MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13725 Dátum: 15 márc 29, 11:09:11 » |
|
Azt hittem mire felnézek már új Duma Topic lesz. Basszus, azok az újoncok akiket elvileg mindig elnyomunk és elkergetünk valahogy még sem írnak mikor lehetőségük lenne. Nyuszi mind!
Csak a szájuk volt nagy, sírni könnyű, de ha értéket kell adni, akkor egyből megáll a tudomány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13726 Dátum: 15 márc 29, 11:16:40 » |
|
Ha egy nő arra eszmél, hogy farkasszemet néz egy méretes vándorpatkánnyal, akkor minden baja van, de ha a patkányt kicseréljük mókusra, csincsillára, pelére, vagy tengerimalacra, az nem gond, mert az cuki. Mégis miben más a patkány, mint a többi rágcsáló?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13727 Dátum: 15 márc 29, 12:00:12 » |
|
Na látod, gman ezzel én is egyet értek. Amúgy nekem ezek mind macskaeledel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13728 Dátum: 15 márc 29, 12:01:00 » |
|
A felsoroltakkal ellentétben a patkány akkor is támadhat, ha éhes és nem csak akkor, ha veszélyben érzi magát. Nem beszélve a betegségekről, amiket terjeszthet. Ráadásként pont a múltban tapasztaltak miatt van irántuk egy beidegződés is, ami ösztönösen a fúj viddd innen reakciót váltja ki.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #13729 Dátum: 15 márc 29, 12:54:24 » |
|
Van is egy ilyen mondás hogy tudjátok mi a különbség a mókus és a patkány között? A mókus elment a PR tanácsadóhoz De jogos ez valóban ilyen beidegződés. Csak az adrenalinroham meg a túlizgatottság ilyenkor nem is igazán a félelemnek szól hanem a hogy öljük meg. Költői kérdés nem tud valaki valakit akinek kellene weboldal ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13730 Dátum: 15 márc 29, 14:02:55 » |
|
Vesztettetek mi, a sportkupán?
Nekünk van a legkirályabb kosárcsapatunk. 20-60ra aláztak mindenkit, egyedül a SOTE-val volt szoros a meccs, de basszus, annyira király volt, mint egy hollywodi gimis filmben. A SOTE hosszabbításban 49-47-re vezetett, erre utolsó 3 (!!!!) másodpercben bedobtak a srácok egy három pontost, és az összes szurkoló szaladt be a pályára éljenezni őket. Minden másban szerintem eléggé kikaptunk, szóval ja, hiába vagyunk címvédők, tuti nem mi hoztuk a kupát. Most kéne a díjátadón lennem, de reggel olyan szarul voltam, hogy nem bírtam felkelni, szóval a második napi kosárról is lemaradtam, pedig most is megaláztuk Pécset. http://civishir.hu/olvaso-irja/a-bui-faa-debrecenben/0329113300Ez milyen szánalmas már. Három éve itt vagyok, azóta volt Pécsett és Pesten is medikus kupa, sehol sem panaszkodtak a lakók, csak ebben az unalmas szar városban a begyöpösödött még unalmasabb emberek. Az a legviccesebb benne, ahogy belekeveri a politikát, meg persze büszkén megemlíti, hogy ő a Cívisváros lakója... sosem értettem, a lakók hogy lehetnek annyira büszkék arra, hogy egész történelmük folyamán munkátlan parasztok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13731 Dátum: 15 márc 29, 14:23:30 » |
|
Most kéne a díjátadón lennem, de reggel olyan szarul voltam, hogy nem bírtam felkelni,
Ha így innál rendesen mint ahogy tegnap este, még lewet is simán aláznád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13732 Dátum: 15 márc 29, 14:25:41 » |
|
De csak mert az lesérült 15 évesen. szerk.: Aes: Ha avatart akarok cserélni, mire véljem ezt? "A csatolmányod nem menthető el. Ez azért történhetett, mert túl sokáig tartott a fájl feltöltése vagy a fájl nagyobb, mint amekkorát a szerver engedélyez. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával további információért." Mondanom sem kell, nem egy háttérképet szántam avatarnak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 29, 14:51:29 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13733 Dátum: 15 márc 29, 15:14:02 » |
|
Töltsd fel a képet egy képmegosztóra, és linkként add meg a van saját képem mezőben, mert sokaknál előfordult már ez a hiba, és nem nagyon lehetett mást kezdeni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13734 Dátum: 15 márc 29, 15:28:48 » |
|
Saphi közben már válaszolt, és igen, így kell. Az enyém is így lett megoldva ugyanez miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13735 Dátum: 15 márc 29, 15:41:28 » |
|
Minden másban szerintem eléggé kikaptunk Ööö, megint a miénk a medikus kupa. Mint kiderült, csak a röpisek kaptak ki eléggé, nem is tudom, hol voltam, hogy ennyire nem vágtam az eredményeket. Vesztettetek mi, a sportkupán? Kárörvendésed most oktalan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 29, 15:45:28 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #13736 Dátum: 15 márc 29, 18:04:06 » |
|
θæŋk ju Mondjuk még kell találnom új avatart...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13737 Dátum: 15 márc 29, 18:17:38 » |
|
Ez a kép jutott eszembe a témáról (amúgy nem, csak be akartam linkelni és kell írni valamit mellé )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13738 Dátum: 15 márc 29, 19:29:49 » |
|
Akkora facepalm ez a kép, hogy nem találtam rá megfelelő mémet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #13739 Dátum: 15 márc 29, 19:31:53 » |
|
A "blowjob" akkor már inkább tömeggyilkosság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|