25 feb 20, 06:56:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 245704 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Kuro25
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #660 Dátum: 14 dec 24, 14:41:18 »

Nekem nem volt gond a linkkel de betettem máshogy. Nevet

amúgy egyet értek Rondárral, nekem is Piccolo jutott eszembe először, plusz jó lenne már egy normálisabb oldalát megismerni Sóskának. ikszdé
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #661 Dátum: 14 dec 24, 15:45:58 »

Amúgy februárban fog menni a The Last film az USA-ba!

Ez nekem viszont kicsit érdekes, mert megnéztem wikián, s az előző Naruto filmek mind 2-3 éves késéssel mentek csak amerikába, most viszont fél év sem telt el és máris megy! Mi lehet ennek az oka? Oké, igaz, csak angol felirattal, de animét amúgy is eredeti japán szinkronnak érdemes nézni.
Naplózva
padre93924
Vendég
« Válasz #662 Dátum: 14 dec 24, 15:51:20 »

Valószínű hogy akkora az érdeklődés a film iránt hogy nem hagyják ki ezt a ziccert hogy gyorsan még több zsét szerezzenek.
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #663 Dátum: 14 dec 24, 16:38:40 »

Valószínű hogy akkora az érdeklődés a film iránt hogy nem hagyják ki ezt a ziccert hogy gyorsan még több zsét szerezzenek.

Ez az egyik. A másik olyat is olvastam hogy mire Amcsiban kiadják DVD-n addigra vége a NS-nek plusz elvileg a mangának is. Mert hát ugye Amcsiban is a DVD-k 2-3 hónappal később jelennek meg. Szóval a DVD kiadás pont egybevágna amivel még több lovettát termelnének. Nevet

Na meg hát egy olyan Naruto film sem volt ami ekkora érdeklődést mutatott. És azért valljuk be nem azért van itt ekkora érdeklődés CSAK mert Naruto összejön benne Hinatával. A legtöbb fant ez nem érdekli annyira. Bennem is főleg az van inkább hogy vége a mangának és mihamarabb jó lenne látni mi hogy történt. És akkor ott van az Augusztusban induló Boruto Mozi ami szintén nagy hírverést fog kapni. Nevet
Naplózva

padre93924
Vendég
« Válasz #664 Dátum: 14 dec 24, 17:02:40 »

Én főképp a NaruHina szál miatt nézem meg Nevet
Amúgy az usankában ilyen későn adják ki a filmet?
Úgy értem hogy kb jövő ilyenkorra kapják meg DVD-n? csórikáim xD mondjuk addig elmennek háborúzni azt le van tudva
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #665 Dátum: 14 dec 24, 17:12:11 »

Idézet
Amúgy az a hír terjeng hogy Sasuke is főszereplő lesz a Boruto moziban és hát mindenki egyből találgat hogy miért meg hogy, no meg hogy Sasuke lesz-e Boruto mestere hisz a film arról szól hogy Boruto technikákat tanul vagy mi. Nevet Érdekes párosítás lenne az tuti. xD

Ha ez tényleg így lesz, akkor le fogok menni hídba.  Nevet Ez olyan párosítás lenne, hogy lenne itt poén dögivel.

Boruto: - Sasuke sensei a fater milyen genin volt?
Sasuke: - Apád ennyi idősen egy idióta volt, épp úgy ahogy most te.
Boruto: - Héé!!! Én leszek a következő hokage!
Sasuke: - Oké, de ahhoz sokat kell edzened.
Boruto: - Hogyan lehetnék gyors sensei? Van valami módszered?
Sasuke: - Hmm... lássuk csak...hogyne volna. Amaterasu!
*Boruto üvöltve cikk-cakkba próbál el ugrálni a fekete lángok elől.*
Boruto: - Jááááj!!!! Te csillagszemű szemétláda ez a tuti módszered???!!!!
Sasuke: - Most miért panaszkodsz egész jól csinálod. Ha ezek elől ki tudsz térni, akkor már nem vagy lassú. Bár most, hogy belegondolok, valamiért a lányomnak sem jött be ez a módszer. Hmm...érdekes.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #666 Dátum: 14 dec 24, 17:13:44 »

Én főképp a NaruHina szál miatt nézem meg Nevet
Amúgy az usankában ilyen későn adják ki a filmet?
Úgy értem hogy kb jövő ilyenkorra kapják meg DVD-n? csórikáim xD mondjuk addig elmennek háborúzni azt le van tudva
Ezzel inkább ne hülyéskedj. Nagy szarban leszünk, ha "csórikáim" tényleg háborúzni akarnak.
És azért nem...ha februárban adják mozikban, akkor rá 2-3 hónapra már ki kéne jöjjön DVD-re, vagyis durván májusra. És akkorra lesz vége kb. a shippudennek is. Erről beszélt Kuro is.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
padre93924
Vendég
« Válasz #667 Dátum: 14 dec 24, 17:15:44 »

Shippuudennek biztos nem lesz vége májusra.Hiszen most jön egy filler arc ami valószínűleg hosszú lesz legalább 10 rész biztos aztán folytatják a háborút ami még biztos lesz egy 20 rész...szóval jövő ősz én így számoltam,de lehet hogy tévedek.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #668 Dátum: 14 dec 24, 17:45:28 »

Hát abban igazad van, hogy nem lesz vége májusra. De ha áprílisban jön az új opening (addig tuti fillerek lesznek), és onnantól még kb. 20 rész, max. 25...hm, hát igazad van, kb. őszre, nyár végére. Elismerem  bow
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
padre93924
Vendég
« Válasz #669 Dátum: 14 dec 24, 18:09:25 »

Hát abban igazad van, hogy nem lesz vége májusra. De ha áprílisban jön az új opening (addig tuti fillerek lesznek), és onnantól még kb. 20 rész, max. 25...hm, hát igazad van, kb. őszre, nyár végére. Elismerem  bow
Ha mázlink van akkor a 700. részt még kicsit elhúzzák,és nem 1 részben mutatják be mi fog történni hanem 3-4 és akkor talán télig eltart.
Azt én is nagyon remélem hogy május körül kint lesz a film DVD-n mert akkor megy is a rendelés...de a június reálisabb
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #670 Dátum: 14 dec 24, 18:32:56 »

Én remélem, hogy nem fogják elhúzni, esetleg egy picit kiegészíteni. A minisorozat majd megmagyaráz mindent.
Naplózva

padre93924
Vendég
« Válasz #671 Dátum: 14 dec 24, 18:41:10 »

Én remélem, hogy nem fogják elhúzni, esetleg egy picit kiegészíteni. A minisorozat majd megmagyaráz mindent.
Na még arra vagyok kíváncsi Nevet
Bár azt is csak Narutoék gyerekei miatt várom xD
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #672 Dátum: 14 dec 24, 18:48:59 »

Kiegészíteni tuti kifogják hisz az utolsó fejezet nagyon tömör volt sok szereplővel ugye.
De az tuti hogy túl sok mindent nem fognak benne ellőni mert egyértelműen arra jászanak hogy szünet nélkül letudják majd a mini szériát is vele.

Egyébként a Shippuden tuti véget ért nyárig 2-3 hónapnál szerintem nem húzzák tovább a fillereket. Aztán még 2-3 hónap a manga lezárása. Bár az ősz így is úgyis közel lesz. Nevet Na mindegy a lényeg hogy szerintem ha okosak akkor a mini száriát már nem Shippudenként csinálják meg hisz a mangának sem az lesz a neve hogy Naruto csak így simán.

Amúgy Amerikában is miattunk tolták ki 2-3 hónapra a DVD filmek (nem csak animékre értem) kiadásokat mert lelopkodjuk a netről. Nevet
Volt is ilyen nyilatkozat hogy MO-on van kb a legtöbb kalóz amit nem is értek mert elég kicsi ország vagyunk. Nevet Mondjuk engem nem érint mert amit tényleg szeretek és többször nézős az ott pihen a polcomon. az ilyen Alkonyatok meg arra jók hogy ha nem tudok elaludni csak beteszem és már megy is az alvás. Nevet Szóval rám nem mondhatják hogy nem támogatom a filmgyártást csak megválogatom mit veszek meg. Moziba meg nem is tudnék menni falumhoz legközelebbi mozi ami premier filmeket ad az 50-60 km-re van kb. Nevet Több ezret meg nem baszok el egy mozira inkább kivárom a DVD-t ha jó megveszem ha nem olyan jó csak letöltöm. Nevet

De mivel a Naruto eddigi kiadott DVD-t is megvettem kétlem hogy a mostani kivétel lenne. Bár azok mind japánból vannak nem Amerikából.

Igaz ez manga dolog főleg de érdekes elmélet. Nevet És van is benne ráció. Bár nem nagyon nézném ki Sasukéből hogy keveri a két klánt. Mármint oké keverte de nem így. ikszdé
http://41.media.tumblr.com/84463b8040fd5ec365b3e1fda6210014/tumblr_ngyh9gtl8T1u6724do1_1280.jpg

Ez meg csak úgy mert Karácsony van. Ez nagyon SHANNAROOO!!! ikszdé Nevet
Naruto-s Hóember után van Sasuke hóember is. Nevet
http://41.media.tumblr.com/92488eee041aaf7b04688e65b49d2e7f/tumblr_nh3dwfcc7B1tg2m6po7_1280.png
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 24, 19:01:14 írta Kuro25 » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #673 Dátum: 14 dec 26, 20:12:08 »

Mivel rég volt már megosztva bármi is gondoltam ezt megosztom.
Shikamaru vallomása. ikszdé

http://36.media.tumblr.com/6bd96a4436b089fdb9c53d44d13f2a0d/tumblr_nh6qdsdIat1trl2s2o1_500.png
Naplózva

padre93924
Vendég
« Válasz #674 Dátum: 14 dec 26, 21:46:17 »

ez deszép kép Nevet tömören a történetük
http://unmei100.tumblr.com/image/106323167070
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 27, 16:59:48 írta padre93924 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins