Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14595 Dátum: 15 máj 03, 21:46:33 » |
|
A Hulk is ott volt elsőnek. A 90-es évek végére csődközelbe került a Marvel és valamiből pénzt kellett csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14596 Dátum: 15 máj 03, 21:51:04 » |
|
És azzal a logikával éltek, mint amikor eladod a fél vesédet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14597 Dátum: 15 máj 03, 22:57:48 » |
|
Találkoztam gdattal a Deák téren és nem csináltunk közös képet. Ezek után biztos senki sem fogja ezt elhinni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 03, 23:02:33 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14598 Dátum: 15 máj 04, 08:49:25 » |
|
Ha már itt tartunk, szerintem az új Avangers film szar lett az előzőhöz képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #14599 Dátum: 15 máj 04, 10:25:45 » |
|
Mivel ma kezdődnek az érettségik, úgy gondoltam beírok néhány közhelyt ami senkit nem érdekel:
- Nem nehéz az érettségi, nem kell tőle félni. - Amikor én csináltam még nehezebb/könnyebb volt. - Aki egy kicsit is tanult rá annak simán meg lesz. - Józan paraszti ésszel meg lehet írni hármasra. - Az érettségi semmi egy egyetemi vizsgához képest. Kivéve, ha földrajz, vagy bölcsész szakon vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14600 Dátum: 15 máj 04, 12:21:51 » |
|
Ha már itt tartunk, szerintem az új Avangers film szar lett az előzőhöz képest.
Avengers. Hogy láttad te azt már?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14601 Dátum: 15 máj 04, 12:24:31 » |
|
Angolul, kamerásan. Paraszt vagyok és szeretek az lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14602 Dátum: 15 máj 04, 15:53:10 » |
|
Szerintem tök jó lett Vilmos ès Katakin kislányának a neve. Áldásomat adom rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14603 Dátum: 15 máj 04, 15:56:03 » |
|
Nem egyszerű ez a mai nap. anyum azzal keltett hogy üvöltött hajnalban hogy ébredjek nagy baj van. Öcsém olyan rosszul lett munka közben hogy félre kellett állnia a teherautójával. Küldtünk segítséget meg hívtak mentőt is neki, végül rohamkocsi vitte be. Megvizsgálták, megmarad komoly bajt elsőre nem találtak, de bent tartják és vizsgálgatják. Jó alaposan megijesztett mindenkit. Erre úgy nem lehet felkészülni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14604 Dátum: 15 máj 04, 16:02:34 » |
|
Szerintem tök jó lett Vilmos ès Katakin kislányának a neve. Áldásomat adom rá. Megint lett gyerekük? Nem is tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14605 Dátum: 15 máj 04, 16:30:29 » |
|
Ha majd elég idősek leszünk. Hatvan és körül kb. Be kéne tennünk egy közös számlára fejenként 1 millát és az utsó túlékő kapja meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14606 Dátum: 15 máj 04, 16:57:17 » |
|
Ez kicsit a Vadkanok című "vígjátékra" emlékeztet. Ha Vadkanok rulezba nyomnánk akkor Gman gyorsan kiesne a játékból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14607 Dátum: 15 máj 04, 17:15:41 » |
|
Ha az asszony megérzi a pénz szagát, mindenki hamar kiesik rajtam kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14608 Dátum: 15 máj 04, 19:12:19 » |
|
...Öcsém olyan rosszul lett munka közben hogy félre kellett állnia a teherautójával. ...
Ha valaki kicsit is lesz rosszul, inkább ne vezessen... Vezetésnél nem számít a kicsi, vagy nagy rosszul lét.. Ha érzed hogy gubanc van, félreállsz azonnal, mielőtt még végigszáguldasz a teli buszmegállón.. Amúgy jobbulást öcsédnek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14609 Dátum: 15 máj 04, 19:15:40 » |
|
Kit érdekel a klisés érettségi, ha sablonosan panaszkodhatok a Neptun-tárgyfelvételről. Csak egy számmal szeretném szemléltetni az egész folyamatot:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|