24 nov 27, 19:39:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 238192 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Capac
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

MLG Noscope Master

« Válasz #855 Dátum: 15 jún 13, 17:18:27 »

Október 6-án jelenik meg DVD/Blurayen az usankában.
http://www.saiyanisland.com/2015/06/the-last-naruto-the-movie-blu-raydvd-to-north-america-on-october-6/

Az hogy júliusban exklúzívan jelenik meg japánban annyit tesz hogy külföldről nem lehet rendelni sem letölteni,vagy azt jelenti hogy csak ott jelenik meg akkor de pl le lehet majd húzni a netről?
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 13, 17:19:53 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #856 Dátum: 15 jún 13, 21:06:09 »

Csak annyit jelent hogy az amcsik sokkal később adják ki. Nevet Ez lehet azért is mert csak így tudtak megegyezni a Japókkal mert ugye kell jogdíjat fizetni asszem ilyenkor is. Vagy mert készítenek szinkront is. Minden esetre csak az utóbbi elmélet lehet ez mögött mert a szinkron gyártáson kívül túl variáció nem lehet abban hogy miért adják ki hónapokkal később. De igazából engem nem érdekel Japánból is meg lehet rendelni minden probléma nélkül ráadásul onnan még olcsóbb is plusz az amcsik tuti hogy nem adják hozzá az extrákat amik a Japó verzióhoz járnak. Nevet

Egyébként Japánban ez nem exkluzív megjelenés hanem szimpla kiadás. Nevet 1 hét kb és a Japán DVD megjelenés után felkerül netre a rip plusz az angol sub is. Ahogy a többi mozinál is volt.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #857 Dátum: 15 jún 13, 21:15:53 »

Na akkor megnyugodtam Nevet köszike Nevet
Az online boltokba még hamarabb szokott megjelenni.Legalábbis a full jogtiszta ingyenes megosztó oldalakon már ennyivel előtt fönt van.vagy egy hónappal is néha.
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #858 Dátum: 15 jún 15, 12:42:24 »

...

Mint már mondtam, nem a véleményeddel van baj, hiszen azért te vállalod a felelősséget, hanem azzal, ahogy előadod. De ettől függetlenül felfogtam. Viszont akkor gondolom nem zavar, ha valaki a stílusod miatt esetleg "bunkónak" tart. Hiszen az meg az ő véleménye. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #859 Dátum: 15 jún 15, 21:43:09 »

Sosem érdekelt a rólam alkotott vélemény mert tisztában vagyok vele hogy milyennek látnak egyesek.
Tudom hogy nem mindenki képes lenyelni a szókimondó véleményem de attól én még ilyen vagyok.
Ha valami nem tetszik megmondom de azért általában nem szoktam bunkó lenni csak ha velem is az valaki.
Persze most - legalábbis szerintem - nem voltam bunkó de lehet te is csak általánosságban beszéltél erről. Nevet
De ha nem akkor sem izgat különösebben mert a véleményem attól még érvényes. Egyetérteni nem muszáj vele de szerintem az esetek többségében igazam van csak ugye fáj az igazság és ez alól én se vagyok kivétel.
Arról meg nem tehetek hogy ha egy véleményem miatt valaki magára ismer. Nevet
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #860 Dátum: 15 jún 16, 16:07:42 »

Egyetérteni nem muszáj vele de szerintem az esetek többségében igazam van csak ugye fáj az igazság és ez alól én se vagyok kivétel.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokszor van igazad, és sokszor nincs. És az igazság szerintem max. akkor fáj, ha személyes hibáról, rossz tettről van szó, egy szaros online vitában inkább felüdítő, ha végre valaki köntörfalazás nélkül beszél, ill. fel meri vállalni a véleményét a tömeggel szemben is. De a stílus Kuro (hidd el) rengeteget számít, és lehet valaki egyenes és udvarias egyszerre is. A kettő nem zárja ki egymást.
És ezt minden bántás nélkül, tényleg.
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 16, 16:08:23 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #861 Dátum: 15 jún 16, 17:29:31 »

Erre már tul.képp. válaszoltam a Naruto topicban hogy miért olyan a stílusom néha amilyen. Ugyanis nem mindenkivel vagyok ilyen. Ennek meg van az oka.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #862 Dátum: 15 jún 16, 18:38:34 »

Kuro:

Ha a saját mondandódról azt állítod, hogy igaz, az még csak szubjektív vélemény. Főleg, ha az olyan esetekre gondolunk, melyeknek a megítélése személy/tapasztalat/kor/neveltetés/környezet/korszak/felfogás/stb. függő. Ilyenkor nem ritka, hogy még a hozzád hasonlatos emberek is teljesen más véleményen vannak.

Az igaz, hogy a vélemény(!) kifejtése(!) mellett fontos az indoklás(!). Viszont ha igazat is szólsz, de nem megfelelően adod elő, akkor még a veled egyetértők is meginoghatnak a kevésbé szalonképes előadásmód miatt. Ez neked talán nem tűnik fontosnak, mert téged látszólag nem érdekel mások véleménye veled kapcsolatban. De tetszik vagy sem, embernek ember a társa. Már ha hajlandó teret adni a másik fél véleményének.

Szerintem.

Itt van két korábbi Naruto-kun.hu Blog bejegyzés, melyek részben kapcsolódnak a témához:
http://naruto-kun-hu.blogspot.hu/2010/09/pokoli-moderator-naploja-2-hosszan.html
http://naruto-kun-hu.blogspot.hu/2011/07/pokoli-moderator-naploja-5-tragarkodas.html
« Utoljára szerkesztve: 15 jún 16, 18:39:23 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #863 Dátum: 15 jún 28, 14:29:08 »

Na mindjárt itt a júli. 22. Nevet
Ha mázlink van 2-3 héttel a megjelenés előtt már fönt lesz az online boltokban és valaki föl fogja tölteni valami teljesen legális fájlmegosztó oldalra ikszdé
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #864 Dátum: 15 júl 09, 08:00:29 »

Na ezt is  megértük Nevet
720p verzió: http://www.nyaa.se/?page=view&tid=709474
1080p verzió: http://www.nyaa.se/?page=view&tid=709476&showcomments=e25e309c

Köszönjük meg ivánnak Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #865 Dátum: 15 júl 09, 08:45:44 »

Ó, ha ez valdódi, akkor gyorsabbak voltak, mint vártam egy jó héttel.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #866 Dátum: 15 júl 09, 09:11:39 »

Mázlimra a kedves telekom úgy döntött hogy 3,6mb helyett legyen csak 300kb/sec a letöltésem így csak délután tudom meg hogy jó-e
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #867 Dátum: 15 júl 09, 09:12:06 »

A kép jó, csak a hang orosz.
Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #868 Dátum: 15 júl 09, 09:13:04 »

Akkor ne töltsem le? fölöslegesen
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #869 Dátum: 15 júl 10, 13:41:49 »

Akkor ne töltsem le? fölöslegesen

Ha csak nem tudsz oroszul felesleges. Meg már amúgy is láttuk így engem már max angol felirattal érdekel újra. Nevet
De mivel a videó maga fasza így szerintem hamarosan jön egy angol sub hozzá.
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 10, 13:42:42 írta Kuro25 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins