Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14490 Dátum: 15 ápr 29, 12:37:55 » |
|
A kis növendékeknek joguk van gyorskaját zabálni, energiaitalnak álcázott mérget inni, akárcsak kólát meg miegymást, egész nap okostelefont meg tabletet nyomkodni, tv-t meg valóságshowkat bámulni, facebookozni éjjel nappal, csodagyógyszereket zabálni már 1-2 hónapos kórtól és "védőoltásokat" kapni. Megérdemlik a nulladik órát, a rengeteg borzalmat a hírekből, a tescos zöldséget meg szuper élelmiszereket és lehetne sorolni a listát a 67-75 éves nyugdíjkorhatárig. Mind megérdemlik ezeket, a rengeteg szart és stresszt, de nem láthatják, hogy valaki legálisan cigarettát vesz. Gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14491 Dátum: 15 ápr 29, 12:45:35 » |
|
Megjegyzem szánalmas és szégyenteljes, hogy a birkák előbb mondják, hogy fújj Orbán, meg fújj trafikmutyi, mint hogy fújj gyilkos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14493 Dátum: 15 ápr 29, 16:29:43 » |
|
Most már tudom mit érzett Jar-Jar amikor belenyelvelt az energiakapocsba. 3 injekciót is kaptam mert az első kettő után se zsibbadt el a célfog gyökere. meg lett csinálva de most átmentem Pilátusba. Dobjátok a padlóla de nagyon dulván.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14494 Dátum: 15 ápr 29, 16:31:00 » |
|
és "védőoltásokat" kapni Kiszúrtunk egy bigott oltásellenest! mert az első kettő után se zsibbadt el a célfog gyökere. Én volt, hogy ötöt kaptam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 29, 16:31:46 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14495 Dátum: 15 ápr 29, 16:32:07 » |
|
Nem hiszem el hogy ezek az emberek léteznek amúgy Biztos túl sok Utópiát néztek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14496 Dátum: 15 ápr 29, 16:36:16 » |
|
Én feltételeztem, hogy csak irónia céljából jelent meg ott ez a szöveg. Stance érdekes ember, érdekes gondolkodásmóddal, de nem buta, sose tűnt annak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #14497 Dátum: 15 ápr 29, 16:57:12 » |
|
Saphira a fogászat miért ennyire külön dolog a többi orvosi szakterülettől ? Miért váltak így el dolgok hogy külön egyetem stb?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14498 Dátum: 15 ápr 29, 17:16:29 » |
|
Mert a fogászok nem orvosok, hanem fogászok. Minek tanuljon a fogász EKG elemzést meg szülészetet, ha felesleges?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14499 Dátum: 15 ápr 29, 17:18:06 » |
|
A fogász az meg már majdnem jogász.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14500 Dátum: 15 ápr 29, 17:20:39 » |
|
És mint tudjuk, a jogász nem ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14501 Dátum: 15 ápr 29, 17:25:47 » |
|
Múltkor voltam krónikus belgyógyászaton és az egónak nem fog tetszeni ez a felismerés de ne öregedjetek meg.
Amivel a természetes szelekciót késleltetjük, de nagyon durva amit ott lehet látni, oda küldeném a bölcsészeket bölcsességért nem pedig hagyni őket alibizni egész nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14502 Dátum: 15 ápr 29, 17:27:35 » |
|
De nem adtad hozzá a konklúzió okát, mit láttál a krónikus osztályon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #14503 Dátum: 15 ápr 29, 17:31:08 » |
|
Idős beteg emberek vegetálását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14504 Dátum: 15 ápr 29, 17:35:15 » |
|
Pszichológián beszéltük is, hogy igazából az egyetem ezen hat éve nem is arra való, hogy megtanuljuk, hogy kell gyógyítani, hanem hogy egy laikusból olyan embert faragjon, aki szembe tud nézni a halállal, elmúlással és betegséggel nap mint nap, és aki majd az egyetem után megtanulja, hogy kell gyógyítani. Amúgy én is ajánlom, ha betegnek érzitek magatokat, menjetek be a kórházba, de csak látogatónak. Ha rossz kedvem van, mindig bemegyek az onkológiára, utána szebben süt a nap is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 29, 17:35:49 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|