sordoran
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #510 Dátum: 14 dec 09, 15:49:53 » |
|
Látszik, hogy nincs gyakorlatul a japánoknak camera rip készítésre. A kép minőség jó, a hang kissé torzít, de hallottunk már rosszabbat is, csak a beállítás nem jó. Már csak az kéne, hogy valaki az egészet, nem remegő képpel felvenné.  Utóbbi években nem vártam még így filmet (anime-t főleg nem), mint most ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
padre93924
Vendég
|
 |
« Válasz #511 Dátum: 14 dec 09, 15:53:14 » |
|
Látszik, hogy nincs gyakorlatul a japánoknak camera rip készítésre. A kép minőség jó, a hang kissé torzít, de hallottunk már rosszabbat is, csak a beállítás nem jó. Már csak az kéne, hogy valaki az egészet, nem remegő képpel felvenné.  Utóbbi években nem vártam még így filmet (anime-t főleg nem), mint most ezt. Még csak azt kéne hogy valaki bevisz valami bazinagy kamerát,mikrofont statívval együtt  kicsit sem lenne feltűnő xDDDDD de legalább jó lenne 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #512 Dátum: 14 dec 09, 16:12:23 » |
|
Nekem elégé nem tetszettek az előző filmek, de ezt most nagyon várom! Pont ezt a "részt" hiányoltam a mangából és nagyon örülök neki hogy megcsinálták. Remélem nem lesz nagy csalódás. 😊
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
padre93924
Vendég
|
 |
« Válasz #513 Dátum: 14 dec 09, 16:16:26 » |
|
Nekem elégé nem tetszettek az előző filmek, de ezt most nagyon várom! Pont ezt a "részt" hiányoltam a mangából és nagyon örülök neki hogy megcsinálták. Remélem nem lesz nagy csalódás. 😊
Ha NaruHina fan vagy akkor valószínűleg nem  én csak ezért nézem meg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz7199
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #514 Dátum: 14 dec 09, 16:29:29 » |
|
Én csak azt nem értem, ha már annyi minicam felvétel szivárgott ki, akkor miért nincs egy teljes kamerás verzió? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vakama08
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #515 Dátum: 14 dec 09, 16:58:12 » |
|
A sok japcsi megbeszélték egymást közt, hogy ki melyik jelenetet veszi fel, feldobták netre, oszt rakjátok össze 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #516 Dátum: 14 dec 09, 17:29:17 » |
|
A sok japcsi megbeszélték egymást közt, hogy ki melyik jelenetet veszi fel, feldobták netre, oszt rakjátok össze  Ezen besírtam.  De van benne már némi igazság. Fontosabb NaruiHina jeleneteket vették fel eddig csak szóval ja.  Amúgy az ilyen videókat hol találod?  Én két oldalt nézegetek, ezt a fórumot: http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=1017814&page=34és ezt a blogot, mert az illető tud Japánul és már látta is a filmet. A legtöbb infó egyébként tőle származik. http://animecontinuum.tumblr.com/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #517 Dátum: 14 dec 09, 17:45:49 » |
|
Mondjuk érdekes, hogy a japán Yahooo-n sokan lehúzzák a filmet, de a kommentekben csak NaruHina fikázás megy, miközben semmit sem említenek a látványról, az akció jelenetekről meg a zenéről, csak hogy "de sz*r, hogy NaruHina". IMDB-n is vagy csak 1-et adnak neki vagy meg 10-et! Miért van olyan érzésem, hogy a shippinger-ek annak ellenére, hogy már vége a mangának, átvitték a "háborút" a filmértékelő oldalakra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
padre93924
Vendég
|
 |
« Válasz #518 Dátum: 14 dec 09, 19:00:10 » |
|
A sok japcsi megbeszélték egymást közt, hogy ki melyik jelenetet veszi fel, feldobták netre, oszt rakjátok össze  Ezen besírtam.  De van benne már némi igazság. Fontosabb NaruiHina jeleneteket vették fel eddig csak szóval ja.  Amúgy az ilyen videókat hol találod?  Én két oldalt nézegetek, ezt a fórumot: http://www.narutoforums.com/showthread.php?t=1017814&page=34és ezt a blogot, mert az illető tud Japánul és már látta is a filmet. A legtöbb infó egyébként tőle származik. http://animecontinuum.tumblr.com/Köszike 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 09, 19:29:51 írta padre93924 »
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #519 Dátum: 14 dec 09, 20:04:19 » |
|
Igazán nem voltam NaruHinafan, de más összetételt nem tudtam elképzelni Nagyon várom már és köszi a linkeket, nagyon jó infók és képek vannak fent! 
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
|
padre93924
Vendég
|
 |
« Válasz #521 Dátum: 14 dec 09, 22:07:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mextil General
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
I'm Serious!
|
 |
« Válasz #522 Dátum: 14 dec 10, 21:00:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #523 Dátum: 14 dec 10, 22:48:54 » |
|
Ez az a jelenet amikor kötekedett pár gyerek Hinatával Naruto elkergette őket ha jól rémlik, csak hát a sál amit Narutonak akart adni megsérült és Naruto most épp felméri a terepet, mármint a sálat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kuro25
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #524 Dátum: 14 dec 11, 18:31:40 » |
|
Hát nem tudom PC gamek közül játszottam már 10-20 évessel is mégis mind elment a gépemen akár csak az újak pedig nincs egy nagy szám gépem. PC-n minden játék megy, pláne ami PC-re íródott ugye. Csak beállítás kérdése. De szerintem ne OFFoljuk tele a témát.  De ha már OFF kerülése ezt el kell olvasni ez HATALMAS!!!! Sarada bekeményít Facebookon. http://animecontinuum.tumblr.com/post/104925228887/ask-sasusaku-family-what-a-lovelyOh és egy kis előzetest is meg lehet hallgatni Nana Mizuki vagy Hinata dalából ami 17-én jelenik meg. Szoksáso Nana Mizuki minőség. Nagyon jó lett. Bár nem hiszem hogy Hinata énekelne a moziban arról tudnánk. http://www.aniplex.co.jp/naruto/cd/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 11, 18:40:10 írta Kuro25 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|