25 feb 20, 06:34:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 63
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 7. mozi (Naruto 10. mozi) - The Last  (Megtekintve 245684 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Sekai
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #300 Dátum: 14 nov 20, 21:32:00 »

Családi képek közül nekem ez a kedvencem:
http://www.zerochan.net/1800755

Istenem! Már alig várom, hogy kijöjjön a gyerekekről szóló manga!!  Pirul

Ez a fejpántos dolog nekem meg fura. Most, hogy így mondjátok, tényleg vannak páran akik nem hordják, de nem értem, hogy miért. Én azt hittem, hogy azt kb. kötelező hordani. Vagy esetleg lehet, hogy csak küldetéseken kell, falun belül meg annyira nem muszáj?
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 20, 21:33:57 írta Sekai » Naplózva

“Those who break the rules are scum, that\\\'s true, but those who abandon their friends are worse than scum.”
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #301 Dátum: 14 nov 20, 21:37:19 »

Lehet, hogy csak náluk kell legyen és elég az is, ha mondjuk a kis popsitáskájukban van, hogy azonosítani tudják magukat, ha kell.
Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #302 Dátum: 14 nov 22, 09:52:52 »

Kijött a The Last: Naruto the Movie Official Guidebook borítója amit csak a mozinézők kapnak de azért remélem netre felteszi valaki. Amúgy nagyon utálom az ilyet. Aki nem tud elmenni moziba már meg sem veheti, milyen logika ez?  smirksweat

http://www.saiyanisland.com/2014/11/the-last-naruto-the-movie-official-guidebook-cover/

És jött egy nagyon rövid videó amiben Naruto (Takeuchi Junko) és Kakashi (Inoue Kazuhiko)
szinkronszínészei mondanak kb 1-1 mondatot a filmről.  Nevet

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=IqZYknG_Kp8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IqZYknG_Kp8</a>
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 22, 09:54:30 írta Kuro25 » Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #303 Dátum: 14 nov 22, 10:44:17 »

Azzal a képpel csak az a bajom, amit az ottani kommentekbe is megjegyeztek: Hinata törzse túl hosszú lett. A mellei meg úgy  festenek, mintha Tsunadétól lopta volna őket, és még lógnak is egy kicsit. A movieban szerencsére jobban néz ki, és megnyugtató, hogy azért nem lett annyira eltúlozva az ő fanservice szerepe, mint a Bleachből Orihimének. ikszdé Valljuk be, elég sok emberkének csak az van meg Hinatáról, hogy ő egy aranyos kislány, szexi dudákkal.

Mondjuk igaz, a part1-ben is hangsúlyozva volt, hogy nem egy deszka, de annak viszont örülök, hogy a Narutoban aránylag kevés volt a fanservice. ( Az összes most futó mangával összevetve...)

Legalább azok, akik arra vártak, hogy Hinata kebleit lássák, megkapták, amit akartak. Nevet Pasik.

Én is tervezek fanartokat csinálni. Eddig nem volt rá affinitásom, de olyan cuki az a kis család, hogy muszáj lesz. Nevet
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #304 Dátum: 14 nov 22, 20:55:52 »

Nagyon durva spoiler! Csak akkor nézzétek meg, ha nagyon akarjátok!

http://31.media.tumblr.com/7be7d253be2b085748fd088b4ab12622/tumblr_nfg2vgCqFW1qk5wfdo1_1280.jpg

Vazze! Még át fog menni hentai-ba!

Amúgy kicsit passzol ahhoz a "spoiler"-hez, ami Narutobase-en kering!

http://narutobase.net/forums/showthread.php?t=611135
Naplózva
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #305 Dátum: 14 nov 22, 21:16:16 »

Hát nem tudom hogy ezen mi olyan nagy spoiler, mert most Hinata bent van egy házban ahova éppen Naruto belép! Mondjuk én erről a képről túl sokat nem tudok kivenni!

Amúgy nagyon jó kép szerintem, a többire is kíváncsi vagyok amiket nem lehet látni még  Nevet!

Az alsó linket elolvasva! Amit az angol tudásommal sikerült kivennem! Elég nehéz véleményt mondani!

+ a szöveget hogy lehet úgy kitakarni hogy csak kijelöléssel lehessen látni?!
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 22, 21:23:46 írta Mextil General » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #306 Dátum: 14 nov 22, 21:55:29 »

A kép semmi extra, viszont a szöveg szinte biztos vagyok benne, hogy csak prediction. Túl sok benne a random, tök ismeretlen karakter, akikről még sose hallottunk, de fontosnak tűnnek.
Meg valahogy túl sok minden van benne és rettentő fanmade szagú. A rendes movie prolot sosem ilyen alaposak.

