Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 08 ápr 10, 15:07:33 » |
|
Bátyám nem hagyott békén ezzel az anime mániámmal. Megnézettem vele az Elfen Lied-et mondván hogy nem meséket nézek azóta nincs köztünk téma az animékről 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 10, 15:11:26 írta Belnir »
|
Naplózva
|
 éljen az aszimmetrikus internet 
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 08 ápr 10, 15:10:44 » |
|
Mikor nálam elkezdődött, még az RTL Klub kezdő csatorna volt. Ott adták a Sailor Moont, na az volt az első amit láttam. Onnantól nincs megállás! Az kb '97-ben volt. Asszem pontosan akkor! 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 08 ápr 10, 16:25:36 » |
|
hoyg hogyan?  hgjfhgfdjghtgufdhgitrhguitkghtkjhgklgfhnuafjgfdhgimnfrigj HÜLYE VAGY?! de nem izgat, én ezt szeretem és kész 
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 08 ápr 10, 21:58:25 » |
|
Szerencsére a környezetemben sok ember szereti még az animéket  Leginkább ők is Narutot néznek, pár embert sikerült rászoktatnom, egyiküket a mangára is már, de persze pár ember azt se tudja, h eszik, v isszák az animét  (ami a fontos, hogy a barátnőm, és a barátaim anime fanok ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 08 ápr 12, 07:23:08 » |
|
persze hogy a Dragon Ball volt az első!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 08 ápr 12, 20:10:08 » |
|
Alapvetően a Pokemon,de lehet,hogy kis 2 éves fejjel DragonBallt is láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 08 ápr 20, 21:23:33 » |
|
Általában: a) Mi az a manga/anime? b) Te még meséket nézel. c) Ahamm az jó... más téma.
De azért van egy-kér értelmes barátom/barátnőm aki szintén rajong a mangákért és animékért.
|
|
|
Naplózva
|
 A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 08 ápr 20, 22:10:29 » |
|
Anyám meg: Már megint ezt a gyilkolászós sz*rt nézed? Apám jófej, pl az egész Inuyashát vele néztem végig.
|
|
|
Naplózva
|
 A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 08 ápr 22, 11:59:44 » |
|
Szerencsére a környezetemben sok ember szereti még az animéket  Leginkább ők is Narutot néznek, pár embert sikerült rászoktatnom, egyiküket a mangára is már, de persze pár ember azt se tudja, h eszik, v isszák az animét  (ami a fontos, hogy a barátnőm, és a barátaim anime fanok ^^) De jó neked, az én környezetemben mindenki unfan az animék terén, ugyhogy gyakran kapom az oltásokat, hogy minek nézek ilyeneket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 08 ápr 22, 13:21:57 » |
|
Engem csak az idegel fel mikor megkérdezik hogy minek nézel meséket 21 évesen? Ilyenkor jön a fuck off ez nem mese.Barátaim se szeretik az animeket mind filmet néz. "Mert az anime az nem hihető". Erre annyit tudok mondani hogy mikor Sylvester Stalone 2 km futó versenyt nyer helikopter gép ágyúval a kezében a sivatagban 2 nap nem alvás nem evés és nem ivás útán az hihető? Ez útán általában békén hagynak  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 08 ápr 22, 15:18:52 » |
|
nekem is vannak ilyesmi élményeim: -"Te még mindig meséket nézel?" -"Háát.... igeeen..." -"És ez olyasmi mint a Frédi és Béni?" -"Öhh... Aha..."
am igazából nem érdekel senkit, v legalábbis nem szoktak szólni érte... nekem meg nincs türelmem elmagyarázni mi az az anime...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 22, 15:21:18 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
singaa
Vendég
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 08 máj 03, 09:32:57 » |
|
Anyám utálja, hogy animéket nézek  Folyton eltilt meg minden..  De nem tud mit tenni, mert úgyis megtudom nézni valahol.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 08 máj 03, 10:33:44 » |
|
Baládból senki nem utálja tesóm még néz is párat!  Ja és haverok is szeretik! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 08 máj 03, 12:25:54 » |
|
nálam szülők: csak ne akkor amikor az ő műsoruk megy by tv ismerőseim szeretik vagy semlegesek vagy kékez zöldek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 08 máj 05, 14:29:29 » |
|
Nosh anya a naruto moviekat megnézi velem de nem érdeklik nagyon .Apa hát igen sztem azt se tua hogy mi az az anime. Pár haverom nézi a többi pedig be van fenyítve nehhogy szart mondjanak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|