Így pár hét után, az összes eddigi videó alapján én is csak azt tudom mondani, hogy soha nem vártam még így Naruto mozit, majdnem egy rendes filmet se. Naruto nagyon menő és erős lett hogy csak így egy kézzel dobálja a Rasen shurikent, bár igaz h az a keze Hashi DNS. Aztán nem hittem volna (mivel Kaguya ellen sem vetette be), de movie-ban is láthatjuk a teljes bijuu formát. Már annak is örültem h az alap lámpás módot használja majd, de hogy még ezt is, az nagyon állat (persze biztos nem lesz olyan hosszú ideig benne, de akkor is). Annak is nagyon örülök h Naruto népszerűsége is teret kap a filmben, eddig is ugye Konoha hőse volt, de annyira nem volt kihangsúlyozva, jó látni azért h hogyan reagál ő is erre, meg h hogy bánnak így.
Én alapból NaruSakus voltam, de elfogadtam h végül Hinatával jött össze, és kíváncsi leszek ennek a kialakulására, még egy régebbi hírben volt h Naruto fokozatosan "áttér" Sakuráról Hinatára, aminek szintén azért örülök, mert a mangában azért végig Sakura tettszett neki (most h ezt mennyire fejezte ki azt hagyjuk, mindenki tudja h így volt), szóval érdekes lesz ez az új románc.
A karakter dizájnok meg nagyon jók, e téren sem lehet panasz Kishire, bár eddig is nagyon jól rajzolta meg a szereplőket. Úgyhogy tényleg ez lehet a Naruto egyik legjobb mozija, az érzelem mellett lesz itt harc (ami jónak ígérkezik), plusz jóval több betekintést nyerhetünk a mindennapi életükbe (persze valószínű h a mozi zöme a küldetésről fog szólni).
Szóval eddig minden nagyon jónak tűnik, remélem valahonnan majd felrakják a cam verziót, addig is nagyon várós!
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)