És anyukád így távozott is.
:
http://i.imgur.com/4bgwP0W.gif Megnéztem volna.
Azért az megnyugtat, hogy nem csak én produkálok ilyeneket.
Én a rajzolását, a stílust szerettem, és az a kedvenc részem, mikor Sakura levezeti Narutonak, hogy ő igazából sosem úgy szerette Sakurát, csak a rivalizálás miatt, és amit érez Hinata iránt, na az a valami mindig is ott volt, az igazi, mély.
Én nem érzem elkapkodottnak. Ha végig vesszük az alap Narutotól, mikor Hinata kenőcsöt adott a vizsgán Narutonak, vagy mikor Naruto újra visszajött a faluba a Shippuden elején és találkoztak
(azt bírtam.
), vagy mikor Pain ellen ment Hinata és bevallotta Narutonak hogy szereti, Naruto pedig miatta hozta elő a kilencfarkút és akadt ki, és zúzta Paint. Vagy vegyük azt, mikor Sasuke után mentek együtt, vagy a háborúban mikor közösen támadtak kéz a kézben, és megvédte Hinatát.
Szerintem az egész Naruto felvezette ezt nekünk, a Last volt a hab a tortán.
Nekem tetszett, főleg az, mikor Naruto is szerelmet vallott, meg mikor az emlékek által leesett neki Hinata érzései.
Szerintem varázslatos volt.
Arról nem is beszélve, hogy míg Toneri után mentek, Hinatával kettesben is alkottak.
Arról nem is beszélve, hogy azért egy faluban élték le egymáshoz tök közel az életüket.
Ennél jobb kiteljesedés nem is kelhetett volna.
És Naruto milyen cukin magába zuhant, mikor a vallomás után Hinata mégis lelépett...
(szegény sál...
)
Tonerit nem bírtam, az üveges szemével, de hát kellett egy főgonosz.
Azt hiszem a napokban harmadszor is megnézem.
Egyedül a Sasuke szál az ami ferdít, de ezt sokszor megbeszéltük már.
A holdas téma pedig Kagura miatt nem volt rossz, még logikusnak is tűnt, attól függetlenül, hogy nem ezt szoktuk meg a Narutotól.