25 márc 15, 02:26:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90803 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Seed
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 08 júl 15, 09:35:08 »

Térítgetni nem tudom minek kell, mikor még én voltam animefüggő, akkor sem térítettem senkit, nézze szerintem az, aki rátalált és szereti, ennyi.

Egyébként hogy a témához szóljak: Mikor még rajtam volt ez az animeláz, csak szülők tudtak róla, suliban nem híreszteltem. Elfogadták.
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #301 Dátum: 08 júl 15, 09:39:16 »

Jetixes Narutoval kezdtem 1-2 éve. -> így mondjátok, hogy nincs értelme a magyarnak... xD
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #302 Dátum: 08 júl 15, 19:15:34 »

xd..
Hát.. Ők kérdeztek, én meg válaszoltam.. >.<#
Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #303 Dátum: 08 júl 16, 07:59:10 »

Mikor meglátta, azt mondta. "Jaa, már megint Inuyasha..." Szinte ordibáltam, mondtam nem csak ez az egyetlen anime a földön... wááááh... még most is dühös vok. >Szomorú Attól, hogy az Inuyasha volt az első animém, és azt kezdtem el mindenhova írni ikszdé, még nem jelenti azt, hogy más nem is létezik. Tudatlanok kíméljenek... Technikai KO

Nem ilyen szar divatanimével kellet volna kezdeni, ami a klotyóban libegő valamire emlékeztet ikszdé  Pojén

Én nem térítettem át senkit ikszdé.......

Mondjuk, az egyik sráccal  Pirul (xd) majdnem elkezdtem nézni az Ergo proxyt, de persze, hogy csak én néztem ikszdé.....
Ő lemaradt a jujuháksónál ikszdé.......
Naplózva

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #304 Dátum: 08 júl 16, 13:31:08 »

hátt énn 1 barátnőmet térítettem emg x"D mintha valami vallásról bezsélnénk..mind1 amugy barátnőm anyukája megkérdezte h miazaz anime és aztán h mijen érzéseket vált ki belőlem x"D    ezen akkorátszakattunk h azóta ezzel szivatom x"D
Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #305 Dátum: 08 júl 16, 16:49:14 »

Neee, Seed, nemár rotfl xD nemár, pont te kezdted a jetixesen? te hogy kapcsoltál oda egyáltalán xD

fúú...

én talán már írtam, de : sailor moon, manóvári manók Nevet minden, ami rtl klubon volt amikor 10-12 voltam:)
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #306 Dátum: 08 júl 16, 17:06:41 »

ikszdé
Ömm nekem a pokemon.xD.. és szerettem is nézni.xD :'X
Izéé legutóbb ezt néztem meg: Kodomo no Jikan.. Öhh valamennyire loli  >.<# Hümm-hümm :'X .  meg ecchi.  xD
Am meg nem akarom felsorolni hg miket láttam már.
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #307 Dátum: 08 júl 16, 17:14:41 »

fúúénis ijen sailor moon meg dragon ball meg ugye amiket adtak...xD megvolt ijen Inuyasháss izéé is rtl-en xD deazt nemnéztem csak néha 1-2 részt ikszdé aztán ugye énis mese függő lettem és ugyan cartoon n.t mostis szeretem de jetixen néztem végig sámán királyt aztán Narutot....emléxem Narutobol először láttam egy jelenetet és ugy kiröhögtem h mekkora szar.... mer pont azvolt h Naruto magyarázza Konohamarunak h nemlehet ilyen könnyen Hokage...és egyszerűen annyira bénának tűnt h nembirtam nézni...aztán széplassan végignéztem és aztán függtem rá ikszdé
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #308 Dátum: 08 júl 16, 18:58:48 »

xD. először énis hülyeségnek tartottam.  Hümm-hümm Most hg mondod 2. animem a sámánkirály volt, bár azt se szerettem az elején, mert azthiszem az első részt láttam először. Ott mászkáltak a folyosón.xD Utána vagy 2 hónap mulva elkezdtem nézni és csodával látom hg aza rész is abból volt.xD
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #309 Dátum: 08 júl 16, 19:04:47 »

hehehe ikszdé.......... demár nemsi emléxem iazán mer ugye kiskoromba nyomatta ezeket az RTL aztmá nememléxem miket néztem x'D deigy tudatosan először Naruto aztán death note bleach...megmég egy csomóba belekezdtem amit nemnéztem végig.... de tervezem  x"""D
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #310 Dátum: 08 júl 17, 17:00:27 »

Egyszer tesóm monnya h mennyek vissza pokémont nézni... mondom MIVAAN??  >.<# cemét! >.<# abból már rég kinőttem! höh, ha látná miket láttam már  Pojén  De sztem őis nézett fiatalabb korában animéket mer egyszer meglátta a hátteremt (Mariko volt rajta persze cuki formában xD) és monnya h miez anime? Énmeg nézek rá szemekkel h miket nem tud de amm nem beszélek vele ienekről Nyelvesít
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #311 Dátum: 08 júl 19, 21:11:43 »

Na én ismerőseim körében elterjesztettem, hogy mi az az anime, és ha épp velem vannak és valaki kérdi mi az az anime, tudnak ők is válaszolni, mert én valamikpor belefáradok mikor egy nap 6x (nem túlzok) kell elmondani h miaz XDDD  Kúl
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #312 Dátum: 08 júl 19, 21:23:58 »

Én oan büszke voltam bnőmre, mikor kérdezte vki h mi az az AMV és én már nyitottam a szám, de ő szépen elmondta, h Anime Music Video! Hehe Amit én rágtam belé Nevet

Jajj meg amikor magyaráztam neki, hogy a bishi a bishounen rövidítése azt kérdezi, hogy a chibi akkor a chibouen-é? xDD ezen akkorát röhögtem x'DDD oan aranyos volt =DD
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 19, 21:25:35 írta Handy » Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #313 Dátum: 08 júl 19, 23:37:36 »

Hogyan reagál a környezet? Még mindig vegyes
Van, aki elintézi a "hülye mese" legyintéssel
Viszont örömmel tapasztaltam, hogy voltak olyanok is, akik -ha nem is szretetből- érdeklődtek a dolog iránt. Meg akarták ismerni nagyvonalakban. Én meg kézséggel álltam rendelkezésükre.
Sajnos még jópár év, mire Magyarország is elér arra a szintre, hogy animét nézni épp olyan dolog, mintha a Barátok Közt-öt nézném meg minden este...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #314 Dátum: 08 júl 25, 21:25:06 »

Nekem szerencsére a környezetem is szereti az animéket/mangákat.Engem pl a barátnőm "fertőzött meg" Nevet Anya viszont megkérdezte tőlem,hogy meddig fog tartani ez az őrület?Mondtam neki,hogy jó sokáig kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins