25 márc 14, 22:15:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90774 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #495 Dátum: 10 feb 05, 20:03:08 »

Hát, ha a közvetlen környezetet vesszük...Úgy kb senkinek semmi gondja vele, nővéremet és a legjobb haveromat behódoltattam az anime uralma alá, a többi ismerősöm meg amúgy is szereti, ( Többi alatt érts hármat.  Nevet) az meg aki emiatt elítél, hát annak mért érdekelne a véleménye? Akinek nem tetszik, hogy befestem a hajam, és fél kiló vax-al beállítom anime szerűre, annak nem kell néznie.  Nevet Én se ítélek el senkit ilyen dolgok miatt, ez mindenkinek a maga ügye.
Naplózva

Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #496 Dátum: 10 feb 05, 21:35:30 »

Konkrétan én is teszek ráá ki mit mond mert ha nekem tetszik ezen felül senki véleménye nem érdekel Nevet
Am nekem is sikerült egy oszt társamat Anime Fan-ná tenni 1x csak az " Egy Akatsukis Életét" mutattam meg aztán felfigyelt a Bleach-re azóta nem telik el nap h neh beszélnénk róla Nevet szóval  a környezetem egy részét  sikerült JÓ útra fordítani ikszdé
Naplózva

Trixy235
Újonc
*

« Válasz #497 Dátum: 10 feb 09, 12:07:20 »

Nálam van 4 haver akik szeretik, de ők nem beszélnek róla mert cikinek tartják a többiek előtt. Én meg egyfolytába Naruto szereplőket rajzolok és néha beviszem rajz órára (mert a szorgalmi rajzokért kapunk potya 5öst ^.^) és oankor a fiúk meg a nagy pofájú csajok beszólnak és dedósnak tartják, de én nem fogom fel hogy mi dedós van benne. Szeretem és kééész.
Naplózva
naoshika
Újonc
*

« Válasz #498 Dátum: 10 feb 09, 19:29:02 »

Szerintem se dedós a naruto de sokan tényleg így tartják sajna s csak mi hívők vagyunk képesek a dolgok mögé látni és ennek a dolognak a lényegét megérteni  Nevet Visszatérve hogy ne uffoljanak ki a család nem nagyon szereti hogy egész nap csak mangázok a gép előtt de amúgy még manga talira kapok egy kis támogatást úgyhogy ha nem lenne gép semmi probléma nem lenne vagy ha tanulás helyett nem gépeznék. a környezetemben eggyetlen naggyából értelmes lényt sikerűlt megfertőznöm de még mindig rajtam tombol jobban a kor.  Nyelvesít a többiek pedig azt mondják: ·jaj te azt a narutútóót vagy micsodát szereted. vagy mijen izééét... " ...  >.<# ezek után...
Naplózva
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #499 Dátum: 10 feb 09, 20:19:32 »

A családban nekem sem tudják elfogadni, nem szeretik, hogy állandóan mangát olvasok, vagy animét nézek a gépen, de kezdenek beletörődni, mert úgyse tudnak ellene semmit tenni. Azt mondják, majd kinövöm, de remélem nem így lesz. Az osztályban egyedül vagyok az animékkel, a többiek itt is dedósnak tartják (de azért néha simán beszélgetnek arról, h mit néztek a minimaxon). Viszont a legjobb barátom ugyanolyan anime/mangafan, mint én, és együtt szoktunk animét nézni, v épp olvasni vmi jobb történetet. Öcsém régen szerette a Narutót, amit eleinte utáltam, de aztán láttam egy részt és rögtön megszerettem. Amint elkezdtem nézni, öcsém megutálta, modnta h milyen dedós dolog, hogy ilyet nézek (ő is egész nap a mesecsatornák előtt ül). De legalább egy személy van, akivel tudok erről beszélgetni. Régebben ő is mondta nekem, hogy nézzek animét, mert hogy milyen jó, aztán tényleg igaza lett. Pontosan  Nevet
Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #500 Dátum: 10 feb 16, 15:07:23 »

Helló,és is a Dragon Ball-al kezdtem még anno majd nem sokra rá az Inuyashával folytattam miután a Dragon Ball-t betiltották a tévében.
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
hogojoo
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #501 Dátum: 10 feb 20, 16:02:33 »

az osztályomban a lányok a manga fanságom nemakarják elfogadni szerintük ez csak hülye mese. a fiúk csak azt látják bene hogy ez de nyomi fejü stb.... ugyhogy 2 mangafan társam van....a szüleim nem bánják enek nagyon örülök Pontosan
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #502 Dátum: 10 feb 21, 14:18:45 »

Én 11kes koromban lettem fan és nem érdekelt h. voltak akik hülyének néztek miatta, de arra kellett rádöbbenem h. azokat akiket bírtam az osztályban szintén anime fanok már réges-rég óta...
Szüleim eléggé ellenezték sőt még most is szokta anyám mondani egy-egy vizsga eredményemre h. na látod eza  atúl sok Naruto nézés miatt van ("Anya már féléve nem néztem Narutot az FMA volt..."))De az első Con után meg h. látja h. én ezta  atársaságot szeretem beletörödött h. nézem az animéket meg mangát olvasok és nem tudja eltiltani tőlem.
Egyetemen személy szerinta a mentorom is anime fan és senki nem néz hüléynek miatta sőt sokan ha nem is olyan fanok mint én azért ismernek egy-kettőt és eljöttek velema  Meidoba is...
Sztem vannak olyan animék, mangák melyekből lehet annyit tanulni mint egy regényből. Nem idióta mesék mint amia a minimaxon mennek hanem ezek művészien kidolgozott tanulságos történetek amiknél mindenki megtalálhatja a neki szólót.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 21, 14:20:09 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #503 Dátum: 10 feb 21, 15:29:51 »

Nálam anyámék kiakadnak tőle főleg apu >.<.. De tesómat rászoktattam mert rendszeresen nézi a Narutot és a Soul Eatert xD A suliban meg van pár oszt társam akikről nem is tudtam hogy fanok aztán egyszercsak vhogy témába került a NANA és akkor döbbentem rá hogy ők is fanok szal Nevet viszont vannak akik "hülyének néznek" bár pont nem érdekel xD Itachis táskám aratott a suliban Nevet Összeségében én szeretem az animéket a barátaim közül pedig van aki szereti van aki tudja hogy fan vagyok de nem zavarja Nevet 
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Hubsika-kun
Chuunin
*

The Art is a BANG!!!

« Válasz #504 Dátum: 10 feb 22, 18:31:13 »

Hát én általánosba járok, és így nehezebben fogadják el ha az embernek más érdeklődési köre van... Így hát nem nagyon hangoztatom anime fanságomat, aminek az lett az eredménye, hogy igaz az oszttársaim nem foglalkoznak vele, de a suliban a többi fan sem tud rólam, és így már nehezebb beilleszkedni közéjük, mintha a kezdetektől ott lettem volna.
A szüleim elfogadják, de nem nézik jó szemmel.
Naplózva

http://kephost.hu/image-A430_4C091AD9.jpgA
Pulista-rend nem tom még mije           Urahara fan
Hubsika-kun
Chuunin
*

The Art is a BANG!!!

« Válasz #505 Dátum: 10 feb 22, 18:33:47 »

Én először Narutot láttam a Jetixen. Régen nagyon ellene voltam és csak egy lány hatására néztem meg életem első normális (nem yugioh, meg társai) animéjét. Aztán végülis nem jöttünk össze, de hálás vagyok neki, mert adott egy szenvedélyt. Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 28, 19:29:15 írta Hubsika-kun » Naplózva

http://kephost.hu/image-A430_4C091AD9.jpgA
Pulista-rend nem tom még mije           Urahara fan
JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #506 Dátum: 10 feb 28, 15:25:00 »

Nálunk vagy én vagyok az egyetlen,vagy ahogy én is,úgy a többiek sem mutatják ki,hogy érdekelné őket a dolog,bár a Naruto-t mindenki ismeri,de ott meg is állt a dolog,és gondolom azt is csak azért,mert ment a Jetix-en.

Eléggé sajnálom,hogy nem tudok kivel beszélni erről,de szerintem biztosan vannak mások is,csak valahogyan meg kéne találnom őket,csak azt nem tudom,hogy hogyan.

Egy szó,mint száz a topic kérdésére válaszolva rólam senki sem tudja,hogy szeretem az ilyeneket.
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #507 Dátum: 10 ápr 05, 21:11:31 »

Nekem a családba mindenki másképp reagál rá pl fater nem szereti,neki csak "szemébe lóg a haja a srácnak",anyámat néha meg tudom téríteni,és akkor leül ő is és nézi ^^
iskolában meg egyáltalán nem menő,ha viszek olvasni mangát akkor "jájj már megint azt a szart olvasod?"-mondják az osztálytársaim, de nem érdekel mert agyilag sokkal magasabb szinten vagyok mint ők Nevet
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #508 Dátum: 10 ápr 05, 21:17:53 »

Az előttem szólók már kifejtették a véleményemet... Sok emberke amit lát a tv-ben animét azt hiszi hogy valamit média által felkapott szennyhulladék és egy semmitmondó anime. El sem gondolkoznak hogy miért süt a nap, de rávágják, hogy egy egy darab kaka... Azért, mert az számítógéppel csinálták meg azthiszik gyerekeknek való.. (Az a komolyabb része, hogy az ilyenféle ismerőseim ilyen Ben10 meg lóf_sz Cartoon Networkot bámulják otthon -.-) Pedig néhány anime bizony többet tud mondani mint a Barátok közt, a Jóban rosszban és még sorolhatnám a kereskedelmi adókon folyó primitív sorozatokat/filmeket. Bár rossz példákat vettem, mert kevés animét lehet lealacsonyítani az említett sorozatokhoz.. Na szal pontosítva akár egy könyvnél is többet tud mondani. Pl mostani haverjaimnak megemlítek egy animét, (az a másik, hogy tudja miről van szó, mert megy a tv-be..) aztán kb egy olyan választ kapok rá h "tódd arrébb a talicskát". A családi körömben meg senkit nem zavar, hogy manga őrült vagyok. Szerintem még mindig jobb megnézni naponta 2-3 anime epizódot hogy kipihend a fáradalmaidat, minthogy bámuld a világ legnagyobb népbutító eszközét (televízió), vagy nyomjad több órán keresztül a WoW-ot.
Naplózva

lilu19950811
Újonc
*

« Válasz #509 Dátum: 10 ápr 16, 17:57:33 »

Egyetértek!Anyámék mindig azt kérdezik:"Már megint mesét nézel?"De a szülők nem értik meg azt amit mi.Túl maradiak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins