25 jún 07, 21:05:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 270219 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #870 Dátum: 15 júl 22, 09:42:04 »

Elméletileg nem mára lett bejelentve a DVD megjelenése? És akkor mennyit kéne még várnunk egy jó, DVD minőségű verzióra? Mosolyog)
Már kibírom addig mindenhogyan, de jó lenne már megnézni.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #871 Dátum: 15 júl 22, 09:43:38 »

Amint valaki megveszi és feltőlti.Néhány nap maximum.De már én is rohadtul várom Nevet

szerk:
így néz ki az extra mega giga prémium kiadás Nevet az a borító amin rajta van mindenki nagyon állat Nevet
http://40.media.tumblr.com/4d84386b694787e81171505ba0d0eb14/tumblr_nrw2nsvd9Y1upx8c8o2_1280.jpg
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 16:42:55 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #872 Dátum: 15 júl 22, 17:59:28 »

Néhány nap maximum.
Mosolyog ... Mosolyog .... "Néhány nap"?!  Sír Na jó, lehet én voltam a hülye, hogy már a DvD megjelenésének napján csodát vártam. smirksweat ikszdé
A kép amit linkeltél nagyon jól néz ki! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 18:00:06 írta Lemoon » Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #873 Dátum: 15 júl 22, 18:01:14 »

Ja legalább néhány nap...normális nyugati helyeken már aznap fönt van a neten Nevet nem tudom mi tart ennyi ideig ikszdé
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #874 Dátum: 15 júl 22, 18:12:46 »

Ha valakit érdekel, itt a DvD borítóján lévő kép. Nevet Shinot figyeljétek. ikszdé https://data.archive.moe/board/a/image/1433/95/1433952598014.jpg
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 18:13:31 írta Lemoon » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #875 Dátum: 15 júl 22, 18:16:03 »

na szóval mindenki nézegesse szépen ezt: http://www.nyaa.se/
és amint meglátja,írjon Nevet

na elvileg kint van,a kommentek szerint rendes japán szinkron kínai,koreai és japán felirattal Nevet
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=714859&showcomments=5ab06974
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 22, 21:01:19 írta CapacRaimi » Naplózva

tobi323
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #876 Dátum: 15 júl 23, 10:48:05 »

Viszont ezzel sokat nem érnek, mivel nem tudnak japánul. Nevet Valszeg ismét a Hatsuyukis verziót fordítja át a Naruto-kun team. Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #877 Dátum: 15 júl 23, 10:53:20 »

Raw már vant fönt, szóval szerintem ma este holnap délután valahogy már lesz angol feliratos is.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #878 Dátum: 15 júl 23, 11:14:26 »

Az angol felirat után meg már tudjátok csinálni a magyart Nevet nem mintha sürgetni akarnálak ikszdé
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #879 Dátum: 15 júl 23, 11:17:09 »

Tőlem hiába kérdezed én csak a Gaiden mangával foglalkoztam, illetve majd a Boruto filmet, ha kijön szerintem én fogom csinálni, mert az a Gaidenhez tartozik, de a "the last"-hoz semmi közöm és a közhidelemmel ellentétben nincs kaptártudata a csapatnak, szóval nem tudogy hogy és ki csinálja majd, sem azt, hogy mikor.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #880 Dátum: 15 júl 23, 12:11:49 »

Tessék emberek itt online megnézhetitek angol felirattal HD-ban.
http://www.masterani.me/anime/watch/1221-naruto-shippuuden-movie-7-the-last/1

Felirat nem tudom milyen csak belepörgettem gyors de nem tűnt vészesnek annyira. Nevet

Egyébként itt egy 1080-ps videó és egy felirat. Videóból azért 1080p mert a többi nagyon gané minőség hiába 720p-s meg se közelíti. Nevet Egyelőre elég lassan jön a videó amúgy!

Videó: http://www.nyaa.se/?page=download&tid=715026
Felirat külön: http://www.nyaa.se/?page=download&tid=682913
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #881 Dátum: 15 júl 23, 13:57:48 »

Már van is fent angol 2 db (Ha több, akkor több. Úgy csináltam a linket, hogy a bd/dvd-s angol feliratosakat mind ki kéne raknia.)

http://www.nyaa.se/?page=search&term=naruto+the+last&cats=1_37&minage=&maxage=&minsize=1500&maxsize=&exclude=
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 13:58:34 írta Exkirion » Naplózva

Lemoon
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #882 Dátum: 15 júl 23, 14:31:00 »

Na végre most már én is láttam. Nevet Kb három dolgot tudok így hirtelen kiemelni.
1. Ennyiszer szétszakítani egy sálat, teljesítmény. ikszdé Komolyan, mikor Toneri elszakította én csak röhögtem, hogy "Már megint?xD". Nem éppen egy boldog dolog volt, de nekem fájdalmasan vicces volt.
2. Túl kevés Sasuke.
3. Visszaköszönt egy part1-es zene. :3 (Végén a Toneri vs Narutonál)
Összességében jól sikerült, de nekem csak egyszer nézős lett.
Mellesleg ez az angol felirat enyhén béna lett, még félrefordítást is láttam. Mintha Horris feliratot olvasnék. De aki ismer egy-két gyakran használt japán mondatot, annak nem lesz ez gond.
Majd várom a magyar feliratot. Nevet Egyszer nézős, de azért magyar felirattal is látni akarom.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 23, 14:32:11 írta Lemoon » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #883 Dátum: 15 júl 23, 14:32:50 »

Az angol felirat ugyan az csak az újabb amit linkeltem már javított verzió.
Hiba van benne bőven bár egyik se olyan nagy hiba. A lényeg érthető túl nagy félrefordítást nem találtam benne. Azért mennyivel jobb így BD-ben megnézni mint camosan. Nevet
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #884 Dátum: 15 júl 23, 14:33:40 »

A zene amikor Naruto és Toneri küzd,annyira epic Nevet egészen más egy rendes 5.1-es keveréssel nézni mint mozis hanggal.
Ja és Hinata 1080p-beN a legszebb Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins