Saphira
|
|
« Válasz #14445 Dátum: 15 ápr 26, 19:27:52 » |
|
Azt hiszem, nem tett rosszat, csak visszaszólt Hieinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #14446 Dátum: 15 ápr 26, 19:42:01 » |
|
Én Chakrát játszanám, és mindenkinek törölném az összes hsz-ét ha nem tetszik a feje. Technikailag én lennék a főnök, Cart úgyis csak pálinkát főz
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14447 Dátum: 15 ápr 26, 21:38:20 » |
|
Én Masashi lennék és ufókkal szexelnék. Ez nem izgalmas, nem is értékes, nem is újrahasznosítás. Ez egy kibaszott cipősdoboz a falon, aminek semmi haszna. A szó azért újraHASZNOSítás, mert az újrahasznosított tárgyaknak van valami haszonértéke. Remélem, ha egyszer lesz gyereked, az ő lelkesedéséhez kevésbé racionálisan állsz majd hozzá. "Anyu, anyu, rajzoltam neked egy szívecskét."
"Ez nagyon béna lett, kisfiam, az atrium dextrum két részét rosszul rajzoltad le és a septum interventriculare sem így néz ki, ráadásul milyen ez a musculi papillares??!! Ezt ki nem rakom a hűtőre, egy hét szobafogság."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 26, 21:39:06 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14448 Dátum: 15 ápr 26, 22:06:08 » |
|
Milyen szexista vagy. Fel sem merült benned, hogy lánya lesz?!44!4
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14449 Dátum: 15 ápr 26, 22:19:12 » |
|
Az embernek csak fia lehet. Minden férfi úgy beszél a gyerekvállalásról, hogy majd amikor lesz fia ez meg az lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14450 Dátum: 15 ápr 26, 22:29:09 » |
|
Hülyeség. Én pl. elsőnek lányt akarok. Mondjuk összesen egy fiú négy lány lenne a jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14451 Dátum: 15 ápr 26, 22:36:40 » |
|
Szegény srác, négy lánytestvérrel nem lehet majd könnyű...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #14452 Dátum: 15 ápr 26, 23:06:02 » |
|
Hülyeség. Én pl. elsőnek lányt akarok. Mondjuk összesen egy fiú négy lány lenne a jó.
Mondjuk te hozott modellre épitkezel. Neked ez a normális, mert ebben nőttél fel.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14453 Dátum: 15 ápr 27, 01:19:21 » |
|
"Anyu, anyu, rajzoltam neked egy szívecskét."
"Ez nagyon béna lett, kisfiam, az atrium dextrum két részét rosszul rajzoltad le és a septum interventriculare sem így néz ki, ráadásul milyen ez a musculi papillares??!! Ezt ki nem rakom a hűtőre, egy hét szobafogság." Hát ezen nagyon jót röhögtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14454 Dátum: 15 ápr 27, 05:22:22 » |
|
Én is lányt akartam, csak az asszony már megint hülye volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14455 Dátum: 15 ápr 27, 10:21:39 » |
|
2016ban követni fogom az amerikai elnökválasztást. Végre van egy normális jelölt is a sok g*ci között: http://en.wikipedia.org/wiki/Political_positions_of_Rand_PaulPersze pont nulla esélye van, főleg mivel republikánusként indul, abban a pártban meg pont a nagyon bombázós cionistákat részesítik előnyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14456 Dátum: 15 ápr 27, 10:44:40 » |
|
Az év első pár meleg napján olyat lehet kaszálni a cukrászdával, mint annak a rendje. Érdekes, hogy bármilyen csilibiri különleges fagyikat raknak a vevők elé, mindig a csoki, a citrom, meg a vanília fogy legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14457 Dátum: 15 ápr 27, 10:47:32 » |
|
Én már gondolkodtam azon, hogy a fagyizók sokat lendíthetnének a forgalmukon, ha a különlegesebb termékeiknek is kimondható nevet adnának. xD Ugyanez igaz a pizzériákra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14458 Dátum: 15 ápr 27, 10:54:37 » |
|
- Van vanília, tutti frutti, karamell, rumos dió, kávé. - Oké! Akkor legyen vanília pisztáciával. Kíváncsi vagyok, hány fagyis értené még ezt az utalást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14459 Dátum: 15 ápr 27, 12:02:06 » |
|
Ezt én sem értem, pedig szeretem a Bud Spencer filmeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|