Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 08 júl 25, 21:52:17 » |
|
Orulne legalabb hg nem emo meg punk stb.. vagy.. nem?xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 08 júl 25, 22:26:29 » |
|
hát velem egészen sok fura dolog történik ezzel kapcsolatban. igaz, csak pár hónapja ismerkedem ezzel a műfajjal,és igazából Naruto mangán kívül mást nem olvastam, az animéket gyorsabban "fogyasztom". de először is Nebulo képregényt akartam vásárolni, kiidegeltem az újságost mire megfejtettük hogy Naruto és manga. aztán jött, hogy meséltem anyának a fórumról meg az animékről, mire közölte, hogy inkább menjek férjhez és szüljek gyereket, meg hogy olyan normális gyerek voltam, mi lett velem??? barátaim mélyen hallgatnak ill. a kaleido start nézik velem  de ami tetszett, hogy mindig felviszem az ebédem a géphez bedugom a fülhallgatómat és akármilyen animét nézek. jön egy kollégám, akart valamit, mire a kolléganőm odaszól: ne zavard, mesét néz....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 08 júl 25, 22:30:12 » |
|
hm.. az szar.. de am miert zavarja any.dat (anyudat  ) hg animeket nezel.. ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 08 júl 25, 22:59:38 » |
|
szerintem túlteszi magát rajta, csak idő kell neki. anya amúgy nagyon jó fej, gondolom hirtelen nehéz neki feldolgozni, hogy 27 éves lánya hirtelen csak meséket néz éjjel nappal, főleg, hogy eddig egyáltalán nem érdekelt ez a műfaj...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 25, 23:03:02 írta Ibo »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 08 júl 25, 23:05:24 » |
|
ez NEM MESE ez animációs film bár erre lehet azt feleni hogy ANIMÁCIÓS nem film tehát MESE... XDde ez akk se mese  én megbántalmazom azt aki azt mondja rá hogy mese 
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 08 júl 25, 23:07:31 » |
|
És most Ibolya (már ha szabad így hívnom  ),megkérdezem tőled: amíg nem ismerted az animéket,mit gondoltál róluk? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 08 júl 25, 23:28:50 » |
|
drága Xenon, én tisztában vagyok vele, de egyelőre neki ezt még nem tudom elmagyarázni, és úgy gondolom, hogy előbb hadd eméssze a dolgokat, aztán jöhetnek a "szakszavak" is szabad Ibolyának hívni, ez a nevem  hogy mit is gondoltam? hát mangát egyáltalán nem láttam, nem vagyok előítéletes, úgyhogy nulla véleményem volt. de régen láttam dragon ball-t (ha így írják), hát azt max 10 percig bírtam, és ismerős kisfia ezerrel imádta. be kell vallanom én nagyon furcsán néztem rá, gondolván szegény gyerek, bezzeg az én koromban a Tom és Jerry milyen izgi volt (ezért most már pironkodom is rendesen, és ha elcsípem, hogy nézi, akkor csatlakozom, amiért mostmár engem is imád).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 25, 23:36:52 írta Ibo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 08 júl 25, 23:32:02 » |
|
OFF: draga perverz xenon.xDD tul sok antifacest nezel.xDD OFFvege.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 08 júl 25, 23:35:34 » |
|
jó igaz igazad van Ibo de nekem mikor fater lemesézte olyan kiselőadást tartottam neki hogy sztem még 2 hét mulva is azt emésztette  Off Gfg tudom hogy túl sok Antifacest nézek de ha egyszer olyan jó  Off vége
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 08 júl 25, 23:42:11 » |
|
hát mivel még nem áll biztos alapokon a tudásom manga és anime ismeret terén, ezért nem tudnék, max nagyon rövid előadást tartani. de mire megemészti, már teljesen fel leszek készülve az "anyagból", és akkor majd jól felvilágosítom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 08 júl 26, 00:42:37 » |
|
Hmm... apám és anyukám ránkhagyja a hugom azonban fan, velem együtt.  Azonban ő csak magyar szinkronnal hajlandó nézni. Hisza angolból 2-es 3-as és olvasni nem szeret.  Szóval nekem jól reagál. 
|
|
|
Naplózva
|
 "Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 08 júl 26, 01:08:28 » |
|
Hát nem tudom ha lemesézné nekem valaki akinek a véleményére adok ebben a témában(senki  ) akkor biztos lenne egy nagyobb vitám vele, de inkább kerülöm a témát. Aki érdeklődik annak szivesen beszélek, de akinek az a hite róla hogy mese meg hogy korfüggő és olyan a személyisége akkor ha belegebedsz akor se tod rábeszélni, max legyint hogy jó van de belül neki mese marad. Ami azt a témát illeti hogy ki mit nézett kiskorába megint más, mivel egy 12 éves NORMÁLIS gyereknek a Dragonball is ugyanolyan jó mint mondjuk egy Tom és Jerry én magamrészéről minden mesét szerettem és pluszba az akkor még mesének hitt animet is. Dragon ball egy 12 éves fiunak mint én voltam maga volt a fantázia világ szabad szupersztrádája, nem tom lehet ilyen idősen csak én képzeltem magam hősnek de ez más étma  Ibo(Ibolya) anyukadnak mond azt hogy ez egy hobbi, szerezz be egy férjet és nem fog panaszkodni  Kollégákkal meg ne törődj. Bár kiváncsi vok mi lett volna ha anno suliba bemeek egy laptoppal ha lett volan és nézek animet szünetbe  valszeg nem értik meg de nem is rájuk tartozik hanem a szobámra a gépemre és rám, na meg azokra a haverokra ismerősőkre akiket érdekel  Amugy mostanába szembesülök azzal hogy, azzal hogy nem említem a témát mert nem akarok konfliktust csomó jóból kimaradok, néha olyan emberekről derül ki hogy animeket néz hogy nem is hinné az ember, mivel mindketten teljesen elszigeteljük a témát magunkba. off: Antifaces RULEZ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 08 júl 26, 01:16:55 » |
|
Amugy mostanába szembesülök azzal hogy, azzal hogy nem említem a témát mert nem akarok konfliktust csomó jóból kimaradok, néha olyan emberekről derül ki hogy animeket néz hogy nem is hinné az ember, mivel mindketten teljesen elszigeteljük a témát magunkba. off: Antifaces RULEZ  xD én nem szigetelem el van olyan nyakláncom hogy anime geek xD majd akarok pólót is csináltatni  meg nem tom valami jó kis animés kép kéne és rányomni a pólóra (mondjuk ne az ovisokat képzeljétek el pokemonos pólóban xD) na és akk vajon mennyire meséznének meg hogy néznének má a buszon hogy mesés pólója van ijen idősen  huh lehet kipróbálom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 08 júl 26, 01:21:52 » |
|
Én viszont már mentem be suliba laptoppal és néztem Narutot de nem szolt senki csak kérdezték mit nézek és hogy jo-e. Persze ez attol is függ hogy az embert milyennek ismerik és mennyire (ez elég elcsépelt lesz) tisztelik/Respect/ .Tudom hogy más osztálytársam tette volna ezt hülyére cikizték volna. Lehet rólam is mondtak egys mást a hátam mögött de az nem tud érdekelni. Ha meg valaki bepróbálkozik akkor próbáljon vitába keveredni VELEM!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 08 júl 26, 01:28:08 » |
|
Hát az én osztályomba szólás szabadság volt, igazából senkit nem cikiztünk vagy közösítettünk ki de mindig poénkodtunk egymással meg szívtuk a vérét egymésnak  Hát én Narutot mióta maygaron megy nem vennék fel, ez olyan mint mikor kijött az Inuyasha, elötte még egy jó animenek számított azt a sok kölyök meg reklám rátapadt és viccet cisnált belőle. (meg Dragon ball) De mondjuk egy DN-t Hellsinget lazán beválalok. Amugy egyrejobban terjed ez a japán kúltúra, mert most árad be a sok mangas dizájn a reklámokba hirdeésekbe divatba, szal kezd azért ez jó irányba haladni de azért hosszú idő. De mindig lesznek oylanok akik belekötnek a másikba. Engem jobban zavar hogy más szélsőséges irányzatokról és hobbikról az ember úgy beszél mint ha természetes lenen, és most nem akarok neveket modnani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 01:29:20 írta Crusnik »
|
Naplózva
|
|
|
|
|