25 márc 15, 01:18:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan reagál a környezetetek az anime/manga mániátokra?  (Megtekintve 90800 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

csodamesés D:

« Válasz #285 Dátum: 08 jún 11, 22:12:06 »

Nem mi fogjuk így fel, hanem a környezetünk  Hümm-hümm
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #286 Dátum: 08 jún 11, 22:16:20 »

Ez igaz, teljesen természetes dolog, egy ugyanolyan hobbi, mint másnak mondjuk a focizás Nevet

De tökjó, ma összefutottam a volt osztálytársammal/barátnőmmel suliban a folyosón, aki szintén szereti az animét Mosolyog Épp egy Mondót olvasgattak barátnőjével, így vele is sikerült összeismerkednemXD Befutott a képbe a 3. csaj, akié volt a Mondó, meglátta a táskámat, rámnézett, megkérdezte h én is, én csak igent mondtam, és már azt hittem h meg akar ölelni, úgy örült nekiXD

Azért egyre több animefan lesz, mégha a többséget csak utóbb is vesszük észre, egy véletlen folytán^^
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #287 Dátum: 08 jún 12, 19:42:38 »

Ez igaz, de a környezetünk az animanga fanságot néhe egy műfajba hozza az emóval, ami elég elszomorító dolog  Gondolkozik
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #288 Dátum: 08 jún 12, 19:45:13 »

Hát igen, ez bizony tényleg az Szomorú

Bár számomra ha valaki nem szereti az animét tőlem oké, csak ne szidja nyilvánosan azokat, akik igen, hanem hagyja őket békén^^
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #289 Dátum: 08 jún 12, 19:59:02 »

Egyet értek.
Utálom mikor valaki azért mert nem ismeri vagy csak látott valamit, egyből bekategorizálja és bírálja persze negativan.
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #290 Dátum: 08 júl 09, 14:41:43 »

nemrégiben (még suli volt) jöttem haza felé ültem a buszon(megjegyzem ez nagy ritkaság örülök ha fel tudok szálni {Igen ez rejtett sértés a Volánnak címezve} ) na szóval ülök a buszon meletem ülő csaj előveszi az mp4-ét és elkezd rajta Bleachet nézni Oo oO kb 2 perc ledöbbenés idő aztán megkérdeztem tényleg az e amit látok azt mondja igen... 2 perc ledöbbenési idő megint..xD a fél órás utat végigbeszéltük de két megálóval korábban szált le mint én az előző falubanXD ahoz képest hogy azt hittem hogy 10kmes körzetben nincs senki animése.(az ofőmön kívűl) Nah szóval még egy CONra cipelendő személy Nevet tegnap meg felnéztem MYvipre(ez is elég ritkaság mostanában  :/ ) és egy volt osztársam aki még általános 6.ban lelépett msáik suliban de még itt lakik a faluban Kakashis IGazolván képpel :O vagy 10 NArutos Videóó... :O :O MA reggel az volt az első dolgom hogy elmásszak hozzá vittem a NArutos DVDimet (lehet látni az adatlapján hogy a TVs verziót látta Nevet  ) Azok a CSillogó szemek egek iylenkor ugrik a az ANime Imádatom az egekbe Nevet ikszdé Adtam neki jó Oldal címeket és egyebeket Mosolyog áhh... és már nem is szoktak leszólni emiatt Néha Tesóm még beszól dehát kilehet bírni....
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #291 Dátum: 08 júl 09, 16:42:09 »

Ömm nekem inkább pláza feelingü (xD) bnőim vannak, azok eleinte tök hülyének néztek emiatt, utána már leszarták, hg animefan vok..Mosolyog  Aztán az osztályomban mostanában a fiuk is elkezdték nézni a narutot videoplayeren, de a legtöbbnek még netje sincs.xD Szval ők nagyon idegesítőek..Főleg az egyik.. Folyton okoskodik.pfff...  Mondok neki valamit pl a Shippuból, erre az egész társaság erről beszél ~.~ idióták.xD... Aztán most megfertőztem egy csajt és ő is naruto fan.. hihetetlenül gyorsan nézi..xD pár hete kezdte és most tart azthiszem a 150 körüli résznél.. o.O.. Mondom siess és akkor majd mangát iis olvass.xDDD.. De utálja Itachit:( köcsögxDDD..
Nah szval szüleim: Amikor apumnak mondom, akk mindig elkezd valamit dumálni Japánról, meg a szamurájokról, szval neki  mind1. Anyum meg a "pasija" ikszdé meg tök kedvesek:D letöltötték nekem az összes narus részt és ráirták DvDkre hg nekem ne kelljen.xD.. Szval tökjóó egy csomó mindenben segítenek.. Meg mivel Apummal és mamámmal lakok rájöttem hg ha sokat beszélek róla (jókat..xD) akk ők is szeretik /úgy értem hg például elengednének conra stb./
Nah meg most "találtam" egy srácot, msneztem vele ( sulinkba jár ) és az volt a nevem asszem hg Koti-chan.. Kérdezi hg te is animés vagy, mondtam hg igen, és erről egyből naru jutott eszébe és hg láttam-e az összes részt stb..  A végén elkezdük szidni a többieket hg nemtudják mi a jó.xD
Naplózva
Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #292 Dátum: 08 júl 14, 02:47:49 »

Micsoda élmények... Nevet Nevet
Nos, én nem büszkélkedhetek ilyenekkel, DE!
Megfertőztem egy látszólag rocker srácot, aki nagymenő a suliban. Ki gondolta volna, hogy szereti az ilyesmit?! Már az összes animémet odaadtam, amim volt. Mondjuk most már kezd az idegeimre menni, mert állandóan nyaggat, hogy van-e vmi új anime. Az Inuyashát még direkt le is töltöttem neki. Hogy én milyen kedves vok...Nevet Ő is adott cserébe egyet.Nevet Chrno Crusade  Nyelvesít Őt is cikizik, hogy hülye meseb*zi.... :/ Nah azt még hagyjuk, hogy neki beszólnak, de ha nekem vmit mernek mondani, ott vér fog folyni. Fegyverek A múltkor is az egyik osztálytársam kérdi, hogy mit rajzolok. (asszem Itachit rajzoltam ikszdé) Mikor meglátta, azt mondta. "Jaa, már megint Inuyasha..." Szinte ordibáltam, mondtam nem csak ez az egyetlen anime a földön... wááááh... még most is dühös vok. >Szomorú Attól, hogy az Inuyasha volt az első animém, és azt kezdtem el mindenhova írni ikszdé, még nem jelenti azt, hogy más nem is létezik. Tudatlanok kíméljenek... Technikai KO
Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #293 Dátum: 08 júl 14, 03:01:58 »

Így belegondolva, lehet, hogy nekem is a Pokemon volt az első. Gondolkozik Bár a Ginga Nagareboshi Gin-t is elég korán megkaptam...
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #294 Dátum: 08 júl 14, 12:11:20 »

Hát ez jó lehetett.xD Én nemtom de idegbajt kaptam volna ha inuyashat mondanak rá, főleg hg nem is szeretem azt az animet.. Meg mondam hg megfertőztem egy csajt a narutoval. Am vele együtt még 2 csaj is elkezdte nézni, de valaméé összevesztek. Kérdem tőle msn.en hg nézed még a Naruto-t. Persze hg nem, azt mondja unalmas-.-" hogy a fszomba lehet unalmas áá.xD De az Inuyashara is rákérdeztem, azt persze hg nézi.. pfffxD
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #295 Dátum: 08 júl 14, 12:28:28 »

emberek,miez a megfertőzés dolog? olyan,mintha ez egy káros szenvedély lenne.
mondjuk úgy,hogy 'megtérítettem' Nevet Pontosan
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #296 Dátum: 08 júl 14, 14:05:37 »

Szval akk megtérítettem xd egy pár ismerősöm, ezzel a csodálatos izéé.  Nyelvesít
Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #297 Dátum: 08 júl 14, 14:50:46 »

Jujj... igazad van!!  :'X Nah, akkor megtérítettem egy "rocker" srácot. Nevet Ezzel a csodálatos ööö... még én sem tom. ikszdé  Gondolkozik Gondolkozik Na mind1. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 14, 14:53:05 írta Hige » Naplózva
xenon
Uchiha Madara
*

Csiga_@_/"

« Válasz #298 Dátum: 08 júl 15, 03:40:21 »

hát nagyon pici foszlányokban emlékszem hogy néztem dragonbalt valamikor ikszdé aztán megálltam és 13 évesen eggyik barátom vitt rá újra a naruto-val de ha a pokemont is számolom akk majdnem egész eddigi életemben animét néztem ikszdé
persze a naruto-után rákaptam az animékre és egy jópárat megnéztem
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 15, 03:41:07 írta xenon » Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #299 Dátum: 08 júl 15, 08:59:09 »

Akkor én is "megtérítettem" pár embert. Jeeee! Na, szóval az unokatesóm osztálya a nagy "sz*r dzsetix-et nézik, hülyék" osztály. Tehát, a uncsim megadta a sok hülye barátnőjének (mert lány) az msn címemet, azok meg ott zaklattak, hogy ugye a dzsetix tök, jó mert azon megy a Naruto. Ez még rímelt is. (Hjaj, ha pár évvel idősebbek lennének, akkor nem is bánnám xD) A válasz: nem, a dzsetix sz*r, itt tölsd le: naruto-kun.hu. És tényleg letöltötték! A feliratos anime-t is, nem csak a mangát!  És ilyenkor az embernek olyan jó érzése van. Ha egy olyan fannal több, aki az eredetit nézi, akkor már megérte az egész.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins