Micsudi
|
|
« Válasz #13935 Dátum: 15 ápr 05, 03:05:57 » |
|
Persze hogy ismerem? miért ne ismerhetném? Szoktam olvasni minden félét. Ezzel épp már találkoztam nagy ügy. Ám a marha marha undorító (ezt nem lehetett kihagyni ) Csórikám vazze, liftezett egyet a gyomrom. Ez nem meríti ki az állatkínzás fogalmát? Anyummal mostanáig filmeztünk. nem tud aludni, hólyagos a mandulája, nem is hogy hólyagos hanem már már "háló" szerű sárgás fehéres és duzzadt (Saphira így első hallásra mi tipp?). Ebből gégészet lesz kedden hacsak nem ügyelet. A lényeg hogy ronda. Legalább volt valaki aki virrasztott vele
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13937 Dátum: 15 ápr 05, 11:55:43 » |
|
Inkább kint lennék céltalanul a Hősök terén, mint hogy 23 évesen még mindig fórumozzak. : (((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13939 Dátum: 15 ápr 05, 12:20:45 » |
|
Elküldtem neked a képet Saphira emailben, tök másképp néz ki a dolog. Ez a 23 éves dolog nekem még mindig magas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13940 Dátum: 15 ápr 05, 12:29:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13941 Dátum: 15 ápr 05, 17:08:14 » |
|
Ez a politikai cikk remélem tényleg csak egy rossz vicc... Abbol ha a vallás "irányítja" a politikát nem származik sok jó.
Miért ver az Isten? Mond valamit egy random pap, ami a saját nézeteit takarja és a vele egy vallásba tartozókhoz szól (szóval már itt buknak a kommentek, amiben leundorító senkiházizzák olyan személyek, akiknek semmi köze sem a valláshoz, sem ehhez a paphoz), vérszemet kapva ráugrik a 444, és rögtön a vallás irányítja a politikát? Nincs rosszabb érzés, mint amikor rájössz, hogy fél órára a vízben ázva felejtetted a teafüvet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13942 Dátum: 15 ápr 05, 17:12:14 » |
|
Megfeketedett a teád ? Igen az nyet jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13943 Dátum: 15 ápr 05, 19:18:25 » |
|
Megtaláltam az igazi _pussyslayer696_-et Ennek minden cseppje arany
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13944 Dátum: 15 ápr 05, 19:31:04 » |
|
Ez nem Eric Cartman a South Parkból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13945 Dátum: 15 ápr 06, 22:01:08 » |
|
Ez mi akar lenni? Nem értem. Lehet, hogy one pieceseknek spoiler. http://9gag.com/gag/a2YypRE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13946 Dátum: 15 ápr 06, 22:07:24 » |
|
A szerző elmondta a manga befejezését egy rákos kisgyereknek, aki valószínűleg már nem éli meg a végét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13947 Dátum: 15 ápr 06, 22:15:33 » |
|
Amilyen hosszú, lehet, hogy mi sem éljük meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13948 Dátum: 15 ápr 06, 22:19:15 » |
|
Én nem gondoltam volna, hogy egyáltalán van elképzelése a végéről. Azt hittem, napról napra szövögeti tovább a végtelenségig. Bár lehet így van, csak nem akarta lerombolni egy haldokló gyerek illúzióit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13949 Dátum: 15 ápr 06, 22:20:48 » |
|
Azért ez mekkora trollság tényleg. Akármit mondhat neki voltaképpen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|