néztek o.O
új osztály: 2-3 ember Narutos X33
ETC: elfogadják
Naplózva
ayumi-chan
Gennin
*

« Válasz #96 Dátum: 07 okt 04, 15:43:08 »

Az én szüleim is állandóan szekálnak azért mert animet nézek. De mostanában mondjuk egyre jobban beletörödnek.   Mosolyog     De az a legfőbb bajuk, hogy sokat ülök a gép elött és, hogy emiatt nem tanulok eleget. Meg, hogy inkább mennék ki a kertbe a levegőre olvasni egy könyvet, mint, hogy mangát olvassak. ;D  Persze mint ha az ugyanolyan lenne.
A tesómat nem nagyon érdekli az anime. Néha ráveszem, hogy nézzen meg 1-2 részt velem de ennyi.
A barátaim között nagyon kevesen vannak akik animet néznek.
Naplózva

あゆみ
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #97 Dátum: 07 okt 04, 15:55:29 »

Bnőm egyre jobban hajlik az anime-k felé, mert ma átjártuk egész Szegedet, h Mondo magazint találjunk. xD De tökre örülök neki, hogy őtis érdeklik az animek, bár még nem annyira. Másik bnőm meg azzal szórakozik h próbálja a japán szavakat utánozni persze csak azért h engem idegesítsen..  :-X Elkezd mindenfélét hablatyolni. Aztán eccer elküldtem MSN-en a Bleach egyik dalszövegét, azt annak az egyik részletét rakta ki a nevéhez, meg minden. xD
Egyik oszt társam meg megkérdezi, h mit szeretek ebben, amikor meglátta az animes füzimet, amire én ragasztottam rá képeket. Aztán másik oszt társam meg csak fintorgott.  ;D Nade mind1, azt se tudják, h miez, csak rajzolva van, az meg biztosan béna. X.X
Anya meg kicsit rosszalja, h csak amngákat akarok szülinapomra, mert hogy oan hamar kilvasom, meg stb, meg mindig veszek Mondo-t meg AS-t, de cak mondja, h azé nem kéne, meg drága stb., de azért mégis vehet újságot, meg csak beleeggyezett, h kaphatok pár mangát szülcsinapomra. ^^
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 04, 15:57:23 írta Handy » Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #98 Dátum: 07 okt 04, 16:13:35 »

anyumon a minap meglepődtem.... épp letöltöttem az új dupla shipuudent részt + hozzá a feliratot mikor bejött megkérdezte mit csinálok... sajna épp el kellett mennem egy fél órára így itthagytam a géppel.. mikor visszajövök csodálkozva látom hogy anyum már végignézte a dupla részt xD xD ...hmm és még tetszett is neki Nevet ....... ( csak kicsit odavágott hogy a muter előbb látta mint én. Pedig én voltam az aki 2  hétig várt rá xD )
Naplózva
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 07 okt 04, 16:27:34 »

Handy: érdekes, hogy már a 12 éveseknél is ciki, ha rajzolt filmeket néznek. ikszdé
Adachi: Anyukád is rendszeresen nézi a sipút, vagy ez egy kivételes alkalom volt, és ha igen mennyit értett meg? :-D
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #100 Dátum: 07 okt 04, 16:34:58 »

Pár oszitársam nézi a naruto japánul hála nekem mivel állandóan irogatom ki nekik dvd-n mert lusták letölteni,a szüleimet túlságosan nem érdekli és a többi oszitársam meg állandóan fikázza az animéket Szomorú
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #101 Dátum: 07 okt 04, 18:46:30 »

Hát, csak azért mert ugye ami rajzfilm, az csak olyan szar lehet, mint az amerikai hülyeségek vagy netom miért, bár lehet h csak azé nem teccik nekik, me nem látták, és amit nem ismernek, az egyből sz*r...  :Mosolyog
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 07 okt 04, 18:54:02 »

Szerintem ez a szisztéma az oszitársaimra is igaz lehet Nevet
Naplózva
Tanist
Chuunin
*

« Válasz #103 Dátum: 07 okt 04, 19:13:45 »

Sok helyzet volt már én si 1 leszek sok közül:D

Szülök: ha megtudnák kiakadnának hogy te nagy vagy ilyne hülységhez...:S Japánban felnötteknek is van. jó mondjuk az nem a Naruto (mást is nézek).

Környezet: oszt 2 részböl áll 1 ikel jóba vok másikkal utáljuk egymást akikkel jóba vok kb fele animézik többit meg nem zavarja a másikfelel meg nem tudja, de nem is bezsélünk tul sokat szal nem hiszem hogy érdekelné öket:D
Naplózva
ayumi-chan
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 07 okt 04, 20:38:37 »

Ugy utálom mikor fikázzák az animeket úgy, hogy még egyet se nézetek végig.   
Pedig annyi jó és izgalmas anime van.  Nem csak olyan mint a Naruto amiben van fantasy, hanem rendes életszerűek is ami beleilletszthető a mindennapjainkba.
És ahogy Tanist is mondta van 18+ -os animek is.
Naplózva

あゆみ
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins