Aes Sedai
|
|
« Válasz #13845 Dátum: 15 márc 31, 15:47:46 » |
|
Nekem meg emiatt fel kéne most zárkóznom, ha nem nézném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13846 Dátum: 15 márc 31, 15:48:47 » |
|
17 éves és nem szép. Azért adjunk neki még vagy 6 évet, hiszen 23 évesen dől majd el hogy ki mire jutott az életben, remélem akkor már nem fórumozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13847 Dátum: 15 márc 31, 15:57:48 » |
|
Lassan 18 lesz, szóval napról napra csökken az esély arra, hogy felnőjön a Deák téren Sex On The Beach koktéllal a kezükben botladozó, miniszoknyás palvinbarbik szintjére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13848 Dátum: 15 márc 31, 17:06:10 » |
|
Ez a villamosos sztori rettenetes volt. Ilyenkor, mivel hazudott, de amúgy is annyit kell mondani, hogy na ne szórakozz velem. És ha tényleg ellenőr legrosszabb esetben leszállni szó nélkül, de leginkább azt se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #13849 Dátum: 15 márc 31, 17:36:16 » |
|
Azt kellett volna tudom...csak úgy ledöbbentem attól a szartól hogy köpni nyelni nem tudtam...b4ssza meg egy talicskányi aprómajom...nembaj a lényeg az hogy jól teljesítünk.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13850 Dátum: 15 márc 31, 17:48:23 » |
|
Lehet pacmanezni google mapson, ha valakit érdekel.
Sanyika szerepelni fog a TV2-n wat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 31, 18:03:04 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13851 Dátum: 15 márc 31, 18:35:37 » |
|
Pont azt néztem én is, mert lakások után nézek. Lesz majd lakásom és én leszek a király!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13852 Dátum: 15 márc 31, 18:36:17 » |
|
Az egyetlen, ami miatt bekapcsolom a tv-t az az Amiről a vészhelyzetben sem beszélnek című cucc a LifeNetwork csatornán. Tök vicces sztorik vannak benne, mint amikor az emberkét nyakon harapta egy keselyűteknős, meg amikor egy másiknak beszorult a farka a kempingsütőbe.
Soha nem ültem még villamoson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13853 Dátum: 15 márc 31, 18:42:19 » |
|
Pedig ezeknél viccesebb sztorikat lehet hallani az ambulancián.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13854 Dátum: 15 márc 31, 18:45:53 » |
|
Mesélj viccesebb sztorikat az ambulanciáról. Lenne vmi értelmes téma is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13856 Dátum: 15 márc 31, 18:49:51 » |
|
Nem tehetem, mert köt az orvosi titoktartás. Szóval maradjunk a LifeNetworknél. gman, az nekem elég photoshopnak tűnik. Viszont egyszer beszéltem a fasziról, aki átrobbantotta az agyán a vascsövet, és életben maradt, nem? Csak a fél agya leszakadt, de tök jól volt. Kicsit agresszívabb lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13857 Dátum: 15 márc 31, 18:51:52 » |
|
Persze, csak színészek játsszák el az eseteket a személyiségi jogok miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13858 Dátum: 15 márc 31, 18:52:11 » |
|
Az orvosi titoktartás nem azt jelenti, hogy nem mondhatod meg, hogy személy szerint kivel mi történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13859 Dátum: 15 márc 31, 19:01:02 » |
|
Ha a beteggel bárhogy kapcsolatba hozható adatot közölsz, akkor ő feljelenthet. Általában itt csak a személyiségi adatokra gondolnak egyesek, de valójában sok minden beletartozik, amiről a beteg felismerheti magát, vagy az őt ismerő személyek felismerhetik. Persze orvosok, nővérek, orvostanhallgatók meg szokták egymás között beszélni a dolgokat, nekünk papírokat is kiadhatnak (oktatókórházban a beteg beleegyezik), de nem igazán erkölcsös semmi információt a kórházak, klinikák falai közül kivinni, főleg nem kiírni a netre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|