gman
|
|
« Válasz #14685 Dátum: 15 máj 09, 14:02:04 » |
|
Olyan szar banánfagyit kevertek a cukrászdában, hogy azt hittem, hogy fahéjas, amikor megkóstoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14686 Dátum: 15 máj 09, 15:15:26 » |
|
A veszettség ellen mondjuk simán beoltathatod magad
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14687 Dátum: 15 máj 09, 15:43:10 » |
|
Wow, köszönöm a bölcs tanácsot, amivel nyilván megváltod az életem. Szaladok is a több hónapos veszettség oltási sorozatra, meg évente oltatom majd magam preexpozíciós oltásokkal, hiába felesleges teljesen. Köszönöm a jó tanácsot, örök hálám.
Azt a "simánt" gondold át, szerintem. Menj el valamelyik orvoshoz, és próbáld ki, milyen simán megy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 15:47:20 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14688 Dátum: 15 máj 09, 16:05:23 » |
|
Miért Saphi, láttál már veszett beteget, hogy ennyire parázol tőle? Én őszintén szólva csak annyit tudok róla, hogy a kutya szája habzik tőle.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14689 Dátum: 15 máj 09, 16:10:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 16:11:48 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14690 Dátum: 15 máj 09, 16:18:15 » |
|
A veszettség oltás hasfalba megy, az nem humor tárgya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14691 Dátum: 15 máj 09, 16:45:34 » |
|
Nem fenékbe? Amúgy hasba nem is fáj annyira az injekció.
Sosem értettem, hogy az olyan eseteknél, amikor már nem menthető, miért hagyják őket még napokig szenvedni. Sokkal emberségesebb lenne szerintem beadni nekik valamit, ha úgyis elkerülhetetlen a halál.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14692 Dátum: 15 máj 09, 16:49:13 » |
|
Régen hasba adták, ma már vállba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14693 Dátum: 15 máj 09, 17:12:25 » |
|
Hetek óta a legviccesebb amit láttam ahogy egy cigánygyerek vízhajlítónak képzeli magát a szökőkút mellett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14694 Dátum: 15 máj 09, 17:48:57 » |
|
Azt nem tudtam hogy hosszadalmas cucc -.-" Te vagy a doki nem én. Csak azt tudtam hogy aki vadakkal foglalkozik vagy olyan országba megy dolgozni olyan a munkaköre annak ajánlott a dolog. Olyan jókis húslevest csináltam meg indiai csirkét jázminrizzsel család happy lesz Vidiket is megnéztem gyorsan. Undorító egy cucc hála a jó égnek hogy nem gyakori a dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 09, 17:53:47 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14696 Dátum: 15 máj 09, 22:00:07 » |
|
Te vagy a doki nem én.
Azért még Saphi is csak orvostanhallgató. Ami még jóval odébb van attól, hogy orvos legyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14697 Dátum: 15 máj 10, 09:24:16 » |
|
Micsudi már műtéteket is rábízna saphira mivel ő a doki. jó hát ez pont annyira idegesítő mint amennyire leügyvédelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14698 Dátum: 15 máj 10, 09:36:21 » |
|
Azért szomorú belegondolni, hogy pár év és már lehet Saphi lesz Dr. Who. Amúgy elvileg Syzy viszont már dr, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14699 Dátum: 15 máj 10, 10:30:50 » |
|
Azért szomorú belegondolni, hogy már gyakorlatilag is, és még a Ts sincs felrakva hogy megbeszéljem a párommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|