+ tegyük hozzá, hogy hogy még sosem szivárgott ki egyik film teljes plotja sem a megjelenés előtt. Még a Road to ninjáé sem pedig az aztán volt hypolva.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 22, 22:00:42 írta Exkirion » Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #307 Dátum: 14 nov 22, 23:15:47 »

A kép semmi extra, viszont a szöveg szinte biztos vagyok benne, hogy csak prediction. Túl sok benne a random, tök ismeretlen karakter, akikről még sose hallottunk, de fontosnak tűnnek.
Meg valahogy túl sok minden van benne és rettentő fanmade szagú. A rendes movie prolot sosem ilyen alaposak.

+ tegyük hozzá, hogy hogy még sosem szivárgott ki egyik film teljes plotja sem a megjelenés előtt. Még a Road to ninjáé sem pedig az aztán volt hypolva.

Na igen, van benne jó pár "LOL faktor generáló" dolog, pl Fugaku szerelmes volt Kushina-ba mint anno Naruto Sakura-ba, meg ez a "Kyomu ugrasztotta össze az Uchiha-kat meg a falu vezetőit" dolog is olyan, hogy miért nem volt utalás rá vagy akár a létezésére a mangában, mert így elég fanmade szagú, de hogy őszinte legyek, ami az 598 fezettől az 692-ik fejezetig volt dolgok sem voltak valami.... nos, a legjobban Sakura 691-ik fejezetben lévő beszólása jellemezte azt akb 93 fejezetet: "olyan fárasztó, hogy már meg sem lepődöm".

De igen, szerintem is fake, mert habár képek jöttek a filmből ezerrel, ennek még a forrását se találták meg. Bár azért remélem, hogy valami igaz lesz belőle (pl az Otsutsuki-Hyuuga dolog), de kicsi az esélye.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #308 Dátum: 14 nov 23, 11:52:27 »

Nekem a legfurcsább az, hogy Hinata és Naruto ott  vannak azon a szigeten... Hát nem tudom, de szerintem akkor nagyon gyorsan alakultak volna ott dolgok, még akkor is, ha Naruto Kushina emléke miatt félénk. Meg ez a duma, hogy nem akarja, hogy Hinata azt higgye, hogy ő csak egy "szeretet helyettes", Kushina pótlására. Nevet Ez mondjuk aranyos, de na...

Nem mondom: vannak benne sanszos dolgok, de így összességében nonszensznek tűnik az egész. Mondjuk simán ellophatta valaki a forgatókönyvet. ikszdé Bármit kinézek az emberekből...

Naruto vallomása meg, kicsit eszembe juttatja azt a fillert, ahol Hinata a vízesésnél táncolt éjjel és Naruto meglátta. Nevet
Amúgy mondhat bárki bármit, a fillerekben szerintem nem lehet hatalmas baromságokat mutatni, ami esetleg teljesen eltér a mangától. ( Mondjuk volt ilyen. ) De például a szerelmi szálak terén a fillerekben is azok a párok lettek hangsúlyozva, amik tényleg megvalósultak.

Egyébként december 4-én jön a filmhez kapcsolódó filler, ami a Hyuuga lányokról fog szólni. Nevet Ti kíváncsiak vagytok?
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #309 Dátum: 14 nov 23, 14:28:05 »

Nekem a legfurcsább az, hogy Hinata és Naruto ott  vannak azon a szigeten... Hát nem tudom, de szerintem akkor nagyon gyorsan alakultak volna ott dolgok, még akkor is, ha Naruto Kushina emléke miatt félénk. Meg ez a duma, hogy nem akarja, hogy Hinata azt higgye, hogy ő csak egy "szeretet helyettes", Kushina pótlására. Nevet Ez mondjuk aranyos, de na...

Nem mondom: vannak benne sanszos dolgok, de így összességében nonszensznek tűnik az egész. Mondjuk simán ellophatta valaki a forgatókönyvet. ikszdé Bármit kinézek az emberekből...

Naruto vallomása meg, kicsit eszembe juttatja azt a fillert, ahol Hinata a vízesésnél táncolt éjjel és Naruto meglátta. Nevet
Amúgy mondhat bárki bármit, a fillerekben szerintem nem lehet hatalmas baromságokat mutatni, ami esetleg teljesen eltér a mangától. ( Mondjuk volt ilyen. ) De például a szerelmi szálak terén a fillerekben is azok a párok lettek hangsúlyozva, amik tényleg megvalósultak.

Egyébként december 4-én jön a filmhez kapcsolódó filler, ami a Hyuuga lányokról fog szólni. Nevet Ti kíváncsiak vagytok?

Lehet, én olvasom rosszul, de szerintem úgy értette Naruto (már ha igaz), mint anno Sasuke érezte magát amikor az apja hirtelen vele kezdett el többet foglalkozni Itachi helyett, úgy érezvén, hogy ő csak a bátyja "helyettese". Gondolom csak nem akarja, hogy Hinata azt higgye, hogy csak azért jár vele, mert nem jött össze Sakura-val a dolog (de ez csak az én tippem).

Hát, mint írtam, ami az 598-ik fejzettől volt már full nonszensz volt, szóval nem lepődnék meg. Amúgy meg ha jól emlékszem, akkor valamiért valahol japánban hamarabb fogják vetíteni (zárt körű rendezvény vagy mi).

Nem szeretem a filler-eket, vőleg, hogy a Shippuuden anime széria rendezője nem rég ismerte be, hogy soha nem működtek együtt Kishimoto-val (na nem mintha nem lettek volna erre utaló jelek bizonyos epizódokban), de kíváncsi vagyok, lesznek-e akkora paprikajancsik, hogy a The Last-os dizájnt kapják meg a lányok.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #310 Dátum: 14 nov 23, 21:08:39 »

Nem tudom, lehet igazad van sergei55. Mondjuk logikus. Bár, ha Hinata speciel anyáskodik Naruto fölött, akkor gondolhatna akár Kushinár ias. ikszdé De a Sakurás verzió esélyesebb.

A Shippus fillerek tényleg rémesek, a Part1-ben jobb volt, de ez már OFF. ( bocsi )

Ááá, az nagyon durva lenne, ha új dizájnban lennének a fillerben. Nevet Kicsit nem kéne az anime közepén időutazgatni a jövőbe. Legyen csak egy egyszerű, hogyan alakult a kapcsolatuk dolog, mert engem speciel az érdekelne. Mosolyog
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #311 Dátum: 14 nov 24, 22:17:01 »

FIGYELEM! NAGYON, NAGYON, NAGYON MASSZÍV SPOILER! CSAK AZ OLVASSON BELE A KÉRDÉSEKBE ÉS VÁLASZOKBA, AKI TUDNI SZERETNÉ MÁR MOST, HOGY A FILMBŐL KB 30 PERC MIRE FOG ELMENNI!

http://animecontinuum.tumblr.com/

Japánban volt egy "preview/premier" event, ahol kiválasztottak néhány személyt és megengedték nekik, hogy lássanak 30 percet (összevágva persze) a filmből! Másfél órás volt maga a rendezvény és Kishimot, az asszisztensei és a seiyuu-k többsége is ott volt és beszéltek a filmről!

Shippinger-ek ne olvassanak bele, anti-shippinger-ek meg pláne ne, mert különben úgy fognak járni, mint én! Mindenki másnak jó szórakozást!
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #312 Dátum: 14 nov 24, 22:32:53 »

Narutonak női szinkronhangja van? Mindig is az volt?xD
Naplózva

sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #313 Dátum: 14 nov 24, 22:36:21 »

Narutonak női szinkronhangja van? Mindig is az volt?xD

Igen.

Viszont meglepődtem, hogy ez volt az egyetlen dolog, amin "kiakadsz". ;P
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #314 Dátum: 14 nov 25, 15:38:14 »

Hát nem tudom szerintem nincs itt akkora nagy spoiler. Főleg hogy a kérdések is inkább a NaruHina párosra koncentrált. Nevet Viszont meglepő hogy lesz az a jelenet köztük. Nyelvesít Kíváncsi vagyok rá azért én is. Ha jól olvastam angol felirattal adják majd a Fülöp-szigeteken. Jó lenne ha lenne belőle valami camos cucc.

A képek amúgy nagyon jók lettek. Fanartok is meg a hivatalos képek is érdekesek. Kár hogy Nana Mizuki (Hinata) nem tudott elmenni az előadásra.
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 25, 15:39:10 írta Kuro25 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 63
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins