Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #14085 Dátum: 15 ápr 13, 17:11:16 » |
|
Hány árja gyerek jövőjét tenné akkor fényessé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14086 Dátum: 15 ápr 13, 17:18:36 » |
|
Tényleg, Batman lelkén szárad Joker azon áldozatainak a halála, akiket azután öl meg, hogy Batman mindig életben hagyja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #14087 Dátum: 15 ápr 13, 17:33:45 » |
|
Szerintem egyértelműen. Mondjuk ezzel az erővel az Íjásznak is sok áldozat szárad a lelkén, Flashnek meg még több lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14088 Dátum: 15 ápr 13, 17:47:41 » |
|
Igazából Batman az egészet jófejségből teszi. Tehát ennyi erővel a fórum is felelős az ISIS gyilkosságokért, mert nem öljük meg őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #14089 Dátum: 15 ápr 13, 18:03:25 » |
|
Igazából Batman szüleinek a gyilkosán mert Jokert csak Batman élteti, őt szereti b.szogatni a kis tömeggyilkos játékaival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14090 Dátum: 15 ápr 13, 18:09:51 » |
|
Batman a saját barlangjában kéne fogva tartsa Jokert és nem lenne baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14091 Dátum: 15 ápr 13, 18:17:49 » |
|
Tehát ennyi erővel a fórum is felelős az ISIS gyilkosságokért, mert nem öljük meg őket. Nem, mert, nekünk nincs annyi lehetőségünk erre, mint egy szuperhősnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #14092 Dátum: 15 ápr 13, 18:24:31 » |
|
Nem igaz. Elmehetnénk katonának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #14093 Dátum: 15 ápr 13, 18:28:09 » |
|
Jó, de úgy egyenlő eséllyel mész nekik, szuperhősként meg előnyben vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14094 Dátum: 15 ápr 13, 19:13:46 » |
|
Ma az utcán odajött hozzám egy szolibarna kockahasú srác kigombolt inggel és megkérdezte, hogy "Nem rossz, mi?", lányos zavaromban hebegtem egy "Nem mondanám"-ot, majd megkérdezte, hogy "De gondolom van barátod?" mondtam, hogy van. Vajon ez mi az isten volt? Benne leszek valami kandikamerában? De legalább ezután tett egy megjegyzést ami feldobta a napom. , ha már az egész szitu nem tette volna.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #14096 Dátum: 15 ápr 13, 19:55:12 » |
|
Sajna még a Deákteres szinthez nem vagyok eléggé Palvin Barbis, így nekem Móricz marad.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14097 Dátum: 15 ápr 13, 20:12:38 » |
|
Akkor az Syzygy volt, neki is fejlődnie kell még a Deák térhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #14098 Dátum: 15 ápr 13, 20:26:42 » |
|
Segítsetek. Feltűnt, hogy Aryát többségében mindenki szereti fiatal kora ellenére. A kérdésem az lenne, hogyha egy történet alapvetően véres-kalandos-fordulatos-harcos, akkor mennyire befolyásol titeket a szereplő kora? Mert a cselekmény szerint egy +18-as főleg férfiaknak szóló történetről van szó, de kezdetben fiatal szereplőkkel, és a kettő nem igazán szokott összeállni.
Képzeljétek, az arzén(II)-szulfid mások neve Realgar. Na mit jutott róla azonnal eszembe? Egyébként azt jelenti arabul, hogy 'a bánya pora'.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 13, 20:30:23 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #14099 Dátum: 15 ápr 13, 20:37:08 » |
|
Én nem szeretem Aryát és nem befolyásol a kora semmiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|