25 márc 14, 19:54:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90768 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»

« Válasz #345 Dátum: 08 nov 10, 17:06:09 »

Nálunk az osztály 90 százaléka utálja az animéket, 2 százaléka szereti, 8 százaléka az se tudja mi az... xD és aki nem szte pl haverom és meglátja a mobilomon a Gaaras témát és Gaaras figyegőt és hogy Gaarat rajzoltam a német és matek füzetem hátuljába ...mindíg ezt reagálja: "Má megin' ezt a f*szom inyujasát vagy mit b*szaxod?!!" És 100×ra is elmagyarázom neki hogy ez nem "inyujasa" hanem Gaara, és miután látom hogy megértette 'nagyjából', megjutalmazom egy nagy zsibbasztóval a vállán bónuszba, hogy akkor sem sz*r te *********!!! xD
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #346 Dátum: 08 nov 10, 17:30:48 »

Nálunk sem nagy animefan az osztály. összesen vagyunk 3-an, akik ekdvelik az nimeket, így egy kicsit meglettünk nézve, amikor szóba került a dolog Mosolyog De jó látni, hogy annyira azért nem elutasítóak ezzel szemben, pl. most írt rám évfolyamtársam (aki mellesleg egy metálos állat Nevet), hogy mi is amit csinálok amv-t, az Elfen Lied-ből lesz -e, merthogy azt ő is látta...
Szal jó azért látni, hogy nyitottak az emberek erre Mosolyog
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Hiei
Vendég
« Válasz #347 Dátum: 08 nov 10, 17:33:24 »

Hmm ismerős amit írtál metálos az egyetlen anime amit látott Elfen Lied... én is ismerek egy ilyen embertxDD. Véletlen nem pesten laksz illetve jársz suliba?xDD.
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #348 Dátum: 08 nov 10, 20:29:52 »

Dehogynem Mosolyog De nem hiszem, hogy ugyanoda járunk Mosolyog Annyira nem kicsi a világ xD
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #349 Dátum: 08 nov 10, 20:49:12 »

Pedig milyne szépet nevetnék Nevet
Amúgy meg ez az Elfne Lied vmi kultusz cucc lehet,mivle minden animés osztáyltás látta,vagyis egyik most látta hála nekem a másik meg totál a fanja Nevet
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #350 Dátum: 08 nov 11, 23:18:32 »

Hmm, inkább úgy mondanám, hogy figyelemfelkeltő Mosolyog de ennek van más témája...
Hiei...én tegnap már nem tudtam emiatt aludni. Mesélj, hova jársz suliba? Mosolyog Akár PÜ is jöhet

hmm...hatalmas meglepetés...újabb osztálytárs érdeklődött nálam amv vágás ügyében. mit, mivel, hogyan. Természetesen kézséggel útbaigazítottam Mosolyog
Naplózva

kas
Chuunin
*

naruto-arena player

« Válasz #351 Dátum: 08 nov 30, 19:26:38 »

Az első anime amit láttam az a Dragon Ball volt Mosolyog.
mára már minden részét (sima, z, gt) legalább kétszer láttam Mosolyog, és még mindig nem unom
Naplózva

D & C rank missions: 10/10
B rank missions:   11/11
A rank missions:   12/12
S rank missions:   5/7
Shippuuden missions:  29/31

teams:
Kakashi (S) - CSsasuke - Sakura  // 4tail - Asuma (S) - Kankuro // Shizune - Itachi - Sakon // Chouji - Ino (S) - Kabuto (S)
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #352 Dátum: 08 dec 22, 00:12:03 »

Hát valami borzalmasan Nevet
Majdnem az összes közvetlen ismim megveti az animet Nevet ....gyerekesnek/hülyeségnek tartja vagy hasonlók (az átlagos az h ilyen hupikék törpikék szinten kezelik a dolgot Nevet )
Erről spec suliban nem szeretek beszélni mert ha én belekezdek nincs megállás Nevet ...de az az 1-2 gyerek aki néz még rajtam kívül animet meg nincs benne annyira témában, hogy kellemesen hosszas beszélgetések lekössék Nevet
A kedvencem az a : "Anime?...gyerekes baromság, nemtom te hogy bírod....te figyelj már, Naruto kövi részét mikor dobják ki?"  Nyelvesít ...és nem, nem hülyült szegény csak tényleg nem fogja fel hogy animet néz miközben fikázza mint az állat^^
Naplózva

Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #353 Dátum: 08 dec 22, 00:14:34 »

Grt neki :'D
Mikor szembesíted vele azt h a naruto egy anime? :'D
Am engem már nem csesztetnek az animékkel,volt idejük hozzá(m) szokni Nevet
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #354 Dátum: 08 dec 22, 00:19:40 »

Csesztetni engem se csesztetnek...csak az animet fikázzák Nevet de tegyük hozzá h nem 1 általános téma, szal csak vásár és ünnep napokon  Nevet
>Még nem mondtam meg neki...de sose érti h miért röhögök rajta Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #355 Dátum: 08 dec 22, 12:43:07 »

ez dejó CX de ilyen volt velem is xD
hmm amgy meg nekem tökre így elfogadják vagyis jol megvagyunk xD és így csesztetjük egymást vagy mi izépl mikor otársam elkezd nekem beszélni wowról stb amihez szart se értek akk én elkezdek dumálni h xy aniime milyen jo xD és így elvagyunk ugy teszünk mintha értenénk mit zagyváll a másik és meglátjuk kibírja tovább
mg poén pl haverok itt vannak nálunk akk mondják h mutassak vmi animet és azt fikázzák ikszdé -.-"
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ritka
*

« Válasz #356 Dátum: 08 dec 22, 13:42:26 »

Igen, a Feo által említett effektus nekem is ismerős Mosolyog
Anime szóra húzzák a szájukat, de azért halkan megjegyzik, hogy jó volt a DN manga, meg a film is, bár az anime jobban tetszett...
Naplózva

LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #357 Dátum: 08 dec 23, 21:24:33 »

hát néhányan velem eggyütt nézik de a többség hülyeségnek tartja meg engem is gyerekesnek
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #358 Dátum: 08 dec 23, 21:32:37 »

Nálam sulibna első napon szembesítettem a tényekkel a gyerekeketmakiket ughye nem ismertem és így lettme elfogadva Nevet Meg amúgy is nem mernek belém kötni ezzel kapcsolatban mert az osztály fele animés Nyelvesít
Naplózva
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #359 Dátum: 08 dec 24, 00:07:19 »

nekemis a dragon ball volt az első animém és a pokémon
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins