Ezek mennyire hiteles forrásból vannak? Csal mert van köztük olyan, ami elég fanart szagú. Pl Naruto bijuu módja.
De akárki, akármit is mond, Naruto baromi rankón néz ki az első képen.
Egyet értek Naruto szerintem nagyon jól néz így ki. Már untam de nagyon a hosszú sérót.
A képek azért nagyon komoly fanartok ha azok mert meg kell hagyni Kishi karakter dizájnjait 100%-ra pontosan leutánozták.
Ha ez mind igaz, akkor ez már egy újabb mangát is jelenthet simán ...
Ha ez mind igaz, akkor ezt úgy hívják, hogy mangaka, aki tud befejezést írni.
BTW
http://www.saiyanisland.com/2014/11/narutohinata-sakurasasuke-as-parents/Ezek elég hitelesnek tűnnek. Elvileg az uccsó fejezetből vannak. Ha nem igaziak, akkor nem tudom ki rajzolta őket, de sürgősen kezdjen mangaka karierrbe.
Reméltem hogy senki sem linkeli a manga részét de hát no ez van.
Egyelőre én is szkeptikus vagyok de eléggé Kishi stílusa van ezeknek is.
Egyébként egyet értek ezt valóban úgy hívják hogy a Magaka tud befejezést írni, VISZONT nem zárja ki azt sem amiről hetek óta dumálok hogy az a következő generáció amit a mozi előzeteseiben meg híreiben emlegetnek eléggé a kölkökre utal.
Lehet hogy tényleg lesz egy Spinoff manga nem véletlen szerintem hogy a Jump nem fedte fel még hogy mi lesz a Naruto helyett a magazinban. Ha nem spinoff vagy vagy folytatás akkor általában el szokták mondani mi helyettesíti a régi mangát.
BTW ha azok srácok a képeken a gyerekeik akkor grat mert tényleg aranyosak lettek. Akárcsak a másik két barátocskánk gyereke.