gman
|
|
« Válasz #13710 Dátum: 15 márc 27, 11:22:38 » |
|
Szar lehet ám egyedül, magányosan meghalni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13711 Dátum: 15 márc 27, 19:17:52 » |
|
Beismerem, kicsit levagyok maradva, de miért nem üzemel többé a Naruto-kun rendes oldala csak a fórum? Ha beírom, hogy " www.naruto-kun.hu", akkor kidob a google-re! Megszűnt volna s már csak a fórum van? Mert a többi "Shenlong, Bleachfan" stb mind megy rendesen. Nem vagy kitiltva onnan véletlenül?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13712 Dátum: 15 márc 28, 12:04:29 » |
|
Ha a kolbász feloldódik a levesben, az a kolbászt, vagy a levest minősíti?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13714 Dátum: 15 márc 28, 13:09:04 » |
|
Aki kitöltötte ezt a tesztet az elárulná, hogy az utolsó képválasztós döntéseimmel mégis milyen pszchiológiai hátteret szűrnek le belőle?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13715 Dátum: 15 márc 28, 13:35:38 » |
|
Egyrészt a színekből, másrészt az egyedi tárgyak kiválasztásából lehet arra következtetni, hogy milyen a társadalmi személyiséged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13716 Dátum: 15 márc 28, 13:56:56 » |
|
De hogyan? Én is kitöltöttem, de aztán kiírta, hogy köszi, rögzítettük, csá. És semmi értékelés vagy valami. Amúgy elég szar teszt volt, imádom az ilyeneket, de ezt többször majdnem félbehagytam. Az elején az a számos rész az őrületbe kergetett, próbáltam mindig valami egyformát belőni, de nem mindig volt türelmem hozzá, sokszor már eléggé random nyomtam be valamit, ahol közelinek tűnt a két szám. Az írd le a tegnapi napodat stb. rész meg ki akart fogni rajtam, mert ugye odaírtam, hogy "Ezt inkább kihagynám:)" de erre visszadobott, hogy nincs meg a 150 karakter, szóval be kellett másolnom többször. Az utolsó feladat meg repetatív volt, kb. ugyanazt vizsgálta az összes kép, ennek se sok értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #13717 Dátum: 15 márc 28, 19:16:02 » |
|
Ez a nagy kihaltság mostanában a Duma-birodalom bukását jelzi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13718 Dátum: 15 márc 28, 19:19:36 » |
|
Én is ezen gondolkodtam. Vagy lehet valójában zombiapokalipszis van, és már mindenki meghalt és a másikat eszi. Csak mi vagyunk akkora kockák, hogy még észre se vettük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13719 Dátum: 15 márc 28, 19:37:39 » |
|
Inkább csak kifújt minenkit a szél a világból...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13721 Dátum: 15 márc 28, 22:36:55 » |
|
Félrészegen megszegem az úgymond "fogadalmam" és írok ide. (a kocsmai wifi 'átka') A legjobb alkalom a bulizásra a nátha. De tényleg. 1. Az alkohol öli a mikrobákat (ezalól a nátha sem kivétel) 2. Kevesebb lé kell mert jól hat a pia. Ez akkor érvényes ha a náthát/influenzát nem kezeld gyógyszerrel (ennek káros hatásairól ha gyóhyszerre iszol Saphira tudna nyilatkozni). A leállás (gyàri) idehozott ideiglenesen, a dumából kiszálltam. Vétel. Vége...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 28, 22:39:30 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13722 Dátum: 15 márc 29, 02:23:01 » |
|
dote olééédote olééédote olé oléolééléé
Késik a fórumóra,miért késik a fórumóra????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 29, 02:27:46 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13723 Dátum: 15 márc 29, 09:17:03 » |
|
Vesztettetek mi, a sportkupán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #13724 Dátum: 15 márc 29, 10:42:44 » |
|
Azt hittem mire felnézek már új Duma Topic lesz. Basszus, azok az újoncok akiket elvileg mindig elnyomunk és elkergetünk valahogy még sem írnak mikor lehetőségük lenne. Nyuszi mind! Viszont ezért jöttem fel, mert tudtam, hogy ti értékelni fogjátok ezt a videót. Én sírva nevettem, de most már nem rakom a vicc topicba, ha nem probléma. https://www.facebook.com/video.php?v=445776145588364
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|