25 júl 01, 09:07:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 108521 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
milanbert
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #360 Dátum: 08 dec 24, 00:30:41 »

Elsö mint legtöbb embernek az a dragonball volt de ami igazán elkötelezett az animék felé az a neon genesis evangelion volt. Németül éjjel a vox csatornán. Elég volt megérteni de nagy hatással volt rám.
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

« Válasz #361 Dátum: 08 dec 24, 01:23:37 »

Úgy látszik felesleges le írnom, hogy nekem is a DB volt az első(na meg a Pokemon és a Digimon... ikszdé)... De nem miatta kezdtem el nézni, az anime-kat, hanem a Naruto miatt...réges-régen az egyik messzi-messzi nyári szünetben^^, nem volt mit nézzek és rá találtam a Narutora...ikszdé, aztán megtetszett és gondoltam keresek még pár ilyen jó animet...és most itt tartok. ikszdé Szóval az első élményeim jók voltak XDXD
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
balon
Chuunin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #362 Dátum: 08 dec 28, 21:27:54 »

nálunk a suliba azt mondják hogy már megint azt a hülye mesét nézed 3 gyerek ismeri és felválalja néhányan ismerik de titkolják. mások engem szivatnak . szoval nem sokan szeretik de azért mert nem tudják hogy mi az. én se szerettem de megismertem és megszerettem . sokan mesének hiszik de nem ugyan az a kettő.
Naplózva

kirahun
Újonc
*

Halihh a nevem Blanka.písz^^ "Anime a másik éned"

« Válasz #363 Dátum: 09 jan 01, 21:09:45 »

Sziasztok!! Én nem is olyan régen talán egy éve kattantam rá igazán az animékre..^^
Családom: anyának nagyon nem tetszik hogy ún. baromságokat nézek órákon keresztül..^^ viszont semmiben sem hátráltat.. apa csak azon akad ki hogy hallja a japán szinkrontxDD
Oszt.társaim: tetszenek nekik a rajzaim a stílusom viszont mindig azzal jönnek mért pont ezeket rajzolom amikor mást is csinálhatnél..Szomorú(

Hát ennyi kiöntöttem a szívem...köszzííí!! bye bye bye bye
Naplózva
EnvyX
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #364 Dátum: 09 jan 03, 15:31:36 »

osztály, "haverok"(nem animések persze): gyerekes.
család: baromság. kivéve a mamámat aki nagy animés lett xD Kedvence a Bleach és az InuYasha.
De mikor kezdődött az animaxon az első Naruto rész, belenézett, kijelentette: "ez nem jó. ez gyerekekről szól" és elment aludni.  Gondolkozik

na majd később, mikor beindul a sztori. (Bleachnél is ezt csinálta....)
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #365 Dátum: 09 jan 03, 15:35:09 »

Ezen jót szakadtam... A nagyid anime-fan... Ilyet még nem is hallottam!

De megnyugtató hogy a te környezeted is úgy reagál, mint a nagy átlag...
Naplózva
EnvyX
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #366 Dátum: 09 jan 03, 15:38:01 »

Az ám  Nevet
Hétfőnként velem nézi a Bleachet, nézi az InuYashát, szereti a Full Metal Panic!-ot, és az FMA-t is.
Viszont velem együtt nem nagyon csípi a kukucskát x'DD
Narutot is biztos szeretni fogja, csak induljon be a sztori.
Naplózva
hraurie
Akadémiai tanuló
*

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #367 Dátum: 09 jan 03, 20:49:23 »

Ez tök jó, az én nagymamámnak egyszer hoztam fel az anime témát, és visszakérdezett hogy azok a rajzfilmek-e? Kínomban csak bólogatni tudtam, aztán az ott vendégeskedő szomszédék 4 éves kislánya felszólalt, hogy ő is szereti a meséket.

Nekem a családom konkrétan nem ellenzi ezt az egészet, de lejön, hogy tiszta ostobaságnak tartják úgy ahogy van animeconnal együtt, és kicsit idegesek, ha ilyen "értelmetlen" dolgokra költök.
Ennek ellenére nemrég, amikor gépen Naruto Shippuudent néztem, arra lettem figyelmes, hogy felcsendül a Go! opening. Megnézem a fülhallgatóm, ez nem onnan jön, hanem a tvből.. hátrafordulok, anya a kanapén ülve nézi a jetixes Narutot, és néha olyan jóízűen felnevetett, hogy a shippuuden részeket sem hallottam.

Talán ez egy animeszerelem kezdete? (csak apám meg ne tudja..)
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 03, 20:50:29 írta hraurie » Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #368 Dátum: 09 jan 03, 21:22:43 »

1. Ez tök jó, az én nagymamámnak egyszer hoztam fel az anime témát, és visszakérdezett hogy azok a rajzfilmek-e? Kínomban csak bólogatni tudtam, aztán az ott vendégeskedő szomszédék 4 éves kislánya felszólalt, hogy ő is szereti a meséket.

2. Nekem a családom konkrétan nem ellenzi ezt az egészet, de lejön, hogy tiszta ostobaságnak tartják úgy ahogy van animeconnal együtt, és kicsit idegesek, ha ilyen "értelmetlen" dolgokra költök.

1. miért bólogattál kínodban? tényleg nem igazán helyes rá a mese kifejezés, de a rajzfilm tökéletesen ráillik.
2. ja, pedig az anime pedig egy véresen komoly dolog : D
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #369 Dátum: 09 jan 03, 21:45:01 »

nekem az anyám mindigazt hajtogatja hogy " Hogy még mindig azokat a csing-csáng-csung meséket nézed?,,
Hát ez gááázzzzzzzz smirksweat smirksweat smirksweat
Naplózva

Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #370 Dátum: 09 jan 03, 21:47:21 »

nekem az anyám mindigazt hajtogatja hogy " Hogy még mindig azokat a csing-csáng-csung meséket nézed?,,
Hát ez gááázzzzzzzz smirksweat smirksweat smirksweat

ejnye kisfiam, még mindig azokat az idióta csing-csáng-csung meséket nézed? judge
Naplózva
hraurie
Akadémiai tanuló
*

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #371 Dátum: 09 jan 03, 22:15:38 »

Van abban valami, hogy a rajzfilm ráillik, de tudtam, hogy úgyis mesére gondol. Telepatikus képességeimmel a fejébe látok  bow

Csing csáng csung.. addig jó, amíg az én szüleim nem találnak ki ilyeneket.
Karácsonykor kérdezték, mit szeretnék a fa alá. "Hát.. mangát" "Az mi?" "Őm.. képregény" "Mint az anime?"

Szerintem amúgy nem érdemes túlzottan ráerőltetni az anime elfogadását a családra, én meg nem tudnám szokni, hogy valaki ott üljön mellettem és nézze velem együtt a Narutot. Szerintem a mai világban egész jól tolerálják az ilyen dolgokat.
Szerintem..
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 03, 22:16:25 írta hraurie » Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #372 Dátum: 09 jan 03, 22:19:14 »

Milyen dolgokat?ikszdé oan nagy bűn hg valaki szereti az animéket?  Ohh My God
Nekem jó, mondtam hg szeretem, kaptam is karira vagy 2 mangás könyvet. Meg mondták hg később tanulhatok japánt is :'DD
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #373 Dátum: 09 jan 03, 22:35:28 »

tehetek én rola hogy ezt mondogatja
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #374 Dátum: 09 jan 03, 23:03:13 »

Nyugodtan csináld te is azt amit én szoktam.
Mikor a szüleim elkezdik mondogatni, hogy végre leállhatnék az animékkel, akkor csak annyit mondok:
-Rendben akkor megyek drogozni! Nevet

Döntsék el melyik lehetőség a jobb, az animék vagy a drogok.ikszdé
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins